tiistai 31. tammikuuta 2017

"uusi" ihana olohuone :)



Nyt se on vihdoin viimein totta. Mun unelmani sinivalkoisista soffista meillä kotona. Olen aina ajatellut, että ei se väri meille mitenkään istu, kun on keltaiset seinät, vahvoja puun värejä, iso itämainen punainen matto...

Mutta kun jotain oikein kovasti haluaa, ja luottaa omaan näkemykseen...niin voihan se onnistuakin...eikös niin :)

Olen myös todella paljon tuskaillut tuon meidän ison telkkarin kanssa. Ihan mihin tahansa sen olen yrittänyt täällä piilottaa..Mutta piilota nyt tuota mörssäriä. Tosin tykkään itsekin katsella siitä leffoja, ihan kuin olis aidossa teatterissa ;)
No päätin sitten, että kun sitä ei voi kerran piilottaa, niin nostetaan se sitten koko huoneen katseen vangitsijaksi...ja vitsit sehän toimi juuri noin :)


 



En viitsi tähän edes laittaa kuvaa siitä millainen meidän olkkari oli ennen viime lauantaita :) nyt jotenkin masentaa ajatuskin siitä!
Meillä oli todella raskaat tummat nahkaiset soffat jnejne...
Sitten päätin antaa ne pois!
Hetken oltiin jo ilman soffiakin, kun en vain saanut päästäni näiden soffien kuvaa...
Ja vitsit sitten mies lähti mukaan Ikeaan ja tadaa!! siinä ne nyt on!!

 



Soffapöytäkin muutti ikkunan eteen ja "pöydäksi" tuli tämä rahi. 
Siinä on laskutilana iso tarjotin, sekä löysin Indiskasta tämän niin kauniin metallisen vadin. Olin ensin viemässä sitä Hangon kakkos kodille, mutta tajusin kuinka hyvin se sopii meidän olkkariin!


 


Yläkerrasta löytyi Ikean vanha pikkutuoli, harmaavalko ruudullisena. Just passeli näiden seuraksi...kerrankin näin :)

 








Tosiaan, olohuoneen vanha talonpoikaispöytä siirtyi huoneen keskeltä ikkunan eteen. Sen päälle löysin taas varastosta sinne säilömäni isot lyhdyt. Ne ei aiemmin oikein löytäneet paikkaansa meiltä, mutta nyt ovat kuin tehdyt tuohon paikkaan...on se hyvä, että ei ihan kaikkea tule Maritettua ;)

Verhotkin löytyi varastosta. Valkoiset ostin vuosi sitten Hesasta, tosin yhteen ikkunaan vain :( joten täytyi hieman soveltaa...nyt niiden parina on Ikean harmaat pitsiverhot. Kesällä sitten valkoiset pitkät pitsiverhot.


 















Tämä seinä kaipaa ehkä jotain taulua yms. mutta se löytyy kun on löytyäkseen.
Vähän niinkuin nämä muutkin tavarat tänne huoneeseen.


 



Soffalla on Indiskan kevätmalliston tyyny ja mun vanha rakas tyyny, josta en koskaan varmasti luovu Comptoir de familyn jo vanhaa tuotantoa.


 








Telkkarin päälle löytyi Paraisilta tämä hauska metalli kyltti. Värit ja sanoma on aikas kivat yhdessä :)

No mitäs tykkäätte..voiko vanhoissa puitteissa olla pieni pala sinistä, valkoista, hiukan merellistä tunnelmaa? Mulle tämä on sellainen ihanan seesteinen paikka, on mukava siirtyä huoneissa tunnelmasta toiseen. On vanha tupa, vihertävä porras aula, punainen kirjasto ja kaiken jatkona tämä aurinkoinen olohuone.
Mun niin piti tämä kuvata päivällä, kun aurinko paistaa...
No ei täällä mikään aurinko ole paistanut moneen päivään...sumupilvet roikkuneet kattojen päällä, plus asteita ja helskutin liukasta!


Ihan super kiitokset kommenteistanne!!
kaikki olen lukenut ja ihana kun ootte siellä!!

joten jatketaan pilkuttelua...tai siis hymyilyä

jaana