keskiviikko 2. toukokuuta 2018

tuvalla on valmistaKyllä sitä hetkeä odotti kuin kuuta nousevaa, että pääsee fiilistelemään tuvan uutta seesteisempää ilmettä...ja kannatti odottaa!!
Olen enempi kuin tyytyväinen. Ja en todellakaan halua pilata tätä tunnelmaa liialla tavaramäärällä...joten kirpputorille lähtee sellaistakin, mistä en aiemmin ole mitenkään raaskinut luopua.

Jännä miten eri valossa tapetti ja paneeli näyttää erilaiselle. Yläkuvassa sävy on jopa vihertävä, mutta alakuvien värit ovat oikeat. Puhtaan valkoinen pohja ja harmaat lehdykät sekä kaunis harmaa paneeli.

Tykkään
:)


Tasot hiottiin myös ja saivat entistä vaaleamman sävyn. Toivottavasti vain kestää meidän kovassa käytössä puhtaana ja kauniina!

Toinen asia mitä odotan kuin kuuta nousevaa, on lämpö ja kunnon kevät. Missä ihmeessä se on?? Nytkin on ollut niin kylmiä päiviä, ja yöllä jopa pakkasta. 
Sais jo ihan oikeasti alkaa lämmetä, jotta lapsetkin viihtyisivät ulkona eikä sisällä riehumassa!


Ihanaa toukokuun alkua teille sinne
<3

jaana

6 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis lopputulos!! Eikö ole jännää miten sitä yks kaks tavarat eivät olekaan niin tärkeitä on luullut 😀 Juuri tässä taas ihastelin omia tyhjennettyjä paikkoja, mutta vielä olisi raivattavaakin. Luulen että teidän harmaa on aikalailla sama sävy kuin meillä keittiön paneleissa, näyttää jossain valossa vihreälle. Ainakin meidän sävy löytyi perinnevärikartasta, tykkään siitä todella paljon.

  VastaaPoista
 2. Kyllä on kaunista.
  Nyt on lämpökin tulossa.

  VastaaPoista
 3. Valoisa ja harmoninen lopputulos. Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Kodikkaan näköistä <3 aurinkoista viikonloppua toivottaen Ronja

  VastaaPoista