tiistai 12. elokuuta 2014

voi taivas, ihan super äklöä :)


HiH
voi vaan kuvitella
(onneksi en kuule)
mitä siellä ruudun toisella puolen ajatellaan

no johan
 ompas siellä ruusua ja ruutua oikein kunnon sekamelskassa
:)
...ja vielä punaista
eihän vielä ole joulu ees lähellä
:)
mutta juu
tällaista löytyy meidän makkarista
ja täällä joutuu yönsä viettämään myös mun rakas harrikkamies ;)
oli vielä itse valkkaamassa silloin joskus sänkyä
pylväät olla pitää
siis
löysin eilen Ukin ihanasta sisustuskaupasta tämän 
kalliin, mutta niin meille sopivan päiväpeitteen
siinä on just mun rakastamat värit, ruudut ja raidat
oli onneksi -40% muuten olis kyllä jäänyt kauppaan...

mä oon vähä sellanen, että kaikkea pitää olla runsaasti
en osaa elää pelkistetyssä, värittömässä maailmassa
mun maailmassa värit, kukat, ruusut hehkuu
ja kaikkea pitää olla paljon
tunnetta ja tunnelmaa

siksi oonkin vähän eksyksissä tässä monien rakastamassa 
tämän hetken sisustusmaailmassa
olis kiva jos täältä löytyisi sielun siskoja ja veljiä,
jotka tuntee nämä jutut edes hippasen omakseen :)

tai sit on vaan niin, että oon ihan vallan väärässä maassa ja väärään aikaan
eihän sitä tiedä...

kuin ei sitäkään mitä huominen tuo tullessaan
tänään oli semmonen vilinä ja vilske aamulla kun kaikilla oli kiirus kouluun
ja olivat ihan pettyneitä kun päivä loppui jo kahdeltatoista

...no kyllä luulen, 
että ennättävät vielä toivoa jotain muutakin, ennenkuin ollaan taas seuraavassa lomassa...

että tämmöistä tänne
tuvalle

jaana

15 kommenttia:

 1. <3 ihana peitto. Kyllä täälläkin on harrikkamies taipunut ruusuihin ja ruutuihin,ehkä hiukan huokaillen ja välillä päätään puistellen mutta taipunut on. <3 meillä nyt seesteisten värien kausi mutta joskus oli tuollaista värikästä ja kodikasta kun teilläkin. Aika aikaansa kutakin,nyt mennään hillitymmin ,muu elämä on niin hektistä ja räiskyvää niin tuntuu että jossain on pakko himmailla ja pelkistää.

  VastaaPoista
 2. Meidän perheestä taitaa löytyä yksi "sielun sisko"! Eikä tämä entinen IC-mieskään noita raitoja, ruusuja ym kavahda!

  VastaaPoista
 3. Ompas ihanan n'äköistä, ei sellaista sairaalameininkiä jossa kaikki niin steriiliä vaan ihanat värit ,ruusua ja ruutua, raitaa välissä, mahtavaa!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanaa!! Täällä on kans yks joka rakastaa punasta vaatteissa ja kaikessa muussaki...mutta joskus täytyy laittaa hillitympi väritys.siis näkyville paikoille.

  VastaaPoista
 5. Minusta näyttää oikein ihanalta ja kotoisalta, kyllä tänne sisustusmaailmaan väriäkin mahtuu ja pitäisi mahtua enemmänkin. Ihana että löytyy niitä rohkeampiakin, ole vain ylpeä siitä!

