tiistai 20. maaliskuuta 2012

ihania puutarhoja ja suljettuja portteja


Olimme tänään vierailulla serkkuni talolla HuaHinin vuoristossa päin.
Todella kaunis alue ja ihania puutarhoja.Pihoille mentiin kauniiden porttien läpi.
Alue oli ollut valmis parisen vuotta ja kasvit olivat jo näin valtavan isoja ja näyttäviä.Upeita reliefejä ja patsaita käytetään tosi paljon.
Ja ne ovat hinnaltaan hyvin edullisia.Alueella oli useita yhteisiä isoja uima-altaita ja päätyjä oli koristeltu taitavien reliefein..kaunista..Tämä puu oli yksi lajinsa kauneimpia, niin iso ja symmetrinen.
Alapuolella on sellaista "parta" kukkaa, kasvaa lähes ilmassa ja on todella helppohoitoinen.

Serkun luokse mentiin mopotellen, suuntaansa n. 30km.
Aikas jännä ajomatka oli taas, kun matkaan mahtui todella vilkasliikeitenen kaupunki osio ja mutkikas ja myös vilkasliikenteinen vuoristotie.
Mutta hyvin mamma taas selvisi moponsa kanssa,
alan olla jo ihan ylpeä itsestäni :))

terkkuja kaikille

jaana

2 kommenttia:

 1. Mukavan näköistä siellä puutarhoissa! Ihanaa että olette mopotelleet siellä turvallisesti. Aika ruuhkaista ja napakka tahtiasta taitaa se liikenne siellä olla. Olkaapa varovaisia! Kyllä on mukava kuulla uutisia sieltä. Olin tyttäreni kanssa 8 vuotta sitten Hua Hinissä -vietimme unelma loman. Sittemmin olemme olleet lähinnä Phuketin alueella. Tekisi mieli nyt Koh Samuin saarta katsomaan.Nautiskelkaa. Täällä on loskaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, mitenköhän mä onnistuin saman postauksen laittaan tänne kaks kertaa :))
   no tekevälle sattuu..
   kyllä joka kerta kun lähetään mopottelemaan laitan pieniä pyyntöjä ilmoille, että ei sattuis mitään..on tämä liikenne sen verran kaaosta, mutta liikenneonnettomuuksia näkee tosi harvoin..tuntuu, että koti kulmilla niitä näkee harvasepäivä..
   Minä en ole taas päässyt tätä etelämmäksi, ja en uskalla lähteäkään..koska siellähän se paratiisi sitten on..parempi pysytellä pois, niin ei ala harmittaan :)
   suomessa tämä aika keväästä on aikas rasittava, lunta saattaa vielä tulla ja tuntuu että lumet sulaa liian hitaasti..mutta valoa kohti ;))

   Poista