sunnuntai 3. toukokuuta 2015Siinä olis kiva kiikku,
missä olis kiva välillä istuskella
katsella ikkunasta
kuunnella seinäkellon naksutusta

Jos olis aikaa istuskella
ja katsella
ja kuunnella

Meidän kevät on ollut yhtä hurlumheitä
ja ei kyllä paljoa rauhoittumista ole näkyvissä

Syystäpä tästä bloginpitokin on ihan hunningolla
ja toisaalta tuntuu siltä, että alkaako tästä aika jotenkin ajamaan ohi..?
onko kaikki jossain pinterestissä, instagramissa?? 
mitä niitä onkaan,
ja minä onneton roikun täällä
siis jos olis aikaa roikkua...

Mutta empähän nyt vielä osaa laittaa säppiä luukulle,
vaikka vois olla ihan viisasta sekin..

Välillä on myös tullut semmosia kommentteja,
jotta pistäähän se mietityttämään koko homman mielekkyyttä
"teillä on kyllä ihan kamala koti"
"eihän sulla ole mitään kuvattavaa"
"mikä sä luulet olevas"
jne...

No niin tähän vois vaan sanoa, 
Jep Jep Reetta ;)
ne tietää jotka tuntee ;)

Kattellaan tässä mitä keksitään

Paljon Aurinkoa Päiviinne
toivottelee
jaana

13 kommenttia:

 1. No voi hyvät hyssykät, mikähän häntä vaivaa, joka kirjoittaa, että teillä on kamala koti ym. Ilmiselvää on, että jotain on korvien välissä viirallaan pahasti. En tarkoita tällä pelkästään sitä, että kotinne on todella kaunis, sillä makuja on niin monia ja voi tosiaan olla mahdollista - vaikka vaikea kuvitella - että joku ei tykkäisi kotoisasta tuvastanne. Mutta että kuka nyt sellaista sanoo (kirjoittaa), miks ihmeessä, siis häh ja täh?! No joo, lopetan tästä ihmettelyn, sillä ei tässä tule hullua hurskaammaksi.
  Ihanan näköistä tuossa ikkunan ääressä, itse tykkään blogeista eniten, siitä, että on tekstiäkin eikä vain tuokiokuvia ja pikavälähdyksiä. En jaksa lukea myöskään sellaisia blogeja, joissa on vain kauniita kuvia eikä mitään muuta. Joten mun puolesta jatka, vaikka kirjoittaisit vain kerran kuussa, täällä on aina ihana pistäytyä kurkkaamassa täysin toisenlaista menoa kuin oma elämäni! Kuvasi ja jorinasi ovat ihania.

  VastaaPoista
 2. Täällä toinen "blogeissa roikkuja" ja onhan niitä muitakin... Mielenkiinnolla luen aina sun blogiasi suurperheen arjesta, vaikka en aina kommentoikaan. Ja jätä pois mielestä ne tyhmät kommentoijat, eihän kukaan pakota lukemaan mitään blogeja, jos ne on niin kamalia! Oikein rentouttavaa, aurinkoista ja hyvää toukokuuta teille!

  VastaaPoista
 3. Tuolainen keinu on hyvä tukipiste tuvassa, siinä on hyvä keinahdella kudin kädessä ja silloinkin, kun kädet laiskana lepaa ja tveetä katsoo.

  VastaaPoista
 4. Elä ihmeessä lopeta!!! On niin Ihana katsella ja lukea teidän kuulumisianne myös täältä blogin kautta. Kateelliset ne vaan puhuu, mutta antaa karavaanin kulkea;)

  Aurinkoista alkavaa viikkoa! t. Satu täältä Hämeestä.

  VastaaPoista
 5. Jokainen on varmasti pohtinut samaa bloginsa suhteen ja myös sitä että onko kaikki jossain pinterestissä, instagramissa tai tai tai.. Mut silti me vaan porskutetaan täällä blogien ihmeellisessä maailmassa ja ollaan siitä iloisia. Mehän tätä paikkaa pidämme lopen yllä. :D Ei kannata missään nimessä lopettaa, täällä on niin ihana käydäkin aina!! <3 :)

  Iloa ja aurinkoa viikkoonne!!

