perjantai 1. huhtikuuta 2016

pieni lomanen jo muistoissa :)tultiin viikko sitten miehen kanssa pieneltä lomaselta kakkoskodin lämmöstä
Thaimaasta
hyvin lyhyt lomanen kyllä oli, vähän reilu viikko, mutta parempi kuin ei mitään :)

pääsiäinen meni niin vauhdilla, etten tännekään ennättänyt
tai meni ja meni…
perjantain makasin Tyksissä, kun sain niin kovan migreeni kohtauksen, että laittoivat tipan kautta kipulääkettä, ei sellaista ihan vähään aikaan..kiitos!

muuten täällä huristellaan samaan tahtiin, kevättä kovasti ootellaan, nyt kyllä on aamun sadellut jonkinsortin lumihiutaleita..huoh, en tykkää!!

mä olen itse niin tyytyväinen itseeni (harvinaista) ;)
olen herännyt jo pitkän aikaa seiskalta ja lähtenyt samantein koirien kanssa tunnin lenkille, jätin myös kaikki gluteenit ja maitotuotteet, ihan kyllä vatsan takia pois. 
Ja nyt on paljon parempi fiilis kaikella tavalla…tosin eniten olen iloinen niistä matkalle jääneestä n. 5 voi paketista ;)
niitä en kaipaa takaisin!
ja hyvin olen sopeutunut elämään ilman kyseisiä ravintoaineita..nyt ei enään tee leipääkään mieli, vaan syön ihan hyvällä mielellä gluteenitonta näkkäriä ja soija jogurttia marjojen kans :)

Kaikkeen tottuu :)

tämmöistä tänne tuvalle
mites siellä hurisee?

jaana


3 kommenttia:

 1. Huoh, olisikin ihanaa päästä jonnekin lämpimään! Ihania nuo bougainvillean kukat.
  Minäkin olen ollut kevyemmällä jo monta kuukautta. Onhan se olo helpompaa ilman liikakiloja ja muutenkin helpompaa, kun ei vaatteet kiristä. Syön vain kasviksia, hedelmiä ja proteiinia rahkasta, raejuustosta, kanasta, kalasta ja kananmunsta. Leipää syötiin pussikaupalla, onneksi pääsin siitä pois. Samoin makarooni, riisi ja peruna ovat jääneet pois.
  Tsemppiä sulle ja iloitaan keväästä!

  VastaaPoista
 2. Migreeni on inhottava. Itselläni se on ollut vuosia poissa, kun todettiin keliakia ja siirryin gluteenittomaan ruokavalioon. Toivottavasti auttaa myös sinun migreeniin. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Olipa kivat kuulumiset! Hyvää kevään jatkoa!

  VastaaPoista