lauantai 15. tammikuuta 2011

Uusi lipasto ilahdutti lauantaita


Aamulla sen jo päätin, että menen kurkkimaan Loviisan Aitan Maisonin huonekaluja. Ensin vietiin neidon kanssa tavaroita kirpparille, viikon siellä olleita myymättömiä vietiin ystävälle, joka niitä lähettää edelleen tarvitseville.
Sitten suunnattiin kohti Ruskoa!
Tällainen lipasto sieltä sitten tarttui mukaan. Valinnan varaa ei ollut ihan hirveästi. Halusin rottinkisen ja siihen jotain koreja. Tämä oli ainakin sinnepäin :)

Kotona vasta huomasin, että joko minä katson kieroon taikka lipasto on hiukan vino..ja olihan se hiukan vino, mutta nämä rottinkiset tuppaa aina olemaan jotenkin hujahtaneita :)
Tämä varjostin lähti sieltä myös mukaan. Mitä mieltä ootte, onko tämä jalka tähän kokonaisuuteen liian korkea?? Mä olen hiukan kahden vaiheilla, olis mulla siihen lyhkäsempikin..mutta mitä tuumaatte?
Siinä se ny nököttää..
mitäs tuumaatte, näyttääkö hiukan pieneltä..
liikkeessä oli paljon isomman tuntunen..
Tänään on ollut niin kaunis pakkaspäivä. Täällä mittari näytti -16°.
Mies oli kahden pikkuneidon kanssa uimassa, tais olla liian vilposta lähteä laskettelemaan.
Nyt laiskotellaan hetken aikaa mahat täynnä kebu ruokaa :))
Niin rauhallista, kun neljä muksua on kotilomilla..no, ei täällä yksin olla, mutta välillä kiva näin.


Huomenna Säkylään esikoista tapaamaan. Tuntuu että hän olis ollut jo pitkäänkin poissa, vaikka vasta maanantaina läks. Niin se elämä soljuu täällä Amandan tuvassa rauhallisissa merkeissä.


Haleja teille sinne lähelle ja kauas!
Nautitaan tästä hetkestä, huomenna päivä uusi..


Talvi peittää pihamaan,
on puilla lunta harteillaan.
Hangen tummiin varjoihin
jää siivenjälki enkelin.

jaana

16 kommenttia:

 1. Kauniita ostoksia. Olen huomannut saman että rottinki tuotteita ostettaessa ei tahdo suoria löytyä :) Ihana RM:n varjostin. Itse ehkä kokeilisin sitä matalampaa jalkaa mikäli sinulla sellainen oli, mutta on vaan minun mielipide. Itse olen sellainen, että kokeilen yleensä kahtavaihtoehtoa ja valitsen sitten sen parhaimman :D

  VastaaPoista
 2. Mä sanoisin toisinpäin, kokeilepa jalkaan jotain isompaa varjostinta :D

  Itse täällä just pelannut lamppujen kanssa, sain siskolta ihanan lampun hoitoon, mutta kun laitoin paikalleen, alkoi musta Bourgie näyttää ihan HILLittömän Isolta -joten lähti lamppujen pyöritys käyntiin!!

  Mulla kone tökkii, ihan mahottoman hidas yhteys, menee hermo huonoon kuntoon -vaikka pieniä murheitahan tämä!

  Mukavaa huomista päivää -odotas kun pääset valalle....siinon meinaan kyynel herkässä :)

  VastaaPoista
 3. Juuh, lamppu mietintä jatkuu, siis en voi tätä varjostinta muualle laittaa, kun just tähän sen ostin :))
  mutta jalkaa voisin pienentää, ja sitä just bruuvailenkin :)

  ei viel huomen oo vala, vaan päästään sinne vierailulle. kaikkien alokkaiden perheet saa tulla tutustumaan paikkaan ja näkemään lapsensa siellä. vala on muutaman viikon päästä :)

  VastaaPoista
 4. Kiva rottinkilipasto, kirjastohuoneessanne näytti olevan lamppu, jota kokeilisin tuohon pöydälle, taisi olla punainen sävyltään, mutta ruskea ja punainenhan käy kyllä yhteen, vai käykö?

