tiistai 7. joulukuuta 2010

Tupa täynnä ihania naisiaEttei vaan touhu loppuisi, tänään meillä sisustuskutsuiltiin
Pastellan ihanien jouluisten esineiden, kauniiden korujen ja aivan mielettömän kauniiden Tanskalaisten vintage vaatteiden kera.

Olinpa ajatellut ottaa mukavia kuvia jaettavaksi kanssanne, mutta kuinka kävi, kaiken tohinan keskellä unohdin koko kuvailun..harmi..
Noh, jos haluatte nähdä mitä meille tarjottiin, niin käykää kurkistamassa Pastella Interiörin nettikauppaan, tosin siellä on pienempi otos kaikesta ihanuudesta, mutta tunnelmaan pääsee kyllä :)


Kuvassa istuskelee nalle-herra kaukaa vuosien takaa, kera yhtä  vanhojen popojen kanssa. Puna-valkoiset kengät olivat navettakenkäni, valkoisilla hienosteltiin naapurin Hiltalla kahavilla..siis kauankauan sitten.. ja taas tällä viikolla vanhetaan, tänään rakas mieheni, loppuviikosta minä itse.

Onneksi ikä on vain sarja numeroita;
 välillä tunnen olevani pikkutyttö nukkekoteineen,  joskus hullaannun kuin teini tanssahteemaan discossa,  taistelen ruuhkavuosissa muiden pienten lasten äitien kanssa, nautin seesteisistä koti-illoista mieheni kanssa ja välillä luitani kolottaa ilmojen muuttuessa kuin äidilläni..siis ikä on todellakin vain numeroita  :))

Tällä hetkellä olo tuntuu hieman samalta tämän kovia kokeneen vanhan nallen kanssa, väsynyt, mutta tyytyväinen onnistuneisiin juhliin ja kutsuihin..nyt nautitaan Joulun tunnelmasta ja aletaan mietiskelemään lahjoja tälle isolle perheelle
..huoh, jätän sen ajatuksen hieman myöhemmäksi..

Jaana

8 kommenttia:

 1. Apua, maailman ihanimmat navettakengät!!! Etukäteisonnittelut taas numeroa isompiin kenkiin siirtyville!

  VastaaPoista
 2. Voi että, kiitos tästä postuksesta ihan erityisesti. Tuo niin muistoja mieleen lapsuudesta. Samanlaiset valkoiset kengät oli lapuudenkodin aikoihin vielä tallessa minun ikiomat, mutta he hävisi, nyyh:(

  Nallukka on jo arvokkaan korkeassa iässä.

  ja ihan sama täällä, ikä on vaan sarja numeroita. Minäkin leikin vielä nukeilla, enkä meinaa lopettaa ihan heti. Minulla on eräänlainen nukkekokoelma, kampaan niiden hiuksia ja vaatteita vaihtelen. harmi vaan kun suurin osa on niistä laatikoissa, kun ei ole tuota hyllytilaa.

  VastaaPoista
 3. Niin suloiset navettakengät ja hienostelukengät! Ja Hiltan luona kahvilla :)) Pastellan tuotteita minäkin olen nettikaupassa ihastellut! Ja tuon allekirjoitan ihan täysin, että ikä on vain pelkkiä numeroita!! Minulla on ollut onni olla 3 tytön äiti ja olen saanut nauttia kaikista tyttöjen leikeistä sydämen pohjasta :) Paljon Onnea Syntymäpäivän johdosta!

  VastaaPoista
 4. Hei Jaana!

  Kiitos kauniista viestistäsi blogissani ja lukijakseni tulosta!:) Näin löysin minäkin hurmaavaan blogiisi, jonne tulen varmasti uudestaan:)
  Hyvin sanottu tuosta ikä on vain numeroita;D Osuva!:) Ja ihanat tunnelmalliset kuvat!!
  Onnea syntymäpäivien johdosta kummallekin!:)

  VastaaPoista
 5. Söpöt poposet:) Mukavia syntymäpäiviä teille molemmille.

  VastaaPoista
 6. Vau miten hienot nallet ja pikkiriikkiset kengät.
  Hyviä syntymäpäiviä teille ja paljon onnea!

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille Kaikille!! Ihania ootte :))

  VastaaPoista