sunnuntai 4. toukokuuta 2014

otetaas uusiksi


...ja jos sorrun johonkin muuhun juupasteluun
niin saa lähettää pienen tukistuksen näin virtuaalisesti...tästä eteenpäin amandantuvan jutut yrittävät pysytellä 
huushollauksessa ja sen sellaisessa :)
vaikeaa se mulle on kun olen sellainen höpöttäjä
:)

mutta yritys on kova
koska niinhän se on kuin olen palautetta saanut
että ei kannata kertoa jos ei voi kertoa
:)

sunnuntai terkuin
jaana

18 kommenttia:

 1. Ihmettelinkin mihin sun päivitykset hävisi. Mun mielestä niissä päivityksissä ei ollut mitään sellaista, että sun olisi pitänyt ne poistaa.
  Tuliko taas jotain negatiivista kommenttia anoilta?
  Kyllä mun mielestä ihan yleisellä tasolla voi myös näistä sijaivanhemmuus jutuista kirjoittaa.
  Mutta mulle käy sun päivitykset millaisina vaan :)
  Aurinkoa lumisateen keskeltä. Täälä Pohojammaalla tuloo lunta tupahanki :D

  VastaaPoista
 2. no miten sen nyt muotoilisi :) ettei taas mene herne nenään jossain päin suomea :)
  onhan se totta, että ottaa pattiin kun kirjoittaa jotain, mutta ns. tavis kansalainen ei ehkä ihan pääse jyvälle että mitähän se nyt taas yrittää kertoa meille...joten aattelin, että on varmaan ihan kiva kaikille kun kirjoittelen tasapuolisesti enkä vaan osalle aukeavia juttuja...
  mutta minut tuntien siinä on vaikea pysyä, kun tuo sanallinen arkku alkaa pullistelemaan niin jotain sieltä aina ilmoille pääsee, mutta yritän nyt ainakin hetken pysytellä ihan vaan näissä mukavissa jutuissa :)
  ja juu ihan olit kartalla edelliseen kommenttiin viitaten..eipä ole kovin helppoa tällä hetkellä, mutta aina on toivoa paremmasta!!
  vai sataa siellä lunta :( voihan kökkö...meillä sataa vettä, räntää, rakeita, vettä ja välillä paistaa aurinko..mutta niin perkuleen kylymä on!!!

  VastaaPoista
 3. Voi sentään, omassa blogissa saa kirjoittaa mitä haluaa ja mikä on itselle tärkeää, minäkin olen saanut ikävää palautetta mutta en piittaa niistä no harmittaa se vähän aikaa...Kirjoita vaan mistä haluat, minäkin olen muutens jaarittelija ja kun otsikossa lukee jotain niin sivuankin jo aiheesta toiseen..ja tekstiä syntyy siletä täältä..kauniita kuvia ja katselin alempia postauksia niin ihana kasvihuone.huohh olisipa minullakin oma kasvihuone :)
  Olen tykännyt sinun aiheista ja ei se elämä niin mene et voitaisiin miellyttää kaikkia lukijoita, kaikilla meillä on hyvät päivät ja huonot hetket...blogin ei pidäkkään olla pintakiiltoa siitä että kaikki olisi aina ruusuilla tanssimista vaan blogit on sitä arkea, huolineen, murheineen, suruineen, iloineen ja jopa juhlaa..sitä se on jokaisella meistä... Mukavaa uutta alkavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kun meitä jaarittelijoita on muitakin :) ihan samaan syyllistyn, kun kirjoittamisen vauhtiin pääsen, voisin vaikka romaanin siinä samalla tekaista :)
   kaunis kiitos kannustuksesta omanlaiseen blogin pitämiseen :)
   samoin sinulle!!

   Poista
 4. Kaunis asetelma esineitä ja huonekaluja. Ja kirjoittele vaan minunkin mielestä ihan mitä sylki suuhun tuo, niin on paras :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, kuulostaa liiankin vastuttamattomalta vaihtoehdolta :)

   Poista
 5. Voi sentään, kurjaa jos on tullut ikävää palautetta. Mutta tämähän on sinun blogisi, joten mielestäni sinulla oikeus kirjoitella myös niistä poistamistasi asioista. En voi itsekään kuin arvailla mitä kaikkea siihen liittyy, mutta mun ei tarvitsekkaan, silti voin tsempata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaunis kiitos tsemppauksesta, niitä me tarvitaan jokainen aina välillä!!

   Poista
 6. "Sydämen kyllyydestä suu puhuu." Jaana, sinun sydämesi on niin täynnä lapsista, omista ja toisten maailmaansaattamista, että jos sinun sydämesi näkee, että jollakin lapsella on paha olla, sinä et saa rauhaa, ennenkuin sen lapsen asiat hoidetaan kuntoon. Sinunkaltaisiasi tiikeriäitejä, jotka ovat valmiita uhraamaan vuosia omasta elämästään vieraiden lasten hyväksi, tarvittaisiin tähän maahan satoja lisää, mutta he ovat hyvin harvakasvuisia. Rohkeita naisia on kyllä paljon, mutta ei ole montaa sellaista, joka on rakkaudesta lapsiin valmis antamaan omasta elämästään pois.
  Asiassa on myös yksi hyvin tärkeä ulottuvuus. Kun sinä täällä muutamalla sanalla muotoilet varovaisesti elämänne haasteista, me, jotka uskomme rukouksen voimaan, muistamme lisätä esirukouksiamme teidän puolestanne.
  Niin teemme tänäkin iltana ja siunaamme sinua, miestäsi ja kaikkia lapsiasi. Taivaan Isä lisätköön siunauksiaan elämässänne kaikilla elämän osa-alueilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Sirkku <3 sinun kommentit ovan aina niin kauniita!!
   sehän tässä onkin niin vaikeaa, kun olisi halu kertoa, avata tätä joillekin ehkä hyvinkin vierasta...mutta silti hyvin tavallista...elämää, mutta kun ei voi eikä saa...
   onneksi asiat ovat jo järjestymässä...ja niin se kyllä on, että olen valmis kääntämään jokaisen kiven, jos siltä tuntuu..koska näiden lasten puolesta ei tällä hetkellä puhu muutkuin me..meille on annettu suuri vastuu ja tehtävä, jota yritämme hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla :)
   kaunis kiitos vielä kerran sanoistasi, et uskokaan kuinka ne lämmittävät sydäntä <3