  VastaaPoista
 5. Huomenna sitten tehdään lamppupostaus, eikös juu :D
  Nähdään miten kaikki meni :DD

  VastaaPoista
 6. Joku pienempi lamppu ehdottomasti :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis rottinki lipasto/pöytä. Siinä on ihana väri. Samaa mieltä kuin Pepikin, isompi varjostin. Tai sit lyhyempi lampunjalka kuten Johanna ehdotti, kummin vaan. Tai siis ainakin tohon paikkaan, jossain muussa kohdassa voi olla just eikä melkein.

  Ja siitä valasta, ounou. Oma poika pääsi lokakuussa pois ja valatilaisuudessa olin kuin vesiputous. "Ollos huoleton, poikas valveill on.." No, mä nyt vollotan aina ja jokapaikassa, mut kuitenkin... Vähän sama kuin suvivirsi kevätjuhlassa.

  VastaaPoista
 8. Anna vaan lampun olla ja katso tykkäätkö ajan kanssa.
  Ei minusta ollenkaan paha... laita joku juttu tuohon kaveriksi ettei lamppu ole ihan orpona.
  Muuten ihan kiva.
  Lipasto on kaunis. Ja samaten varjostin.

  VastaaPoista
 9. En ota kantaa lamppuun, ettet mene ihan sekaisin :)Sinulle oikein ihanaa keskitalvea ja voimia haasteelliseen työhösi!

  VastaaPoista
 10. Suloinen lipasto ja kaunis varjostin! Rottinkikalusteet on ihania ja kauniita juuri hieman kallellaan :) Aivan ihania kirjoja tuossa aiemmassa postauksessa!!

  VastaaPoista
 11. Voi miten söötti santtu alimmassa kuvassa:) Mullakin käy monasti että hankkimani tavarat ei heti löyvä oikiaa paikkaansa. Mutta kun niitä ajan kanssa tarkastellee niin hyvä tullee:)

  VastaaPoista
 12. Kauniita ovat nuo Riviera Maisonin rottinkituotteet. Minullakin ilo omistaa yksi, arvonnassa voittamani tarjotin. Ja olen siitä niin ylpeä.

  Pakkanen täällä paukuttelee -28 asteessa, hui! Mukavaaa Säkylän reissua. onko teiltä pitkäkin matka sinne?

  VastaaPoista
 13. Soma lipasto ja varjostin. Huonekalu saa aivan uudet mittasuhteet, kun se tuodaan isosta hallista kotiin, yleensä se näyttää kotona isommalta.
  Kaunis, valkoinen saintpaulia.

  VastaaPoista
 14. Juurikin sopiva lamppu varjostimineen, en vaihtais mitään...

  VastaaPoista
 15. Olipa kiva tulla lukemaan teidän mietteitä :)
  Lampulle ja lipastolle en ole ehtinyt sen siunaamaa ajatusta antamaan, kun päivä on mennyt sotapojalle ;)

  Kaameassa kelissä taivallettiin Säkylään, meiltä on sinne n. 65km. ei paha matka, mutta keli oli huono. Siellä sitten äitin esikoinen oli niin komeana! Kyllä siinä sai nieleskellä kun hänet näki.. ja minä kun kans olen sellainen pilli-iita ettei mitään väliä :)
  Siellä sitten ihmeteltiin ja seisottiin tunnin sotkuauto jonossa, oli meinaan niin kohmeessa ihmiset, toivottavasti ei kukaan nuorista tule kipeäksi. Mä olisin pärjännyt ilman niitä kuuluisia munkkeja, mutta kun miehelle ne tuntui olevan elämääkin tärkeämmät :))

  Nyt sitten kotona kaikki muksutkin kotiutuneena ihmetellään tulevaa viikkoa ja yritetään saada tämä viikko niinsanotusti peiteltyä ;)
  Se on välillä hankalaa, kun lomilta palaavilla on paljon kerrottavaa, mietittävää ja ehkä hiukan kiukkuakin..mutta kaikesta selvitään ja huomenna on taas päivä uusi :))

  Ihana kun käytte täällä ja ootte siellä!!

  VastaaPoista
 16. Matti myöhäinen täällä vielä vierailee ja nauttii tunnelmistasi. Kivan löydön olet tehnyt ja lamppusi on linjakkaan kaunis, en tekisi sille mitään. Tietenkin omaa tunnetta pitää kuunnella :)
  Iloista alkavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista