tiistai 18. tammikuuta 2011

Unelmille siivet

Tätä on liikkeellä, ei ole vaarallista, ei aiheuta lisätöitä puolisolle..


Vaan aiheuttaa lisätöitä minulle, siis elämäntapa remontti.
Hyvin tuttu juttu parin vuoden takaa. Pudotin silloin karppaamalla ja liikunnalla 10kg. Nyt ne taas jumittaa kropassa, haittaa liikunnassa ja aiheuttaa väsymystä. 
Niistä on päästävä eroon!!


Lueskelin tässä Sisustus Unelmia blogin Johannan kuulumisia, ja hän oli asian ytimessä, siis tekemässä asialle jotain, eikä vain kelaile asian ympärillä, niinkuin minä :)


Joten siitä innostuneena ja näin julkisesti yritän myös päästä näistä voipaketeista kropassa eroon..syömällä voita, proteiinia ja välttämällä hiilareita. No ei se ihan noin yksiselitteistä ole se karppaaminen, mutta sinnepäin :))


Elikkäs tämä on nyt sitten julkituotu ja tavoite asetettu, olisiko toukokuuhun..mitä tuumaatte, onko realistista??  Siis -10kg


Tsemppaaminen sallittu!
Mukaan saa tulla!


Toivottavasti tämän kuvan myötä mun unelma sais siivet ja palaisin parinvuoden takaisiin mittoihin :)
Työtä ja itsekuria tarvitaan, niin tarvittiin silloin ja nyt vielä rutkemmin!


Tämä oli tällainen väli postaus. 
Sisustus jutut on kyllä enemmän sydäntä lähellä, mutta tähän "haasteeseen " oli melkein pakko tarttua!


jaana

ps.

Superkiitos hienoista kommenteista edelliseen juttuun! 


Tervetuloa Isosti Uudet lukijat! 


Tykkääään!!!

22 kommenttia:

 1. Minä lähetän täältä tsemppejä rutkasti. Hyvältä näytit ja hyvältä näytät kyllä edelleenkin.
  Mites sä karppaat? ELi mitä syöt? Mä voin alkaa kimpassa :)

  VastaaPoista
 2. Voih....oisko minusta tähän?. Toivoton namisyöppö, fiilismutustelija ja suklaanystävä. Ja punaviinikin on niin ah hyvää. Liikun normaalisti paljon ja sitä kautta pysyn mitoissani, mutta nyt on polven takia taas pitempi stoppi ja se tuntuu heti. Yritän. Olen ainakin puolilla valoilla:) mukana. 5kg pois kesään mennessä niin menee omat 34 kokoiset sortsit taas jalkaan....Mua kiukuttaa, kun lähellä olevat sanoo, että ei sulla nyt kun oot noin pieni....mutta jos ei enää mahdu omiin vaatteisiinsa niin oishan sitä pakko jotakin jaksaa tehdä. Enkä aio ostaa uutta vaatekaapin sisustaa kun palaan töihin elokuussa:) JOten huutelen tässä HEP ja yritän sinnitellä muiden matkassa....siispä vinkkejä pliis!!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä karppaamiseen! Niin täälläkin taas koetetaan, muutama kilo kertynyt sitten viime kesän ja ennen kaikkea se kehon hyvä olo tavoitetilana, jota ei viljat pysty antamaan.

  VastaaPoista
 4. Mäki alan, mutta pidättäydyn viidessä kilossa (joita olen koittanut puottaa jo, ööö 6 vuotta :)

  Mulla alkaa varmasti hitaasti, kun en voi nyt hirveästi liikkua, mutta kuhan taas lenkkipolkkuja pääsen tallailemaan, niin kilot saa kyytiä! Tosin syöminenhän se mun ongelma onki, en osaa aina hallita sitä...

  Muksaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä!
  Sama projekti pitäisi aloittaa täällä. Vaikeeta.
  Mutta karppaamaan en ala. Pari kertaa kokeillut huonoin tuloksin. Toisella kertaa lähti taju salibandyturnauksessa ja toisella kerralla join 3 lasia viiniä ja heräsin aamulla anopin sohvalta.. alasti!
  Mutta kevennetty elämä, sitä tässä yritetään!

