sunnuntai 23. elokuuta 2015

hyvä syy???Olen totaalisen pulassa tämän blogin suhteen...

Nyt haluaisin teiltä yhden hyvä syyn miksi tätä jatkaisin??
tai voihan se olla syy myös ettei kannata jatkaa??
:)

Tuntuu, että täällä kyllä käy lukijoita,
mutta mutta 
jotain tästä puuttuu...

Auttakaa pliis :)

t. jaana

21 kommenttia:

 1. Sinulla on blogissasi kauniita kuvia kodistasi ja kuvien peruusteella kotisi on kaunis, kauniita tumman sävyjä, kauniita astioita ja aina on kiva nähdä mitä on mööpelivalssin jälkeen taas muuttunut :) Blogissasi on sitä jotakin :) Jatka pliiiiis :)

  VastaaPoista
 2. Sun blogissa on superihania, tunnelmallisia joulukuvia ja - juttuja. Jos ympärivuotinen blogin pitäminen väsyttää, pidä vain joulublogia. Itskin pidän toista blogia, mutta eniten minua miellyttää joulublogien lämmin tunnelma ja ihanat fiilistelyt :)

  VastaaPoista
 3. Blogisi tunnelma on minun mieleen <3 Itsellä on samoja mietteitä blogini kanssa ja päädyin siihen että yritä etsiä blogiini sen punaisen langan...katsotaan onnistunko :)

  VastaaPoista
 4. Blogi on vaan niin perhanan hyvä,eikö se riitä.

  VastaaPoista
 5. Eikös se jotain kerro kun niitä lukijoita täällä käy...jatka samaan malliin vaan. Minä ainakin käyn täällä ;) Kirsi

  VastaaPoista
 6. älä lopeta,käydäänhän me lukemassa ja ihania kuvia kattomassa...

  VastaaPoista
 7. Samaa blogiahistusta kuule monessa osoitteessa! Välillä tuntuu, että ittekseenkö sitä täällä ja mitäs sitten vai ei mitään.
  Mutta kai se siitä :)

  VastaaPoista
 8. Joka päivä käyn kurkkimassa onko uutta tullut. Olen huono kommentoimaan.
  Jatka siis samaan malliin vaan.

  Sirpa Jokioisista

  VastaaPoista
 9. Minäkin seuraan mielenkiinnolla blogiasi, joten toivon ehdottomasti jatkoa! Eihän se haittaa, vaikka niitä postauksia tulee harvemminkin, niin minullakin näin kesällä, kun ei kertakaikkiaan ole aikaa enempään. Tunnelmallista elokuun loppua!

  VastaaPoista
 10. Jatka ihmeessä, käyn joka päivä kattoo onko uutta tullu.

  VastaaPoista
 11. Yksi hyvä, tai oikeastaan ainoa syy on se, että blogi antaa sinulle jotain :) Itselleni blogi on ajatussekamelskan puhdistuspaikka. Paikka, jossa kykenen olemaan oma itseni kaikkien sosiaalisten paineiden alla. Jatkan blogia, kunnes lopetan.

  Sulla on kaunis koti. Sitä on miellyttävää katsella, joten jatka ihmeessä jos se vain itsestäsi kivalta tuntuu.

  Minä pidän tauon aina silloin kun huomaan miettiväni, että täytyypä tehdä taas jotain, jotta on mistä kertoa blogissa, ja keskityn sen sijaan elämään :)

  VastaaPoista
 12. Jos itse tykkäät tehdä blogia ja saat siitä itsellesi jotain hyvää. Postaus tahtia voi himmata.
  Itse tykkään niin katsella sisustustasi, jossa on muutakin väriä kuin valkoinen!:)

  VastaaPoista
 13. kerro vaikka enemmän omia ajatuksia elämästä,naisena olemisesta ja yleensäkin niitä ankeitakin asioita....

  VastaaPoista
 14. Tykkään blogistasi juuri tällaisena, elämänmakuisena. Toivottavasti jatkat kirjoittelemista edelleen, itsellesi sopivalla tahdilla.

  VastaaPoista
 15. Kotinne kauneus, ja persoonallisuus. Pieni kurkistus elämäänne perheenä johon mahtuvat myös sijoitetut lapset. Elämänmakuisuus. Itse juurikin kipuilen oman blogin aiheiston ja painotusten kanssa. Pysyäkkö rakentamisen ja sisustelun selkeässä linjassa vai raottaako ovea myös kodin tärkeimmän roolin suhteen.

  VastaaPoista
 16. Näin minäkin ajattelen, pidä välillä pieniä taukoja niin ei mene pakkopullaksi.