  VastaaPoista
 6. Haaaa kerrankin joku sanoo just ne asiat samalla laila kun itse yritän blogissa kertoa saman tuhannella sanalla ja moneen kertaan...että rakastan ruusua,ruutua,raitaa kaikkea mikä on kaunista ja samalla herkkää..rakastan prinsessamaisuutta..ja sitä et kaikkea on paljon..ja runsaasti ja toden totta tiedän et vaikeaa on sisustaa..yritäppä siinä nyt sitten kaikki sijoitella niin et sisutus tuntuu yhtenäiseltä...ihanaa kun kerrankin löytyy toinen ihminen joka on samaan tyyliin hurahtanut..luulin minäkin et painin vaan yksin tässä omassa sisustus sarjassani..
  olen mie tyyliä yritelly vaihtaa moneen kertaan..on ollu musta/harmaa/valkoista vaan eipä ollut minun juttuni yhtään...olen putsannut kaikki keittön tasot niin ettei keittösälää olisikaan esillä vaan ei sittenkään..koska tykkään et kaikkia on esillä ja paljon..on ollut myös ruskeaa/beigeä ja ties mitä...eipä toiminut..
  Kun olllaan paljon kotona niin tykkään laitella kotia ja minun mies tykkää ihan samoista sisutus jutuista kuin minä..leikki mielellä kysyin mistä hän pitää...tein hänelle ruutupaperille kysymyksiä..väreistä, tyylistä ja näytin kuvia lehdistä ja aivan hämmästyin kuinka tyylimme osui ihan samaan..eli mies tykkää kukka,ruusu,raita, ja ruutu kuoseista...
  joskus ja toisinaan tulee ajatuksia et pitäisiköhän sisutusta muuttaa mutta onneksi on ohi menävä juttu..sekin riittää et alan siivota..sillä tiedän jo et ne muutokset ei toimi ja palaan kuitenkin romanttisuuteen takaisin..
  kiva postaus todella ja aivan super ihania kuvia tykkään kovasti...ja jos minulla olisi isompi makkari olisi meilläkin pylväs sänky..sellaisesta en voi haaveilla... Siis meitä on nyt kaksi samaan tyyliin hurahtaneet et siis olekkaan yksin..ja ymmärrän kyllä mistä puhut..Mukavaa keskiviikko äivää sinulle :)

  VastaaPoista
 7. Äläs sano, teillä on just ihanaa ♥
  Ja kun ympäri käydään niin yhteen tullaan, eikös se vähän niin mene ☺
  Mie haen taas toisenlaista harmoniaa, mutta on sitä osansa täälläkin...vähän...

  VastaaPoista
 8. Värikkyys, ruusut ja ruudut sopivat teidän kotiin erinomaisesti. Jokainen tekee omasta kodistaan juuri sellaisen kuin haluaa sillä eihän koti mikään näyttelypaikka olekaan. Minä katselen mielelläni sisustusblogeja ja -lehtiä mutta koti on kaikkea muuta kuin sisustettu. Tykkään vanhoista, puunvärisistä kalusteista ja niitä meiltä löytyy tosi paljon. Minä en välitä runsaudesta joten meillä on on avaraa ja helposti siivottavia pintoja. Tosin lasten- ja nuorten huoneet ovat asia erikseen. Nykytrendien mukaista vaaleaa ei meiltä juurikaan löydy ja en oikein osaa edes kuvitella sitä meidän kotiimme. Toki vaaleat seinät ja katto toisi lisää valoisuutta ja ehkä ne jossain vaiheessa saavatkin vaalennuksen. Samoin kuin keittiö mutta vielä ei ole niiden aika.

  VastaaPoista
 9. Aivan unelman ihanaa! Voi, miten kotoisaa ja kutsuvaa!

  VastaaPoista
 10. Aivan ihanaa.Lämpymän näköistä.

  VastaaPoista
 11. Kaunista ja värikylläistä on makkarissanne. Varmasti näkee kauniita unia :)
  Juuri tänään ystäväni kanssa mustaherukkapensasta tyhjennellessä juttelimme tästä teemasta. Jotkut tykkää sterillistä ja selkeydestä. Meistä taas värit ja tavaroiden runsaus tuo kodikkuutta, Ja me naisethan tunnetusti tykkäämme vaihtelusta. On ihana tehdä huoneista ihan eri "värisiä" vaihtelun vuoksi. Tavarat tuovat muistoja , omaa elämähistoriaa. On minhin silmä pysähtyy ja ajatus lepää mieleisiä tavaroita (mahdollisesti perintojä) katsellessa.
  Ja onhan se kivaa siirrellä mööpeleitä. Sit taas näyttää ympärillä niin toiselta. Sen taidon ovat lapsetkin jo oppineet. Koulu alkoi, Kaikkien (4) pitää saada vaihtaa koulupöytää, sängyn paikka tai huonekaluja keskenään, parven haluaa nyt joku toinen... Kiva jurnutus kuuluu yläkerrasta kun kalusteet siirtyy huoneesta toiseen :)

  VastaaPoista
 12. Aivan ihan makkari ! Ruudut,raidat,ruusut sopivat hyvin yhteen.Makkari on niin luokseen kutsuva lämpöisen kodikas.Upea!

  VastaaPoista
 13. Kaunis Kiitos kaikille teille <3

  VastaaPoista