torstai 5. tammikuuta 2017

päivän huijaus
Kyllä se niin on, että kevättä kohti mennään kohinalla. Ainakin minusta alkaa näin heti tuntumaan, kun joulusta päästtä :)
Valo ja värit lisääntyvät, niin luonnossa...varsinkin tänään kun aurinko paistoi... ja lautasella sekä kotona.
Hedelmät on oikea väri ja vitamiini pommi. Yritän siirtää hedelmiin kaiken sen suklaan kaipuuni...mikä on valtava!!! Ihan käsinkosketeltava!!! 
voisin vannoa, että n. puolentunnin välein mietin vielä kotona olevia syömättömiä suklaa rasioita, levyjä, patukoita, joulupalloja...aaahhhhh!!
Juuri äsken löysin itseni tonkimasta kaappia, missä nämä herkut ovat...mieheni piilotti ne minulta, mutta minulla on silmät selässäkin, kun suklaasta puhutaan.
Aikani sitä tongittuani, riuhtaisin itseni sieltä irti ja yritin selättää kaamean suklaan himon omenalla..no niin...ei se nyt ihan sama ole :/

Mietin sellaistakin ratkaisua, jotta jos vain söis ne kaikki pois...aika ovelaa, ei olis enää mitä kaivata...tosin joutuisin syömään kaikki kaupatkin tyhjäksi :/

Juu u on tämä sellaista yhtä taistelua tämä ihmisen elämä.

Mutta olen tosi kiitollinen teidän kommenteista edelliseen postaukseeni koskien fibromyalgiaa. Olen kaikki lukenut ajatuksella ja perehdyn niihin vielä lisää. Kiitos!!   Ja saa laittaa lisää ajatuksia jos tulee mieleen...on se sen verran kummallinen sairaus...


suklai...eikun omenaisin 
terkuin
jaana

6 kommenttia:

 1. Ei siinä auta ku tuhota ne suklaat ja kaikki muutkin herkut kaapeista! Roskiin vaan! Ja kaupassa pitää käydä "silmälappujen" kanssa ja kiertää suklaahyllyt kaukaa. Nimimerkki kokemusta on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei millään henno niitä roskiin laittaa...ihan kamala ajatus :) meillä lapset on nyt onnellisia, kun omat on syöty, niin äiti syöttää urakalla omia suklaitansa :)

   Poista
 2. Samoilla mennään täälläkin. Suklaat melkeimpä tuhottu (lue syöty), samoin toffeet. Ostettu kasapäin hedelmiä (ovat yhä kulhossaan). Aurinkoa nähty ja nautittu, vaikka -21 astetta pakkasta pistää hieman jurppimaan. Uusia "kevät " verhoja katseltu :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minä en ole kyllä paljoa ulos mennyt..tämä merituuli viel luihin ja ytimiin :(
   kevättä yritän myös tänne kotiin pienin askelin laitella
   pärjäillään!!

   Poista
 3. Minulla ihan sama homma tuon suklaanhimon kanssa. Minä olen päätynyt siihen, että syön nopeasti kaikki suklaat ja herkut kaapeista pois, niin nyt ei ole enää, mitä syödä. Mies käy meillä yleensä kaupassa töistä tullessaan (meiltä on kauppaan lähes 20km), ja minun ei tule kaupoillapäin paljon liikuttua, joten lisää ei kaappeihin suklaata kerry. Miehellä on vielä omia suklaitaan jäljellä. Me joudumme aina jakamaan suklaat tasan, kun muuten minä söisin koko satsin parissa päivässä ja mies ei olisi ehtinyt edes aloittaa. :D Mutta eiköhän tämä valo ja kevään tulo taas auta tähänkin vaivaan! Mukavaa kevään odotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih..ihanaa kohtalotoveri!! minä oikeasti olen vähän jo nolona, kun käyn noita kaappeja kollaamassa kuin pikku lapsi :)
   valoa oli jo tänään, helskutin kylmä vaan edelleen!!
   samoin :)

   Poista