keskiviikko 2. marraskuuta 2011

hei tonttu-ukot hyppikää..


siis mitäpä luulette, 
onnistunko taikomaan meille joulun kolmen viikon sisällä???
kaiken tämän hulinan keskellä!!

hippasen hirvittää mitä olen luvannut,
ja silti olen kuitenkin ihan täpinöissä :))
naisen mieli on niin kummallinen?!

ja juttuhan on se, että meidän huusholli kuvataan vuoden päästä ilmestyvään joulu lehteen...
lehden paljastan vasta sitten kun olen nähnyt itse kuvat ;))
voihan olla, että joudun menee hetkeks aikaa häppeemään...
ja
se Ei johdu kuvaajasta, hänen kuvat on vaan niin kauniita!!
vaan siitä, että en sittenkään ole osannut loihtia sitä fiilistä mitä haluaisin

mutta jos olis jotain hauskoja ideoita, mitä amandan tuvassa voisi touhuilla joulun alla ja niistä kuvata juttua, niin kertokaa ihmeessä!!
Jotenkin oon sitä mieltä, että ne piparinpaisto jutut on jo niin nähty :))

hip hei ja sillai

jaana

13 kommenttia:

 1. Iik! Ihana juttu, että saadaan teidän koti lehteen! Varmasti sulta onnistuu joulun laitto vaikka viikossa :) Toivottavasti sitten pian kerrot, missä lehdessä teidän kotia saadaan ihastella :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa!!!
  Odotan innolla paljastusta lehden nimestä...☺

  VastaaPoista
 3. Minua kiinnostaa tuo vaaka, meillä on myös lähes samanlainen, kertoisitko tuosta vaakasta hieman, niin kerron sit omastani, kun käyn katsomassa siitä tiedot, kertoisitko blogiini, kun laitoin uuden värikkään ja maukkaan postauksen, vaikka vähän luopumisen tuskaa poden.

  VastaaPoista
 4. Mutta onko tuo kuva lehdestä vai kotoasi....?

  VastaaPoista
 5. Varmasti osaat laittaa just niin kuin pitää ja lehdestä tulee stailaajat mukana, he vähän avittaa, kun vaan on rekvisiittaa tarjolla ja sitähän sinulla on:)

  Mielelläni kyllä näkisin jotain lasten kanssa yhdessä tehtävää, kun teidät niin lapsiperheenä näen:miten olisi pikkujoulukuusen koristelu tai vaikka yhteinen jouluaskartelu - koristeita tai kortteja tai vaikka ikkunan koristelu piimällä maalaamalla?

  VastaaPoista
 6. Parasta vaan istua alas ja hengittää syvään.. Kyllä tää ihan hyvin menee. Siinä vaiheessa on kuule muutenkin jo täys joulufiilis että kyllä se siitä!!
  Odotan innolla ja otetaan rennosti. Ja katsotaan että aikaa on sitten just niin paljon kuin tarvitaan- eli kuvataan vaikka niin monena päivänä kuin tarvii. Ihana kun ootte kuitenki niin lähellä että voi tehdä uusintoja jos menee pieleen tai jos tuntuu ettei joku juttu oikein istu hyvin.
  laitoin sulle sähköpostiakin :)

  VastaaPoista
 7. Tulin vastavierailulle ja liityin lukijaksi. Kerrohan sit mihin lehteen kotisi pääsi. Kurkkasin tuonne vanhempiin postauksiin ja koti näytti kodikkaalta ja kauniilta. :)

  VastaaPoista
 8. Upeaa!
  Kyllä sinä osaat tehdä oman näköisen joulun:-))

  Mukavaa keskiviikko iltaa<3

  VastaaPoista
 9. Vuosi on pitkä aika odottaa kotisi joulutunnelmia. Ehkä hivenen osalliseksi päästään tämän blogin kautta. Toivon että kodistasi tulee värikkäitä joulukuvia. Jotenkin tuntuu että viime vuosina lehdet ovat olleet täynnä valkoisia joulukoteja ja joulun värit (minun mielestäni) punainen ja vihreä ovat kadonneet kokonaan.

  t. Anna-Liisa

  VastaaPoista
 10. Maria
  Mä oon ihan samaa mieltä, että IIkk :)) parasta yritetään :)

  irmastiina
  hih, Kiitos :))

  pepita
  Juu, tulen vierailulle pikinmiten blogiisi :)

  inkivääri
  mä luulen, että kuvaajan kanssa kaksin ihan mietitään ja stailataan, ehkä helpompaakin, kun ei ole sitä vierasta porukkaa liikaa hääräämässä.
  Ja jos sitä ulkopuolista tavaraa tulis kovin paljon, niin eihän se sitten olis meidän koti :)
  Hyviä Ideoita!! Kiitos :)

  kamomilla
  juu kyllä täytyy välillä istua ja puhista :)
  Ihan kun olet niin luottavaisella mielellä :))

  villabrickyard
  Kaunis Kiitos ja tervetuloa!!

  Arja
  voi kiitos luottamuksesta :))

  anna-liisa
  Juu kyllä niitä kuvia tässä varmaan matkan varrella tulee, tämä on hyvä testauspaikka omille ideoille :))
  Mä olen niin samaa mieltä sun kanssa!!
  varsinkin kotivinkin joulunumero oli niin jotenkin kalsea, äkkiä loppuun selattu, ja valitettavan moni muukin..täytyy katella ulkomaisia joululehtiä, niissä sitä väriä ja joulun tunnelmaa kyllä on :))
  Ja nyt ei sitten saa kukaan valkoisen kodin omistaja pahastua, koska nekin on kauniita, ja aivan ihania, mutta niitä on vaan nyt myös kuvattu tosi paljon...
  Ja kuulin juuri juttua siitä, miten värit taas ovat palaamassa yleensäkin, mikä on ihan jees juttu :))

  VastaaPoista
 11. Toivottavasti kukaan ei pahastunut minunkaan kommentistani valkoisesta joulusta ja kodista. Onneksi me ihmiset tykätään niin erilaisista asioista ja mielelläni minäkin valkoisia koteja katselen mutta oma koti onkin sitten kaikkea muuta. Ja ei todellakaan mikään sisustettu koti vaan "meidän näköinen koti".

  Minulla tuli mieleen että onko pakko joulujutuissa tehdä jotain. Joskus voisi olla vaikka sellaisia "löhökuvia", jossa pelataan lautapelejä, luetaan nojatuolissa tai sohvannurkassa ym. Eli sellaista, leppoista rauhallista tunnelmaa joka vallitsee joulun ja uudenvuoden välillä.

  VastaaPoista
 12. Juuri niin, pahastua ei saa :))
  ja minäkin alussa haikailin kovin niiden valkoisten kotien perään, mutta kun se olisi vaatinut todella kaiken muuttamisen ja ei sitten loppupeleissä olis ollut kuitenkaan se minun juttu..joten näillä mennään :)

  ihan hyvä idea sekin, että vaan ollaan ja fiilistellään, nautitaan siitä joulun leppoisesta tunnelmasta...jotain samaa minäkin olen tässä tuumaillut :))
  Kiitos!!

  VastaaPoista