sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Wappu aamun tunnelmia

Täällä nautitaan vappu aamun viipyilevistä tunnelmista.
Talo hiljeni vasta sydän yöllä, ja niin olisi toivonut ja luullut, että aamulla hiljaisuutta kestää pitkään pitkään..ensimmäinen neito kuikuili ovensuussa vähän ennen seitsemää ja toinen siihen perään...
Tupaan kannoin eilen laskutasoksi vanhan pöydän ja luulempa, että se siihen myös saa jäädäkin :)Löysin Kodin Anttilasta mielestäni todella kivaa serpentiiniä, vaaleanpunaista!
En ole ollut koskaan niiden värillisten serpentiinien ystävä, mutta tätä voisi käyttää muissakin juhlissa ja sitä oli myös vihreänä ja keltaisena.
Tämän kirjan ohjeiden mukaan meillä herkuteltiin eilen illalla,
suklainen Brita kakku..nam nam

Nostettiin neidon kanssa hiukan myöhässä lippu salkoon ja voi mikä tuuli ja puhuri meidät yllätti! Lippu lensi naruineen päivineen melkein naapuriin ja oli kyllä kova työ hilata se korkeuksiinsa, mutta siellä nyt liihottaa auringon paisteessa.

Oma juhla iltani meni flunssan kourissa hiukan pilalle, kun ei oikein mikään maistunut,  yskitti ja niiskutti..mutta pääasia, että vieraat ja lapset viihtyivät, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi :))

Niiskutellen jatketaan vapun viettoa kauniissa mutta viileässä auringonpaisteessa.
Nyt yritän hiukan huilailla, jotta pääsisi tästä taudin kurimuksesta jossain kohtaa eroon.

Kiitos ihanista vappu toivotuksistenne!!

HEiPPA

jaana

5 kommenttia:

  1. Oi, sinullakin...Täällä yksi köhäkurkku kans:)
    Olin pitkästä aikaa tänään ihmisten ilmoilla ja huuomenna yritän päästä arkeen taas käsiksi, pikkuhiljaa...:)
    Tuo serpentiini oli kyllä kivannäköinen. Ja teillä on niin kaunista ja tunnelmallista!♥ Huokaan täällä joka kerta, kun käyn:)
    Hauskaa vapun jatkoa herkkujen parissa!;)

    VastaaPoista