lauantai 13. marraskuuta 2010

Isäinpäivä mietteitä


Huomenna juhlitaan isäinpäivää monissa monissa kodeissa. Isät ovat ansainneet oman päivänsä, ehdottomasti!
Siksi ihmettelenkin suuresti, että yhden meidän neidon joukkuevoimistelu kisat ovat juuri
isäinpäivänä..kestäen koko päivän. Miten on ajateltu, että näissä perheissä juhlistetaan isää ja pappaa saman pöydän ääressä kun täytyy olla toisen vanhemmista myös hallilla.. Enpä usko että moiset kisat olisi järjestetty äitienpäivänä, siitä olisi noussut suuri haloo, mutta tuntuu kurjalle isiä kohtaan.
Joten meillä on siis huomenna hiukan erilainen isäinpäivä, mihin on totuttu. Juhlitaan isiä sitten myöhemmin illalla ja syödään hyvin.
Jotenkin jos voisi antaa isälle/miehelle lahjaksi tämän hetken kuvassa. Aurinko lämmittää ikkunasta, olo on rentoutunut ja koiruudet vahtii rauhan pysymistä.. Täytyis vaan muistaa antaa isälle myös niitä omia rauhan hetkiä, omine ajatuksineen ja unelmineen..meille naisille niiden ottaminen on jotenkin luontaisempaa..luulisin..miehet ovat sellaisia suorittajia, ainakin meillä.
Tässäpä sitä haastetta meikäläiselle, miten tämän kuvan voisin paketoida lahjaksi kera hyvien ajatusten..

Kuvassa muuten meidän koiruudet, vaalea pötkylä on Aatu, Dandiedinmonthterrieri ikä 2v. Musta herra on Paavo Portugalinvesikoira ikä kunnioitettavat 8v. Aikamoisia velikultia, varsinkin Aatu-poika, joka jaksaa hauskuuttaa meitä kumiluu suussa mailana käyttäen palloa huitoen. Entisessä elämässä ollut ihan varmaan joku NHL-pelaaja :))

Hyvää isäinpäivän odotusta kaikille!!

6 kommenttia:

 1. Harmi, etteivät ole huomioineet isäinpäivää. Onneksi kakku maistuu illallakin ;)
  Kävin katsomassa vanhempia kuvia, miten ihana talo sinulla onkaan! Juuri sellainen unelma :)
  Antoisaa viikonlopun jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. No täytyy sanoa että aika kökköistä suunnittelua. Vaan valitettavasti täytyy sanoa sen olevan sitä luvattoman usein tuolla urheilupuolella.
  Meillä juhlitaan ihan hissun kissun kotona :)

  VastaaPoista
 3. Ehkä ovat ajatelleet, että isät saisivat näin nauttia lätkästä rauhassa. Meillä ainakin paras isänpäivälahja tuntuu olevan se, että MTV-Max kanava näkyy tänään ilmaiseksi, ja mies saa seurata jopa kahta lätkämasia :)) Lätkähullu kun on, ja pelannut itsekin. Hyvää isänpäivää teille!

  VastaaPoista
 4. No, jopas jotain! Mutta onneksi juhlamieli ei katso kellonaikaa :) Iloista isänpäivä iltaa teille kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
 5. Kiitos vierailusta blogissani! :-) Toivottavasti iskä sai juhlansa sitten illemmalla! Ihanat koiruudet teillä ♥

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanat naiset kommenteista!!
  Harmitus on hävinnyt, ja ylpeys miestä kohtaan lisääntynyt. Hän oli itse sitä mieltä, että neidin kisat ovat tosi tärkeät, ja koska hän nimenomaan on kuskannut neitiä harkkoihin, niin tottahan hän haluaa kisat nähdä :)
  Noh siellä sitten istuimme mies enemmän minä vähemmän ja olimme ylpeitä, ja toivoimme, että biologinen äitikin olisi nähnyt neidon kisat..aika ei tainnut olla vielä siihen kypsä..ehkä joskus.
  Välillä kotiin laittamaan ruokailua valmiiksi, viimein mieskin ennätti savustuspuuhiin, saimme ihanaa savulohta kera kaikkien lisukkeiden nam!
  Iso joukko oli koolla, mikäs sen parempaa yhdessä oloa monen sukupolven kesken..vaikkei kaikki sukua keskenään olekaan,mutta yhtä suurta perhettä ollaan :)
  Hyvä isäinpäivä kaikenkaikkiaan :)
  Ihana saada uusia lukijoita!!!!

  VastaaPoista