tiistai 24. heinäkuuta 2012

osaako joku auttaa

mun lukijat ei näy..
ja lukijaksi ei voi liittyä..

siinä kohdassa lukee:
vihje verkkovastaavalle,
tarkista käyttäjäraadin asetuksissa oleva etusivun URL osoite on sama kuin tämän sivun osoite..

kaikkeni olen kokeillut,
ei aukea :((

juu ja kotona ollaan :)

nii ja hassua kun tämän tekstin teen, niin lukijat näkyy..
mutta kun avaan blogin niin ne on kadonneet...
ei ymmärrä sitten yhtään!!

9 kommenttia:

 1. Tää on varmaan joku Bloggerin oikku, älä hätäile! Mullakin joskus häipyy lukijat mutta aina on tulleet takaisin näkyviin taas jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivottavasti..harmittaa ku tätä on kestäny jo tosi kauan :(

   Poista
 2. Voit yrittää sitä, kun menet asetuksiin ja silellä on se sähköpostiosoite, muokkaa sitä ottamalla vaikka yksi kirjain pois ja kun olet sen tallentanut, muokkaat heti uudelleen palauttamalla sen poistamasi kirjaimen. Ainakin aiemmin se auttoi samassa vaivassa, mikään muu ei onnistunut silloin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en päässy sitä muokkaamaan..tai sit en taaskaan osannu..ärsyttää kun tulee tälläsia juttuja ja ite ei niitä ole aikaan saanut, vaan luulen että ne on bloggerin hommia...
   palautuis ny vaan ennalleen :)

   Poista
  2. Yritetääs uudestaan. Kun menet sinne asetuksiin ja siellä on se blogi osoite ja perässsä lukee, muokkaa. Sitä kun painat pääset poistamaan yhden kirjaimen ja paina sitten siitä alta, tallenna. Kun olet tallentanut, paina uudestaan sitä muokkaa ja lisää se ottamasi kirjain takaisin ja paina taas tallenna. pitäs sillä tulla ne lukijat takaisin.
   Minun oli tässä jokin aika sitten pois ainakin pari viikkoa eikä palannut itsekseen, sitten sain joltain tuon ohjeen ja ainakin silloin se tepsi
   Siellä on kait taas jotain häikkää, kun minunkin lukijaluku vaihtelee vähänväliä. Toivottavasti onnistuu!

   Poista
  3. Just tällä ohjeella minäkin sain saman ongelman poistumaan :)

   Poista
 3. toivottavasti alkaa pelaamaan. Minullakin on joskus käynyt niin mutta kaikki on palutunut ennalleen ihan itsestään. Tiedän tunteen kun ei osaa tehdä mitään vaikka kuinka yrittää. Ärsyttävää.

  VastaaPoista
 4. Minulla ne häipyi jossain vaiheessa lopullisesti lukijoiden näkyminen kun käytin bloggerin vanhaa versiota. Oli muutenkin oman blogin käyttö hankalaa. Vaihdoin uudempaan versioon ja lukijat palautui takaisin näkyviin ja blogin käyttö onnistui taas. Auttaisikohan tuo sama?

  VastaaPoista
 5. TERVETULOA KOTIMAAHAN! mATKASSA OLEN KULKENUT,VAIKKA EI OLE TULLUT VIESTIÄ TÄNNE LAITETTUAKAAN.TER.ASTAN EMÄNTÄ

  VastaaPoista