tiistai 7. joulukuuta 2010

Tupa täynnä ihania naisiaEttei vaan touhu loppuisi, tänään meillä sisustuskutsuiltiin
Pastellan ihanien jouluisten esineiden, kauniiden korujen ja aivan mielettömän kauniiden Tanskalaisten vintage vaatteiden kera.

Olinpa ajatellut ottaa mukavia kuvia jaettavaksi kanssanne, mutta kuinka kävi, kaiken tohinan keskellä unohdin koko kuvailun..harmi..
Noh, jos haluatte nähdä mitä meille tarjottiin, niin käykää kurkistamassa Pastella Interiörin nettikauppaan, tosin siellä on pienempi otos kaikesta ihanuudesta, mutta tunnelmaan pääsee kyllä :)


Kuvassa istuskelee nalle-herra kaukaa vuosien takaa, kera yhtä  vanhojen popojen kanssa. Puna-valkoiset kengät olivat navettakenkäni, valkoisilla hienosteltiin naapurin Hiltalla kahavilla..siis kauankauan sitten.. ja taas tällä viikolla vanhetaan, tänään rakas mieheni, loppuviikosta minä itse.

Onneksi ikä on vain sarja numeroita;
 välillä tunnen olevani pikkutyttö nukkekoteineen,  joskus hullaannun kuin teini tanssahteemaan discossa,  taistelen ruuhkavuosissa muiden pienten lasten äitien kanssa, nautin seesteisistä koti-illoista mieheni kanssa ja välillä luitani kolottaa ilmojen muuttuessa kuin äidilläni..siis ikä on todellakin vain numeroita  :))

Tällä hetkellä olo tuntuu hieman samalta tämän kovia kokeneen vanhan nallen kanssa, väsynyt, mutta tyytyväinen onnistuneisiin juhliin ja kutsuihin..nyt nautitaan Joulun tunnelmasta ja aletaan mietiskelemään lahjoja tälle isolle perheelle
..huoh, jätän sen ajatuksen hieman myöhemmäksi..

Jaana

maanantai 6. joulukuuta 2010

Ihanat juhlat kauniina muistona talletan sydämen sopukoihin


Luotto kukkakaupan tekemä ihanan jouluinen kukka-asetelma koristi juhla pöytää.  Jaoimme kukalla pöydän kahteen osaan, ruokailu- ja tarjoilupuoleen.


Isovanhempia kera Emma-neidon ruokailemassa.  Tarjoilut tulivat pitopalvelusta suoraan lämpimänä pöytään,myös osittain astiat..niin helppoa ja stressitöntä :)
Ruoka oli hyvää ja sitä oli todellakin riittävästi!
Onneksi on pitkä pöytä, niin saimme varttuneelle väelle ja hieman "nuoremmillekin"  :)  ruokailupaikan pöydästä, ei tarvinnut lautasten kanssa kuljeskella ympäri taloa.


Äidin ylpeyden aihe ja esikoinen lakki päässään!
Hieman erikoinen pöytäratkaisu, mutta onnistuuhan se ruokailu näinkin kättelykierrosten välissä :)

Kauniit juhlat, oman oloiset ja näköiset. Kiitollisin mielin suuntaan katseen tulevaan viikkoon. Olen  onnellinen juhlan onnistumisesta ja suurta rakkautta tuntien mietiskelen esikoisen onnellista olemusta ja toivon hänelle paljon lisää Onnen aiheita elämäänsä.