   Poista
 7. Olen aina kovin hiljainen lukija mutta nyt on pakko kommentoida minunkin. Itsekin sijaisäitinä toivon ettet sulje suutasi kokonaan. Sisustusblogeja tässä maailmassa riittää mutta sinun aiheesi ovat jotain paljon enemmän - elämästä, toivosta, jaksamisesta ja rakkaudesta olen lukenut blogistasi. Se on syy miksi blogissasi vierailen ja toivon että jatkat omalla tyylilläsi - se antaa niin paljon enemmän kuin riisuttu versio! Kaikkia ei tosiaan voi miellyttää mutta jotenkin ajattelisin että blogeja maailmassa riittää jokaiselle omanlaisiaan. Eihän lukija voi määrätä mitä blogissa saa kirjoittaa - kirjoittaja sen määrää ja lukija vaihtaa sitten blogia jollei miellytä. En tarkoita rumasti, en vain oikein ymmärrä miksi blogin pitäisi vaieta ja olla pelkkiä kauniita kuvia. Olet Jaana jutuillasi antanut minulle monta kertaa voimaa jaksaa tämän oman pesueeni kanssa, vaikken suuremmin huutele. Iso halaus sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voikun kiva kuulla ajatuksiasi Lea :)
   näitä viestejä minulle on tullut tässä aikas paljon, juuri sijaisäideiltä..todella kiva kuulla, että en ole yksin ajatuksieni kanssa, ja mielelläni yritän niitä vielä jatkossakin availla...vaikeushan tässä on aina se, niinkuin tiedätkin, että täytyy olla niin varovainen melkein kieli keskellä suuta, että ei vain kirjoita mitään tunnistettavaa tai muuta sellaista salassapidettävää...mutta kun yrittää pitää asiat yleisellä tasolla, niin luulempa, että voisin kyllä kirjoitella aikas paljonkin siitä yleensä mikä liittyy sijaisvanhempana toimimiseen yms. se on hyvin lähellä omaa mielenkiintoani, ja siksi se aina nouseekin tänne blogimaailmaan asti...kun en oikein jaksa olla pelkkä sisustusblogi :) nekin on kivoja, mutta itsekin lueskelen mielelläni ihmisten elämästä, siitä tavallisesta arjesta ilman sen erikoisempia koukeroita :)
   sehän tässä hassua onkin, että jos ei miellytä, niin aina voi hakea sellaisen blogin jonka jutut tuntuu omanlaisilta...ei mulle ainakaan tule pieneen mieleenkään alkaa blogin pitäjälle huutelemaan että hei" vaihdahan tyylilajia, ei miellytä" itse sitä on poistuttava takavasemmalle näin jää kaikille hyvä mieli :)
   kaunis kiitos vielä kauniista sanoistasi ja ihanan vaihderikkaita päiviä pesueesi kanssa
   t. samassa veneessä kellutaan airot vaan on jokaisella omanlaiset :)

   Poista
 8. Peesaan tuota Lean kirjoistua. Erityisesti meille sijaisvanhemmille on kullanarvoista että joskus blogeissa on siitä todellista elämää ja juurikin niinkuin nyt, niistä sun SEN HETKISISTÄ TUNTEISTA ei siis mitään kenestäkään vaan sitä miten välillä on väsy. Tosiaan ne on niitä syitä miksi tää blogi on erilainen kun se on todellinen ja kaiken sen hyvän ja positiivisen keskellä on joskus ripaus myös sitä vaikeutta ja tuskaa. Kun sitäkin saa joskus purkaa niin taas jaksaa.

  VastaaPoista
 9. Ja taas on niin ihanat, tunnelmalliset kuvat tuvalta! Sinä se osaat sitten laittaa kodikasta :)
  Äläkä missään nimessä muuta kirjoitustyyliäsi. Postauksiasi on niin mukava lukea :)

  VastaaPoista
 10. Minä myös yhdyn Eijan ja monien muidenkin sijaisvanhempina toimivien mielipiteeseen. Joten en nyt toista samaa..halusin vaan ilmaista,että täällä myös yksi sijaisvanhempi, joka mielellään lukee juuri siitä arjesta ja niistä haasteellisistakin vaiheista. Sinun eräs aikaisempi päivitys,joka koski valehtelua innoitti minutkin vastaamaan(olen seuraillut blogiasi jonkin verran vasta), koska juuri sinä päivänä se nosti minun mieltäni. Vertaistukea...Joskus vaan toisen kokemus antaa itsellekkin samanlaisessa tilanteessa kamppailevalle tsemppiä tai jotain..Minusta olisi ihanaa jos kirjoitat edelleen samaan tyyliin :)

  VastaaPoista
 11. Uusi lukija ilmoittautuu ja vaikka en (vielä) sijaisvanhempi ole, niin kiinnostus ihan arkipäiväsiin asioihin löytyy ja innolla olen lukenut blogiasi nyt useamman viikon. Tykkään tavastasi kirjoittaa ja nuo kuvat ovat myös niin ihania!

  - Katja

  VastaaPoista