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä sinulle. Kyllä olisi minunkin aiheellista vähintään 10 kg pudottaa, mutta en usko, että tässä elämäntilanteessa minusta on siihen.

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä sinulle! Sama projekti pitäisi aloittaa täälläkin mutta nyt ei riitä siihen motivaatiota.

  Olen uusi lukija; löysin blogisi vasta viime viikolla. Etsin sijaisvanhemmuus aiheisia juttuja ja löysin sieltä tämän blogin. Toki sisustaminenkin kiinnostaa vaikka itsellä ei oikein aika ja voimat siihen riitä. Eikä taitokaan. Minun perheeni koostuu minusta ja kolmesta sijoitetusta jotka ovat tällä hetkellä jo kaikki koululaisia. Nuorimmainen ekalla ja vanhin seiskalla.

  VastaaPoista
 8. Siitä se lähtee! Ja hyvä kun täällä "mainostaa", niin ainakin saa "vertaistukea". Taitaa olla meidän kaikkien naisten yhteinen ongelma nuo ylimääräiset...

  VastaaPoista
 9. Vattan seuvulle ne vuojet kassaupi...Täälläkin suupaloja tarkkaillaan:)

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä sulle Jaana. Tekisi terää minullekin näin joulun jälkeen.
  Hyvännäköinen kuva susta.

  VastaaPoista
 11. Tsemppiä! Täällä samat ajatukset, jos pääsis ihan tekoihin asti.:)

  VastaaPoista
 12. Täältäkin saisi lähteä ainakin viisi kiloa huitsin nevadaan ja sinne sais jäädäkin. Hiilareitten vähentäminen on kyllä paras tapa, vaikka ruisleivästä en luovu. Toivotaan että pysyn mukana :)

  VastaaPoista
 13. Tsemppiä unelmaan!
  On teillä ihanan paljon tilaa tuvassa! Kaapeissa ja kylmätiloissa :)

  VastaaPoista
 14. Henges mukana -mun kyllä kans pitäis...huoh...
  Viime keväänä otin itseeni niskast kiinni ja nutrasin -15kg, osa tullut takasin, en uskalla tsekata montako...
  Tässä iässä toi nahka vaan ei meinaa pysyä mukana, joten on ollut pakko ottaa iisisti, ja totutella, mutta kyl maar pitäis tehdä jotain :/

  VastaaPoista
 15. Hiiiih!!!
  Ihanaa täällähän on melkein vilske!!

  Olen juossut lenkkariostoksilla hakemassa itselleni sellasia piikkipohjaisia lenkkareita..näköjään kaikkien muiden samaa haluavien kanssa :(
  ei oota myytiin monessa paikassa, etsinnät jatkuu huomenna!
  ilman piikkejä en kyllä uskalla tuonne niljakkeelle lähteä talsimaan, jos ei kaadu, niin niska ainakin jumissa kun saa jännittää kropalla..
  mutta kyllä se tästä :)

  voi Kiitos kaikista kuva kehuista! Tykkään itsekin siitä kuvasta, ja varsinkin olemuksestani..tietty vuosiakin on tullut lisää, mutta jos edes lähelle sitä :)

  Siitä karppaamisesta: Itse aloitin tutkimalla alan gurun kirjoja ja tekstejä ensin netissä ja sitten hankin niitä kirjoja itellenikin. Elikkäs sellanen heppu kuin Antti Heikkilä, monelle varmaan tuttujuttu.
  Hän on tehnyt esim. kirjan hyvän olon keittokirja, missä puhutaan paljon muustakin kuin vähä hiilihydraattisesta ruoasta, lisäaineista ja hyvistä rasvoista. Kannattaa tutustua vaikka sitten netissä.
  Yks hyvä kirja on karppiruokaa 15min. helppoa ja hyvää!

