torstai 2. kesäkuuta 2011

KeSä KaUneimmiLLaan


Niin se vaan on, että kesä on tullut.
Kukkaset suorastaan kasvaa humisten ja syreenit on niin kauniita.
Aina välillä täytyy pysähtyä ihailemaan luonnon kauneutta ja sitä rehevää vihreyttä mitä piha on tulvillaan.Huomenna vielä lapset menevät koulun kanssa kirkkoon ja suvivirsi raikuu kesälle ja lomalle :)
Kyllä sitä on odotettukin ja kesä suunnitelmia tehty.
Ensin kuitenkin "käväistään" siellä kakkos kodilla nauttimassa tropiikin lämmöstä ja ihanista ihmisistä.Lauantai aamuna sitten juostaankin kilpajuoksua ajan kanssa lasten todistusten jaossa.
Ensin on kevät juhla ja sitten meidän kahden pitäisi puolen tunnin sisällä ennättää neljään eri luokkaan ihailemaan kun lapsi saa joko elämänsä ensimmäisen todistuksen, toisen, neljännen taikka siirtyy kutoselta ylä asteelle.
Kaikki yhtä merkittäviä saavutuksia.
Puhumattakaan siitä, että emme ennätä ysiltä valmistuvan juhlaan Turkuun taikka naapuri kouluun katsomaan vitoselta lähtijää...
Jäiköhän joku vielä listalta   :)
Kaiken vilinän ja vilskeen keskellä olen ihmetellyt miksi ihmiset haluavat sanoa toisille pahasti, pahoittaa mielen rumilla sanoilla perheestä, lapsista ja elämästä millainen se on. Onhan jokaisen oma valinta millaisen elämän haluaa ei sen pitäisi muita häiritä..mutta kumma kyllä osaa meitä Suomalaisia tuntuu kovasti närästävän muiden elämä..
Yhden ihanan blogin äiti on toistuvasti saanut näitä kommentteja koskien perhettä ja jopa lapsia. 
Onko tässä blogi maailmassa enää silloin mitään mieltä jos tämä sellaiseksi menee..
Kaikki kaunis pitää rikkoa, toisen elämää sörkkiä mitä jää jäljelle..tuskin kirjoittajallekaan hyvä mieli puhumattakaan loukkauksien kohteeksi joutuneista.
Jossain täytyy mennä raja ja mielestäni se raja menee lapsissa, vakaumuksessa, ulkonäössä..voi niitä seikkoja on paljon..ja oikeastaan se Raja menee siinä, että

 Toista Ei Saa Loukata!!


Näillä mietteillä kaukohalit teille kaikille

jaana

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, etenkin tuo ikkunakuva<3 Meillä on eskarilaisen kevätkirkko ja tokaluokkaisen kevätjuhla samaan aikaan eri puolilla kaupunkia ja kyllä harmittaa, kun ei voida molempiin osallistua kaikki:(

  Sitä minäkin ihmettelen, miksi pitää toisen mieltä tarkoituksella pahoittaa, miksi pitää tölviä ja loukata toista. Etenkin blogimaailmassa, kun ei näissä blogeissa ole pakko pyöriä, jollei tahdo.

  VastaaPoista
 2. Juu samaa mieltä...Itse jos ajattelen toisin, mitä jossakin blogissa kirjoitellaan, vaihdan blogia, jos ei miellytä. Jokainen saa kirjoittaa mielestäni mitä haluaa...mutta onko sekään toisaalta elämää, että vain kehuja tulee.....

  Hienoa tuo kivireunus kukkapenkissäsi:)

  VastaaPoista
 3. Samaa olen minäkin pohtinut sen verran tulistuin kun näin samat kommentit...nää on just sellaisia joita mä voisin vetäistä päin näköä...vaikka rauhaa rakastankin, on teillä vilkas päivä- Toi on vaikeaa jakautua kaikkiin yhtä tärkeisiin päättäjäisiin samaan aikaan (: Tsemppiä
  ps. ei anneta tuollaisten pahansuopien ihmisten ottaa valtaa vaan lähetetetään heillekkin rakkautta, näyttäs olevan aika vajetta /;

  VastaaPoista
 4. Voi, olet kyllä niin oikeassa! En minäkään voi ymmärtää mistä aika ajoin näitä (varmaan koko ajan jossain blogissa) ilkeyksiä latelevia ihmisiä löytyy?? Miksi pitää laukoa, omasta mielestään oikeita näkemyksiään ilmoille?? Kateusko vai mikä sen aiheuttaa?

  Kiireinen päivä todella teillä tiedossa..=)
  Ihana tuo ikkunakuva! :)

  VastaaPoista
 5. Kamalaa että tässä blogimaailmassakin on tuollaista, sanon vain suoraan että kateus on maailman kamalin sairaus ja kun siihen ei ole parannuskeinoja valitettavasti! Eikä näin netin välityksellä voi alkaa arvostelemaan ketään tai mitään tai varsinkaan kenenkään perhettä ja vielä BLOGISSA, haloo!! Olen aivan samaa mieltä sinun kanssa!!! Mutta kuitenkin, mukavaa kevätjuhlapäivää teille kaikille :O)

  VastaaPoista
 6. Romulyylin blogista tänne bongasin ensi visiitille:) Kivalta näyttää, ihana tuo punainen rakennus, onko se teidän kotitalo? Upea!
  Noista loukkavista kommenteista olen aivan samaa mieltä.
  Mukavaa kesän alkua teille!

  VastaaPoista
 7. Kauniita kuvia taasen!

  Tuollainen ilkeä kirjoittelu satuttaa, vaikka parasta olisi olankohautus..:))

  En sitten päässyt kommentoimaan, muutenkuin anonyyminä..

  Terv. Irmastiina

  VastaaPoista
 8. Kauniita kesäisiä kuvia:)
  Juhlia on meilläkin riittänyt ja jatkuu edelleen, mutta onneksi osuvat eri päiville.
  Olen samaa mieltä, että kommenteilla ei saa loukata ketään, vaikka olisikin eri mieltä asioista. Jättää kommentoimatta, jos ei osaa loukkaamatta kantaansa tuoda esille.

  VastaaPoista