sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Haluaisin palata takaisinMutta minä en oikein tiedä miten sen tekisin?

Olisi kiva taas päästä osaksi tätä blogimaailman virtaa, mutta minulla on jotenkin se tunne, että olen auttamattomasti tipahtanut jonnekin ihmeelliseen kuiluun.

Hih, tällä yritän tarkoittaa sitä, että 
meillä ei oikein ole mikään muuttunut...
meidän koti näyttää auttamattomasti liian vanhanaikaiselta...
meidän koti ei Todellakaan seuraa mitään vallitsevia trendejä...
meillä ei ole tehty mitään ihmeellisiä remontteja...
meidän tyyli on jotain hyvin muuta kuin tällä hetkellä näyttää olevan muotia...
ja meidän koti ei Todellakaan ole skandinaavisen pelkistetty
:D 

Eli kannattaako vielä yrittää vai pistänkö luukun kiinni ??

Ai niin olen kyllä hurahtanut Marittamiseen :)
Kuulun siihen Marittajien face ryhmään myös, mutta olen huomannut että siellä en ainakaan kehtaa näyttää miten mun marittaminen on edistynyt :D
Koska yleisesti kuvat mitä siellä näytetään on tilanteesta, kun kodista on marittamisen jälkeen kuoriutunut (tai on ollut jo) kaunis valoisa valkoinen skandinaavinen koti.
Ja vaikka kuinka marittaisin, niin meidän kodista ei saa sellaista
ja täytyy myöntää, että en toki sitä haluakkaan, mutta kun tuntuu vain siltä, että ei tällaiselle maalaistalo, väriloisto, romuromantiikka kodille oikein ole enää paikkaa eikä ehkä sellaisesta kiinnostuneitakaan...

No nyt meni oikein syvälliseksi tämä jutustelu
sitä minä vaan täällä ruusutapettien keskellä mietin, että mitä tekisin...

Jaa muuten täällä kaikki ennallaan.
Mamma voi hyvin, muutama ei niin kaunistava lisäkilo on tullut kesän jäljiltä :D
Lapset voi hyvin, mikä tärkeintä!
Eläimet voivat hyvin..ai niin meillä on nykyään kaksi hevosta tai siis hevonen ja iso poni :)
Mieskin voi luultavasti hyvin ;)

Syksy hiipii hiljalleen tupaselle, värit ovat taas vahvasti mukana sisustuksessa.
Mausteista ja väkevää.
Taljoja, kynttilöitä, tuoksuja ja tunnelmaa

Niitä haluaisin teillekin jakaa...
ja tietysti alkavan joulun ajan fiiliksiä..ensin luulin, että en sitä odota, mutta himskatti olen kyllä sellainen joulu ihminen, että odotanhan minä!

 
ah..vanha kuva, mutta niiiin Rakas <3

mielenkiinnolla odottelen kommenttejanne!

terkkusin
jaana

 

16 kommenttia:

 1. Tuttuja ajatuksia. Ei saa meidän kodistakaan trendikästä, skandinaavisen pelkistettyä sisustuslehtikotia. Ei ole kyllä tarviskaan saada! Ehkä nämä oman näköiset kodit ovatkin se blogimaailman piristys! Käypä kurkkaamassa esim. Puutalobaby- blogia...

  VastaaPoista
 2. Sinulla on aivan ihana koti!! Ei kaikkien tarvi mennä trendien mukaan. Pitää olla jotain pysyvää, jotain joka ei joka muodin oikusta muutu. Ja teillä on. Minä ihan kateellisena olen ihaillut teidän kotia, kun voitan lotossa niin hankin samanlaisen :-)
  Teidän koti on runsas, värikäs ja romanttinenkin. Meitä sen tyylin tykkääjiä on todella paljon. Toivoisin että jatkat bloggausta.

  VastaaPoista
 3. Nyt minä kyllä suutun, teidän koti on teidän koti ja juuri teidän perhettä varten olette sen sisustaneet rakkaudella! Valkoisen kliinisiö huoneita on blogimaailma tulvillaan ja luulenpa että sellaisessa ei teidän perhe viihtyisi? Teillä on niin paljon nähtävää ja katseltavaa (meille täällä ruudun toisella puolen) että ei haittaa vaikka kuvat olis vanhojakin välillä! Yks päivä tulikin mieleeni että Amandan tuvan kuulumisia ei ollakaan kuultu pitkään aikaan! <3

  VastaaPoista
 4. Kyllä teidän kauniille maalaistalolle on ehdottomasti tilaa täällä blogimaailmassa! :) Itse en seuraa ollenkaan niitä blogeja, joissa on skandinaavisia pelkistettyjä sisustuksia vaan seuraan juuri vanhoja, tunnelmallisen värikkäitä maalaiskoteja! Juuri niin kuin teidän koti! Tervetuloa kurkistamaan myös meidän maalaistaloomme uudessa blogissani taloahonlaidalla.blogspot.fi :) Mukavaa syksyä ja joulun odotusta! Ihana tuo jouluinen takkakuva <3