  Olen yleensä jättänyt kaikki vaaleat jauhot pois, ruisleipää kyllä syön, Peruna ehdottomasti pois ja pastat, riisit yms.
  Mulla vaikutus näkyy hetikohta, koska näköjään edellä mainitut aiheuttaa turvotusta mahaan ja kehoon niin se häipyy ekana!
  Sitten meillä on siirrytty kevyt maitoon ja levite on valio voi. Heikkilän oppien mukaan..näin on ollut kaikilla jo vuoden ajan..

  voi tästä vois kertoilla vaikka kuinka paljon, niin innostunut taas olen, kun aloin asiaa taas oikein ajattelemaan. Silloin kun karppasin vuoden täysillä, niin mun keho ja mieli oli hyvä. Kaikenlaisia vaivoja poistui sokerien myötä..
  Ja hitsiläinen kun sitten en vaan pysynyt siinä!! Mutta kait ne oppiläksyt on vaan uusiksi opeteltava ja uskottava, että niin on hyvä!

  HEH Kalamuija Juu parempi jos et sit ala karpata, aikas hurjat kokemukset sulla :)

  Tsempataan toisia ja ollaan kuulolla!!
  Ja voi kysellä lisää karppaamisesta, oon innostunut asiasta ja haetaan vaikka yhdessä tietoa lisää :))

  Pepi..toi nahka ongelma on niin totta :( Juu u!!

  Ja vielä kerran hienoa kun ootte siellä!!!!

  VastaaPoista
 16. tsemppiä matkaan!!!
  Itselläkin tarkoitus saada pois ylimääräisiä kiloja kesään mennessä..vanhat vaatteet on hyvä porkkana!!

  VastaaPoista
 17. Tsemppiä täältä sinne heti! Sama kevennys menossa täälläkin. Viime keväänä laihdutin 7 kg, joista 3 tullut takaisin, ei paha.
  Blogissani on jotakin sinulle, käyppä kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 18. Tsemppiä painonpudotukseen. Minulla on vapaalla tyylillä lähtenyt 4 kg puolessatoista viikossa, mutta paljon on vielä kiloja selätettävänäkin, paljon enemmän kuin sinulla. Ja mistä löydettäisiin se viisasten kivi, joka saisi ne pudotetut vielä pysymäänkin poissa? Minä olen hyvä laihduttaja, mutta se pito puuttuu;)

  VastaaPoista
 19. Tsempitykset täältäkin!!! Helppo on tosiaan pudottaa, mutta se painon alhaalla pitäminen onkin sitten eri juttu:)

  VastaaPoista
 20. Täällä myös karpataan kolmatta viikkoa Antin opeilla. Olo on hyvä ja ihan pelästysin et mihin se rakas masu on häipännyt, kun ei housut meinaa pysyä enää päällä...:) Viitisen kiloa pitäis pudottaa.
  Ei mitään vaikeuksia olla ilman hiilareita, vaikka raaakastan niin pullaa.
  Työmatkalla tuli syötyä vain lisukkeet sämpylän välistä. Kyllä se on tuleva elämäntapa tää karppaus, ei ole enää kipuja eikä särkyjä, ei turvotusta ei mahakipua, kuten pullamössöä syödessä...

  VastaaPoista
 21. Juuri näin!!
  Olen niin samaa mieltä kanssanne, että se pito on vaikeaa, mutta nyt olen taas kerran päättänyt olla palaamatta entisiin ruokatapoihin!

  Niinkuin bellagio kirjoitti! Olen ihan samoilla linjoilla, että tästä pitää tehdä elämäntapa, koska olo on jo näiden parin totaali karppaus päivän jälkeen parempi. Turvotus alkaa laskemaan ja maha ei ole pallona, niinkuin mulla aina kun laitan suuhuni varsinkin perunaa, ja vaaleaa leipää sokerista puhumattakaan..
  Hassua kyllä miten peruna voikin aiheuttaa ainakin mulle niin paljon erilaisia oireita, maha turpoaa heti, kramppeja ja särkyä..ei hyvä ollenkaan. Niin jotenkin viaton elintarvike ja tulokset tällaisia.

  Ollaan edelleen kuulolla ja Tsempataan toisiamme!!

  VastaaPoista
 22. Et jaksais laittaa tänne vähän ylös mitä syöt. Mä luen kyllä netistäkin kaikkia ohjeita sun muita, mutta mä saan parhaat vinkkinä siitä kun joku "tuttu" kertoo omista sapuskoistaan. Mä itse jämähdän tosi äkkiä pekoni-muna-tonnikalasaattilinjalle...

  VastaaPoista