torstai 19. huhtikuuta 2012

pientä ja suloista
kaikkea ihanaa löytyi eilen Sinooperista
värit vallan hurmaavia
keväistä ja tuoksuvaista :)

Kangaspalasesta  jos ompelis tyynyn
laatikkoon laittelis kaikkea tuiki tarpeellista ;)
tuoksupussin henkareineen ehkä kodinhoitohuoneeseen
pienet sievät purkit kesäkukkasille
ja
tilda kuvista vois vaikka askarrella jotain kivaa

painotus sanalla vois
mulla on taipumus ostaa kaikenlaisia ihania kuvia, kortteja yms.
ja suuri haave tehdä niistä jotain
minnehän se toiminta aina häviää matkanvarrella...

no haitanneeko tuo

meillä paistaa aurinko hennosti pilviudun takaa
mites teillä?

jaana
terkkuja uusille amandantuvan lukijoille
kiva saada teidät mukaan sangen kirjavaan elämän menoon :))

8 kommenttia:

 1. Kaikkea ihanaa oletkin löytänyt ;) Mulla on samanlainen ongelma, kaappi täynnä "kivaa askartelu matskua" sitten kun ehdin.... =) Kiitos vielä kerran positiivisesta asenteestasi!!! Meidän perheessä on myös rankka kausi menossa (toisella tapaa kuin teidän tyttösen) ja käyn ammentamassa sitä positiivisuutta tännekkin päin, kiitos teistä!!
  Ihanaa kevättä ja enkeleitä Mirkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos, kaikkea sitä aina tarttuu mukaan :))
   Mulle tämä blogin pitäminen on sellainen arjesta irtautuminen, positiivisella tavalla.. kun aina olen kotona, niin tätä kautta saan ihanan virkistävän tuulahduksen muusta maailmasta..vaikka katsella kauniita koteja Ranskassa :)
   Ja kun itsekin saan toisten blogien kautta paljon, niin haluaisin, että minun jutuistanikin välittyisi mieluummin sitä positiivisuutta ja arjesta selviytymistä...kiva jos siltä tuntuu myös sillä puolen ruutua :)
   Eihän tämä arki todellakaan ole aina sitä ruusuilla tanssimista, mutta yritän aina löytään jokaisesta asiasta edes pienenkin positiivisen pilkahduksen, sitäkun varjelee huolella, niin sehän alkaa kasvamaan :))
   Jos tunsit sipaisun olkapäällä, se oli pieni enkeli joka halusi halata sinua...

   Poista
 2. Ihanaa kaunista olet löytänytkin! Luin vasta nyt tuon parin postauksen takaisen kertomuksen ja tunnen syvää myötätuntoa perhettänne erityisesti tyttöänne kohtaan. Ensinnäkin arvostan Sinua valtavasti tekemäsi arvokkaan työn takia.Aitoon lasten rakkauteen mahtuu myös sijaislapset! Työ on jo muutenkin rankkaa ja kun yhteiskunta kohtelee noin tunteettomasti ei voi kun ihmitellä tätä hyvinvointiyhteiskuntaa... eihän omaakaan lasta vain "heiteä asuntolaan " vaan itsenäistyminen tapahtuu ajan kanssa.Tyttönne on onnellinen kun hänellä on perhe johon hän on saanut tuntea kuuluvansa ja olet hänen tukena nyt muutoa tehtäessä. Voimia Sinulle rakastaa ja hoitaa koko perhettä! Pidäthän huolta myös itsestäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos sanoistasi!
   Sehän tässä niin kamalalle tuntuukin, ettei saa rauhassa irtaantua, huomaan, että näitä meidän isompia teinejä on alkanut jo hermostuttaa se maaginen 18-v :(
   kysymyksiä tulee välillä..joudunko minäkin pois jo silloin??
   mitä ihmettä siihen voi vastata, kun ei ole mitään varmuutta..Ihan kamalaa nuoren kannalta..
   Yritämme valaa kovasti uskoa tulevaan ja elämässä pärjäämiseen sekä siihen, että olemme kuitenkin aina jollaintavalla läsnä heidän elämässä..
   Minä olen sellainen hartioilla kantaja..mitä suuremmat murheet, sitä kipeämmät hartiat..niitä tässä on yritetty kuntouttaa :)

   Poista
 3. Kauniita tarvikkeita oletkin löytänyt. Minulle tarttuu myös Sinooperissa käydessä sellaisia kassiini, joita ei ollutkaan ostoslistassani, mutta kun ne ovat niin ihania :-).
  Aurinkoisia kevätpäiviä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin kun meillä Sinooperiin yhdistyi tämä entinen Maskun koti, siellähän on vaikkasitten mitä ihanaa, purkkia ja purnukkaa :))
   Tildan kankaista puhumattakaan!
   Samoin sinulle!!
   ..nyt kyllä sataa :)

   Poista
 4. Heippa Jaana ja olipas kiva, kun olit jättänyt merkin käynnistäsi, osasin näin minäkin tänne kauniiseen blogiisi. :)
  Ihanat värit kuvissa ja askartelu-tarvikkeita tuppaa kyllä aina kerääntymään ja puolet kerkeää unohtua ja hukkua matkalla, mutta onhan niitä oltava, jos inspiraatio iskee. ;)

  Mukavaa viikonloppua, minä lähden kurkkimaan, mitä kaikkea ihanaa löytyykään sivuiltasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kun tulit vieraisille!!
   Mulla se inspiraatio on niin nopea, etten oikein ehdi edes kaivaa niitä tarvikkeita esille, kun se jo vihelsi mennessään :))
   mutta aina niitä silti tulee hankittua :))
   Hih, toivottavasti et heti juokse karkuun tämän tuvan emännän hassutuksia :)

   Poista