keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Ei palele mamman varpaat
Ei palele enää mamman varpaat!
Pukki toi ihanat aidot Ugit!
Yhdet feikit olen köpötellyt linttaan, nämä toivottavasti pysyvät kuosissa lopputalven.
On ne niin lämpimät ja kauniit että :)))

Hih, tuhannesti kiitoksia kommenteista eiliseen pannunmyssy päivä postaukseen, 
menin illalla saunaan yksin nyt saunahattu syvällä päässä (toinen paikka wc:n jälkeen minkä voi laittaa lukkoon ja olla yksin) istua jurmotin lauteilla ja synkistelin..
Tunnin päästä naama oli enää punainen, hyväksi havaittu höyrysaunan lämpö sulatti pahimman ketutuksen :)

On se kumma mistä se keittäminen lähtee jo heti aamulla. Jotenkin lapset vaistoaa, että mammalla on hiukan pipo kireällä ja eikun lisää höyryä pataan joka sitten alkaakin kuin käskystä kiehua yli.
Tässä suhteessa lapset on mitä taitavimpia tunnemittareita. Varsinkin lapsi, joka muutenkin osaa olla "ärsyttävä" antaa sitten tulla täydeltä laidalta juuri kun itse on jo muutenkin kierroksilla.
Siinä sitten huomaamatta ollaan menty samalle tasolla ja mittaillaan toisiamme...kunnes onneksi aikuinen sisälläni saa vallan ja lopettaa moiset jutut.. mutta täytyy myöntää, että sitä aikuista joutuu välillä oikein etsimään, kun sisäinen murrosikäinen olisi valmis käymään verbaalista taistelua toisen murkun kanssa :))

Mutta onneksi aina tulee päivä uusi ja edellisen päivän keitot on keitetty ja uudet sopat liedellä porisemassa..tänään ihan lempeä kasvissose keitto, eilisen tulisen padan jälkeen ;)

jaana

12 kommenttia:

 1. Voi miten kivasti kirjoitettu, välillä meilläkin on tosi hankalia päiviä ollut murkkujen kanssa, ne kyllä tosiaan osaa sohaista oikeaan paikkaan tarpeen vaatiessa. Nyt pojat ovat jo 17 v. ja kynttilä on hiipinyt vintille heilläkin, mutta nyt saa sitten pelätä heidän puolestaan, kun ei voi aina kaikkea kieltääkään.Olen huomannut että lapset on aina lapsia olivat he sitten minkä ikäisiä tahojaan, ja mammat murehtii aina lastensa perään.

  VastaaPoista
 2. Tämän blogisi löysin tänään, seikkaillessani näiden blogien ihmeellisessä maailmassa. Itse en blogia pidä (osaa, ehdi)mutta tätäkin aion tiiviisti seurata, niin mukavalta tuntui:) Kauniit ja lämpöiset ovat uudet talvikenkäsi, tahtoo sellaiset:/ Sijaisäitinä minäkin toimin, jo 16 vuotta näin on mennyt ja kohta taitaa lentää pesästä tämä viimeisin. Sitten mummista tulee eläkeläinen. Hyvää jatkoa sinulle ja lapsikatraallesi.

  VastaaPoista
 3. Näin se on, että uusi päivä on taas uusi ja eiliset voi unohtaa. Ihanat ja niin lämpimät saappaat oletkin saanut. Näillä pakkasilla niitä tarvitaankin :)

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit sinun uudet Uggisi. Niillä kelpaa tallustella hyytävämmässäkin säässä eikä varpaita taatusti palele.

  Kaikkea hyvää sinulle ja voimia lasten kanssa!

  Jaana-Johanna

  VastaaPoista
 5. Täälläkin yksi uusi uusi lukija:)

  Kivalta ja mielenkiintoiselta vaikuttaa
  blogisi tulen uudestaankin!

  Jamssi

  VastaaPoista
 6. IHANAT UGGit! Haaveilen harmaista...
  Tuttu on tuo tunnetila, kun oma aikuisuus valuu ulos vartalosta ja sisäinen murkku ottaa sijan. Meidän ihan kohta juuri 14 vee täyttävä tulisieluinen neito saa minusta sen puolen esiin liiankin usein. No, lohdullista kuulla, etten ole ainut äiti-ihminen jolla näin käy:)
  Voimia.
  Ihania hetkiä vuoden viimeisiin päiviin! Otetaan uusi tuleva avosylin kaikkineen vastaan.

  VastaaPoista
 7. Tosi hienot UGI:t! Ne feikit saa kyllä nopeasti linttaan :)Ihania kuvia täällä muutenkin sitten viime käyntini ja kyllä hyvin kirjoitit noista tunnetiloista..välillä itselläkin on sellainen olo, että on ihan murrosikäisen asteelle jäänyt :D Että pitää oikein yrittää muistaa olla se aikuinen kaikissa sanomisissaan ja tekemisissään.. Kivaa viikonjatkoa sinulle toivottelen!!

  VastaaPoista
 8. Onpas lämpimän ja ihanan näköiset UGGit! Tuttuja ovat tuntemuksesi, mutta onneksi vastaavasti annetaan niitä onnenhetkiä, niin että taas jaksaa! Siunausta!

  VastaaPoista
 9. Hauskaa, että ei ole yksin näiden tunteiden kanssa.
  Varsinkin, kun työ ja koti on samassa paikassa, niin tulee välillä ihan höperö olo :) olisikin niin hyödyllistä päästä enemmänkin peilailemaan omia sanomisia ja tekemisiä toisten aikuisten kanssa..tietty oma mies on siinä vieressä, mutta yleensä ihan samaa venettä soutamassa kanssani ;)

  Ihanaa kun uudet lukijatkin on löytäneet minut!!!
  Tervetuloa vaan Amandan talon touhuja seurailemaan! Välillä mennään rauhallisemmin välillä taas meno on kuin Helsingin rautatieasemalla..
  olen itse yleensä siellä näin maalaisena aivan hukassa :)

  Ja vielä Ugeista, lähdin tässä illalla ne jalassa hienostelemaan kauppakeskukseen...ja tulin varpaat uiden takaisin...tuli testattua käytännössä, että ovat ulkoiluun tarkoitetut, ei shoppailuun sisätiloissa :)

  VastaaPoista
 10. Ihanat UGGit...! Tuollaisia en olekaan nähnyt, todella kauniit!

  VastaaPoista
 11. Upeet on bootsit. kyllä mamma nyt tarkenee, ei varpaita palella ei!!

  Iloa uuteen vuoteen.

  VastaaPoista
 12. Niin se vaan on, että kyllä ne murheet saunassa jotenkin haihtuvat räppänän kautta taivaan tuuliin. Ihanat Uggit, kauniit ja lämpöiset. Tarpeen ovatkin tänä talvena ja taitavat tehdä villasukat tarpeettomaksi :)... paitsi sisällä.

  VastaaPoista