  VastaaPoista
 6. Älä luovuta, älä. Kommentoijia on joka junaan ja osa ei ole edes junaan ehtinyt.... Typeriä ja ilkeitä ihmisiä on aina ollut ja tulee olemaan.

  Meitä, jotka tykkäämme tavastasi kirjoittaa ja jotka haluamme blogia lukea on monta!

  -Sari

  VastaaPoista
 7. Sinun blogisi on ihana, olisi harmi jos lopettaisit.
  Teillä on kaunis koti, se keltainen talo, ja sitten vielä se punainenkin samassa pihapiirissä. Teillä on kakkoskoti Thaimassa ja teillä on pohojosen möksä. Nauti siitä kaikesta ja suuresta perheestäsi. Ei kannata välittää kateellisten ihmisten ilkeilystä.
  Vaikka sinulla on suuri perhe ja varmaan kiirettä aamusta iltaan, niin jaksat sisustaa kotia ja laittaa puutarhaa. Jatketaan samaan malliin :-)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Noita oman elämänsä purkajia taitaa riittää joka luukulle, eläpä anna heidän ittees vaikuttaa! Minusta parasta tässä blogissa on elämänmakuisuus: se, ettei kaikki aina ole ikealaisesti kiiltävää ja elämässä on muutakin kuin kauniita kuvia. Yhtä isoa hurlumhejtä täälläkin pyöritellään, jotenkin koen semmoista samaisuutta että blogissa käynti on kuin kotiinsa tulis :D Siitä ei voi aika ajaa ohi! Toisen roska on toisen aarre ja samalla systeemillä näitä kotejakin laitellaan. Minä en semmosta kliinistä suunniteltua mustavalkoisuutta vois sietää, enkä sitäkään että tavarat on justiinsa tuossa eikä niitä saa liikutella. Semmonen on näyteikkuna, tämä sulla on Koti. Aurinkoa ja hyvää mieltä toivottelen!

  VastaaPoista
 9. Ihanan kutsuva kiikku, puna-valkoinen väritys on ikuinen klassikko, aina yhtä raikas.
  Sain edellisen blogini aikaan tarpeekseni anonyymeistä mollaajista, nykyistä kommentoivat vain rekisteröityneet. Enemmän se kertoo kommentoijasta kuin mistään muusta; henkistä köyhyyttä, katkeruutta ja kateutta. Jatka ihmeessä, nautin kauniista kuvistasi!

  VastaaPoista
 10. Kyllä olen samaa mieltä kuin Saila. Vaikka kuvat kertovat enemmän kuin tyhat sanaa, ei kaikki voi arvata, mitä kuvaajalla on ollut oikeasti sanottavaa. Luen mielelläni Sinun ja muutamien muidenkin blogeja.

  VastaaPoista
 11. Olen melkein joka päivä käynyt kurkkimassa,että onko uusia juttuja. Ihana elämänmakuinen blogi. :) Älä ihmeessä lopeta. Ne jotka kitisee ni menkööt muualle valittaa. Tai katsosivat peiliin. Mielenkiinnolla seuraan, koska olemme pride-kurssilla parhaillaan. Muutenkin useamman lapsen äitinä tykkään juuri sinun tyylisestä blogista. Jatka samaan malliin. :) Mukavaa ja aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 12. Olen Sailan kanssa täsmälleen samaa mieltä!

  Söpö kiikkustuoli ja auringonlaikku kruunaa komeuden :) Ihania, keväisiä värejä myös aiemmissa postauksissa!

  VastaaPoista
 13. Mitä! Teillä on ihana koti! Sellainen johon voi kuvitella itsensä istahtamaan kahvipöytään eikä olisi yhtään vaivaantunut olo. Talo täynnä rakkautta :)

  VastaaPoista