  Yksi hyvä syy jatkaa olisi myös se, että on sitten hauskaa mummona käydä läpi omaa elämäänsä, harvoin päiväkirjat ja valokuvat ja ajatukset ovat yhdessä hyvässä paikassa tallessa. (no tietystikään tänne ei kovin tarkkaan voi tunteita tuuletella koska aina joku kateellinen niihin tarttuu)

  VastaaPoista
 17. Kivahan täällä on ollut käydä. Ymmärrettävää, että aina ei kirjoittaminen nappaa/ ei ole aikaa, mutta omaan tahtiisi.
  Mäkin ihastuin kauniisiin, tunnelmallisiin kuviisi. Ja just hyvä, kun välillä sanot ihan senkin, että nyt ei jaksa.

  VastaaPoista
 18. Minä olen tuota pohtinut jo kauan..klikkasin blogini pois mutta tulin toisiin aatoksiin ja palautin sen..Joskus kyllästyttää mutta sitten jostakin tuleekin virtaa taas jatkaa..kun tämä on tapa,henkireikä,ja se jos ei ole mitään tekemistä niin voi katsella blogeista muiden puuhailuja, itse pidän eniten sisustus jutuista, toinen on sisustus ompeluista ja kyllä mie katselen kaikkia käsitöitä mutta en pidä jos on pelkkää käsityöpainotteista koko blogi, kirppislöydöt kiinnostaa aina, vinkit ja ideat mistä vaan on aina tervettulleita..mutta etupäässä se itse KOTI on se mikä kiinnostaa ja teilläkin niin kaunis koti.

  Sinulla on ollut ihania kuvia niin kaunis koti ja paljon on saanut ideoita..mie en katso pelkkää kuvaa siten et vieritän sivupalkkia nopsaan ales ja kuvat vilisee silmissä, vaan katson kuvaa aina silläsilmällä että löydän ideoita ja paljon niitä on saanutkin yhdestä jos toisestakin blogista.
  Entäpä jos pidät vaan taukoa ja annat blogin olla tulet sitten kun siltä tuntuu..kohta päästään taas syksyisiin askarteluihin ja joulukin on taas edessä.
  yhdelle jos toisellekkin tulee välillä tuo sama tunne miksi sitä bloggaa? ja sitten täytyy katsoa itseään ja vastaus löytyy sinusta itsestäsi niin että miksi.
  Sinulla nyt ainakin on lukijoita toisin kuin minulla..sinä saat kommentteja joten tuostakaan liene kiinni koko touhu :)

  VastaaPoista
 19. Minä käyn usein kurkkimassa olisko jotain uutta putkahtanut - mutten pahana pidä jollei ole. Ainoa syy jatkaa blogia on minustakin se, jos itse siitä jotain saat. Aihetta voi muuttaa jos siltä tuntuu, täsmentää tai leventää, pitää taukoja tai miten vaan. Jos pitäminen ahistaa tai painostaa niin sitten tauolle tai hyllylle, ei siitä pakkoa saa tulla. Mutta kuten nuo muutkin niin minä kyllä toivon että jaksat vielä tänne kirjoitella, on niin elämänmakuista ja jotenkin aitoa sinun tekstit. Eniten tykkään perhejutuista ja ihan vaan elämästä, sisustuskuvista ja tunnelmista olen nauttinut sitten bonuksena :)

  Mihin tulokseen sitten tuletkin niin hyvä niin, kun itselle iloa tuotat! Kaikkea hyvää :)

  VastaaPoista
 20. Oi ihanat ihanat <3 <3
  Mä pikaiseen pyrähdin tänne ja voi miten ihana lukea teidän ajatuksia...palaan niihin kaikkiin kun taas on se hetki...
  Meillä on hippasen ruuhkaista tällähetkellä tämä elämä, toivottavasti kaikki asettuu uomiinsa...
  Ei mitään sangen mullistavaa, mutta kaikenlaista säätämistä tässä on ollut ja tulee vielä olemaan...osa itse aiheutettua, kun meillä on kova hevos kuume :) huomenna lähdetään taas katsomaan yhtä..pitäkää peukkuja, niin sais yhden säädön vähemmälle :D tämmöstä se on kun vanhana hurahtaa johonkin ja meidän 12v neito höyryää siinä vierellä...
  Mutta palailen tässä viimeistään viikonloppuna maisemiin ja katsotaan mitkä on mamman tuulet silloin...ootte kyllä antaneet mulle rutkasti uutta intoa!! Super Kiitos siitä!!
  halein
  jaana

  VastaaPoista
 21. Varmaan jokaisella tulee jossain vaiheessa tunne, ettei ole mitään annettavaa. Silloin kannattaa ehkä pitää pieni tauko ja katsoa mitä sitten syntyy :) Tulee jopa ikävä blogia ja ihmisiä, jotka sen kautta ovat tulleet tutuiksikin. Aiheet alkavat tulla kuin itsestään.

  Sulla on ihana blogi, tunnelmaa ja hyvää mieltä. Sellaiset blogit ovat lukijoilleen arjen ilahduttajia. Minulle ainakin tämä on juuri sitä!

  VastaaPoista