lauantai 18. kesäkuuta 2011

VeRHot TeRaSSille

Tänään on ollut hiukan harmaampi päivä, myös eilen satoi ja oli pilvistä.
Hyvä syy viettää aikaa isossa ostarissa ja tänään sitten tuunailla ostoksia paikalleen.
Halusin meidän terassille verhot, mieheni rakensi kokeeksi bambusta verhotangon ja siihen ripustin hankkimani ohuet verhot. Tykkään kovasti joten uskallan hankkia muihinkin aukkoihin samanlaiset viritelmät :)
 Toivottavasti pitää myös hiukan hyttysiä loitolla, joita on nyt sateen myötä tullut ihan liikaakin. Tuntuu, että kaikki maailman inhat ötökät on heränneet henkiin ja illan pimetessä aloittavat pörräämisen meidän patiolla..

Talon takaa aukeaa maalaismaisema, peltoineen ja viljelyksineen. Ehkä jossain vaiheessa siihen tulee muutama rivi lisää samanlaisia taloja kuin meidän. 
Sinisenä siintävät vuoret ovat yllättävän lähellä ja kun niiden juurelle ajaa mopolla, voi kuulla apinoiden ääntelyä :)Tällaisen kukkasen ruukkuineen ostin puutarhalta. Nimeä en tiedä, mutta ihanat kukkaset siihen pitäisi tulla.


Minun blogi on muuttunut ulkoisesti ihan oudoksi, asetukset elää omaa elämäänsä ja sivut näyttää ihmeelliseltä, myös hallintapaneeli on tosi outo :( toivottavasti ei ole pysyvä muutos..
Ihanaa lauantai iltaa teille kaikille toivottelen, 
sillä täällähän on jo ilta ja pimeys on laskeutunut :)

jaana

7 kommenttia:

 1. Ihanat nuo verhot.

  Täällä blogimaailmassa tapahtuukin kummin... välillä ei pääse komntoimaan ja välillä vain nimettömänä.... tökkii, tökkii...:(

  Mukavaa lauantai-iltaa teillekkin sinne kauas..:)

  Kuten huomaat taas onnistuu vain nimettömänä...

  terv.Irmastiina

  VastaaPoista
 2. Hienot verhot. Laita vain muihinkin aukkoihin. Todella kivan näköinen teidän lomaparatiisinne!
  Ihanaa loman jatkoa!
  Täällä vielä lomaa odotellaan...lomasäätkin vielä odotuttavat...

  VastaaPoista
 3. Hei pitkästä aikaa! Vasta huomasin että olette siellä Thaimaassa - kauanko vielä olette? Ihanaa lomaa. Nauttikaa lämmöstä, sillä Suomessa taas vilpoista!

  VastaaPoista
 4. Kauniita, todella! Mukavaa kesän jatkoa:)

  VastaaPoista
 5. Kiva lueskella näitä kuulumisia ☺

  Nuo norsurimpsut on hauskan näköiset, samoin tuo mikälie-kukka, komearunkoinen!

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla teistä ystäväiset <3 juu täällä ollaan vielä pari viikkoa. Perjantaina saadaan esikoinenkin intistä tänne pitemmälle lomalle ja ystäväyt suomesta myös meidän kans jussia viettämään :)
  verho on ihan hauska, täytyy mennä huomenissa ostaan lisää samanmoisia ja jos sais tuon ukko kullan rakentelemaan niitä tankoja, ensin täytyy ostaa puusepän verstaasta bambua ja siitä se sitten lähtee..
  harmi kun siellä on niin viileää..täällä kyllä lämpöä ja kosteutta riittää..
  Pepi, ne norsu rimpsut on ihan koti suomesta Indiskasta, roudaan sieltä kaikkea kivaa ale laareista, sopii tänne niin hyvin :)

  VastaaPoista
 7. Tervehdys sinne paratiisiin.

  Tosi kiva nuo verhot. Hyvä idea.

  Lähetteleppä Jaana tännekkin pikkasen sitä lämpöä. Kiitos ;D

  VastaaPoista