  VastaaPoista
 5. Moikka.
  Ensinnäkin kiitos siitä, että pidät oman linjasi. Joskus tuntuu, että jotkut blogistit ihan liikaa viilaa kirjoituksiaan ja kuviaan, tietty aitous jää pois. Toki blogimaailma taitaa olla välillä turhan raadollinen ja kommentoidaan toisen kotia/valintoja turhankin kärkkäästi. Se varmaan vaikuttaa joillakin ymmärrettävästi.

  Mä olen tykästynyt blogiisi mm. ihanien värikkäiden kotikuviesi vuoksi. Niin kodikas ja tunnelmallinen. Tunnelmalliset tuvan/pihan kuvat saa täällä haikeita huokauksia aikaan, ihanaa että jotkut saavat asua juuri noin <3
  Kirjoitat myös kivasti, myös välillä siitä, ettei aina kaikki suju (kuten ei meillä lukijoillakaan).

  Joten, huoli pois siellä ruusutapettien keskellä, kyllä täällä uusia postauksia kovin odotellaan. Kirjoittelet sitä tahtia kun huvittaa. Joskus kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa.

  Ihanan värikästä syksyä sinne teille!

  VastaaPoista
 6. Älä vaan missään nimessä lopeta tätä blogiasi. Kotisi on kaunis juuri tällaisena. Minä en voi sietää niitä valkoisia steriilejä koteja, jotka näyttävät siltä, ettei niissä edes asu kukaan. Ihailen kuviasi ja olen saanut täältä vinkkejä omaankin kotiini, joka on melkoinen sekamelska nykyaikaa ja retroa. Eikä sitä valkoista nykyaikaa, ellei muutamaa seinää lasketa.
  Mutta tuo marittaminen alkoi sen verran kiinnostaa, että etsinpä sen facesta, vaikkei se kertomasi perusteella olekaan minun juttuni.
  Mukavaa syksyn jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Sinun blogisi on piristävä poikkeus täällä blogimaailmassa. Ei kaikkien kotien tarvitse olla valkoisia, skandinaavisia koteja. Eihän me ihmisetkään ole samanlaisia joten miksi kotien olisi oltava. Katsoin Keittiöelämää ohjelmaa ja oli mukava huomata ettei kaikilla ole valkoista, tyylikästä keittiötä. Joten jatka vain entiseen malliin.

  VastaaPoista
 8. Mielestäni noita white house-blogeja on niin paljon että tämä sinun blogisi on mukava poikkeus niiden joukossa, jatka vaan samaan tapaan. - rida

  VastaaPoista
 9. Nyt kuule vain kuvia tulemaan! Niitä kaivataan!♡ itsellänikin vanha talo, eikä ole valkoista ja pelkistettyä, olkoonkin muotia, mutta ei vain yksinkertaisesti istu meidän (eikä mun mielestä teidänkään)kotiin. Kukin tyylillään ja niin että itse viihtyy :)

  VastaaPoista
 10. Kotisi on kaunis ja tunnelmallinen, aito koti. Eikös valkoinen trendi jo ole pikkuhiljaa väistymässäkin....

  VastaaPoista
 11. Minä tykkään juuri niistä väreistä, joita teillä on kotona ja meiltäkin löytyy samaa... En todellakaan halua valkoista ja hailakkaa kotia, joten meillä on samat sävelet kuin teillä! Kivaa, kun jaksat välillä päivittää blogiasi. Mukavia syskypäiviä teille Amandantuvalle!

  VastaaPoista
 12. En mitenkään halua painostaa, mutta mieleeläni käyn aina kurkkaamassa kuulumisia!

  VastaaPoista
 13. Oi KIIItos Kiiitos !!!
  <3 <3

  Kaikille yhteisesti nämä kiitokset...ihanaa kuulla että meidän tuvallakin löytyy vielä piipahtajia ja jopa kaipaajia <3

  Tämän harmaan aamun aurinko alkoi juuri paistamaan kun luin näitä kommentteja!!

  VastaaPoista
 14. Mulla on keittiönpöytä täynnä joululahjoja ja ensimmäisen (tee) joulukalenterin ostin just :D että antaa vaan joulun tulla. Ja terkkuja harmaasta torpasta amandan tupaan :)

  VastaaPoista
 15. Blogisi on sellainen kuin sinun kotisi ja elämäsi siellä. Just passeli :) Älä vaan muuta mitään sen takia, että jotain "pitäisi olla" muiden mieliksi. Minä en montaa blogia seuraa, mutta tämä on yksi niistä!

  VastaaPoista