lauantai 11. kesäkuuta 2011

trooppinen sadekuuro

Tervehdys täältä helteestä!

Viikko on jo melkein hurahtanut nauttiessa altaan riemuista ja ihanasta lämmöstä.
Lentomatka sujui hienosti, kyyti oli tasaista ja turvallista. Lapset nukkui suurimman osan yöstä joten matkakin sujui nopsaan. Lentoaikakin oli myötätuulen johdosta vain 9h ja risat :)

Lämpöä täällä on riittänyt, jo aamulla mittari kipuaa varjossa +35° ja auringossa sellaiset +43° kosteusprosentti on ihan omaa luokkaansa.
Nyt kun täällä on kuitenkin sadekausi meneillään, niin trooppiset sadekuurot yllättävät nopeudellaan ja voimakkuudellaan meidät harvase päivä.. ja sateen jälkeen paistaa taas aurinko taivaan täydeltä.. niinkuin sataakin kuin saavista kaataen :))



Uimarit eivät ennättäneet kissaa sanoa, kun vettä alkoi tulla niskaan.. mutta samapa tuo kun märkiä oltiin jo ennestään ja lämpö pysyi kuitenkin samana :)



Lämpöä on tainnut olla siellä suomessakin ihan riittämiin, hyvä juttu sekin!

Kiitos kaikille hyvän loman toivotuksista, niitä tarvitaan..
Pieniä äksidenttejä on tässä jo sattunutkin, pikku neidolla on yksi tikki otsassa kun taxin tullessa pihalle sen renkaasta kimposi kivi otsaan ja toinen neito on poskiontelo tulehduksessa..toivottavasti nämä jutut jäi ekaan viikkoon ja loppu loma menee hienosti.
Sairaala täällä on todella hyvä, palvelu ja hoito todella hienovaraista ja asiantuntevaa..Onneksi näin!

Hikisiä terveisiä sinne koto Suomeen täältä Huahinistä!!

jaana

14 kommenttia:

  1. Täälläkin tosiaan hikoillaan oikein toden teolla, 30 astetta on mennyt rikki koko viikon. No, ensi viikolla viilenee, joten lyhyeksi jäi tämä trooppinen kausi täällä;) Oikein mukavaa loman jatkoa! Pitäkää itsestänne hyvää huolta!

    VastaaPoista
  2. Hiki pinnassa täälläkin;) MUkavaa lomaa teille koko perheelle <3

    VastaaPoista
  3. Hikiset terveiset täältä takaisin -saatte pitää nämä asteet, onneksi ens viikolle jo helpottaa ☺
    *yksi uima-allas,kiitos*

    VastaaPoista
  4. Onnellista lomaa kaukomailla!
    Piti ihan lukijaksesikin alkaa ;)
    niin on kivoja juttuja täällä...

    VastaaPoista
  5. Olen lueskellut kauniita mietteitäsi elämästä ja elämänmenosta suuren lapsikatraan kanssa. Upeaa, että nämä teidän lainalapsetkin pääsevät mukaanne.

    Tänään täällä koto-Suomessa on ollut monin paikoin vielä tosi helle, meillä täällä pohjoisessa jo vähän viileämpää ja ensi viikolla pitäisi jo laskea n. 17 asteeseen. Pian tässä varmaankin taas haikaillaan, että lämpenisipä ilma edes vähän...

    Upeaa lomaa teille sinne kauas!

    VastaaPoista
  6. Huh mikä lämpö siellä. Täällä tuo reilu 30 on minulle aivan liikaa!! en varmasti itse nauttisi noin paahtavasta kuumuudesta:)Mukavaa loman jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Ihanaa lomaa,nuo allaslomat ovat ihan parhaat lasten kannalta ja aikuistenkin, kun ovat lapset tyytyväisiä ja illalla romahtavat sänkyihinsä:)

    VastaaPoista
  8. Kotimaiset helleterveiset takasin teille sinne tropiikkiin:)
    Oikein, oikein ihanaista lomaa!

    VastaaPoista
  9. Yöllisen satteen raikastamat tervehykset täältä ja heleätä helluntaita koko perheelle :)

    VastaaPoista
  10. voi kiitos kivoista kommenteistanne kaikille yhteisesti <3 <3 ja kiva kun uusia "kasvoja" on tullut mukaan..vois sanoa, että virkistätte päivääni :)
    lämpöä tosiaan täällä tuntuu piisaavan, nytkin klo on jo viisi iltapäivällä ja lämpöä varjossa 35°. Kummasti siihen silti tottuu ja ylenpalttinen hikoilukin loppuu jo muutamassa päivässä.
    Aamulla taas herättiin veden ropsotukseen, joka kymmeneen mennessä oli vaihtunut pilvipoutaan, mikä on hassua, että melkein sen pilven läpi ruskettuu vielä helpommin kuin suorassa paisteessa..ja nyt sitten iltapäivän onkin sitten paistellut siniseltä taivaalta.
    Touhutaan tässä iltatorille lähtöä, operaatio sekin, että saadaan kaikki suihkutettua ja puettua..sitten taxiin ja menoksi.
    Iltatori on täällä ihan oma juttunsa, tuoksuineen ja tunnelmineen :) aikas eksoottista sanoisin.
    Terkkuja teille kaikille ja voikaa hyvin :)

    VastaaPoista
  11. Voi että! Tuosta bannerikuvasta yhtäkkiä tuli mieleen ihana video jonka oon kahtonu aina uudelleen ja uudelleen tstv:sä. Se oli siis teiltä, ihanaa kun löysin sun blogin! Tulin tuolta Mallan blogiin jättämäsi kommentin kautta. Oon toki voinut käydä täällä aiemminkin, mut en oo hoksannu yhteyttä :D
    Ihanaa helluntaipäivää toivottelee toinen suurperheen äiti :)

    VastaaPoista
  12. Hih, huomasin että oot jo mun blogin lukija, ihmekös tuo sitten jos kuvasikin näytti tutulta :D

    VastaaPoista
  13. Oi ihanaa lomaa teille sinne kaukaisuuteen!
    Itsekin olen jo ihan lomafiiliksissä, meillä lähtö reilun kolmen viikon päästä maailmaan toiseen ääripäähän ;)
    Nauttikaa loppulomastanne, toivottavasti tosiaan ei satu enää moisia vahinkoja tai kukaan sairastu...

    VastaaPoista
  14. Hannele... voi apua, on niin hämmentävää nähdä ja kuulla itsensä tv:stä, en ole vieläkään toipunut asiasta :) ja vielä kun kysymykset oli aikas vaikeita noin äkkiseltään vastattaviksi, niin meni kyllä luu kurkkuun monta kertaa :))
    kiva kun muitakin suurperheellisiä löytyy, me ollaan ihan oma taiteenlajinsa ;) juu mä ennätinkin ekaksi!

    Liisa...Kiitos Kiitos, matkat on ihania, itse tykkään myös sata lasissa siitä suunnittelusta, mutta en pakkaamisesta, koska tätä porukkaa on niiiin paljon! Juu näin toivotaan!! Ja hyvää lomareissua myös sulle ja perheelle!

    VastaaPoista