perjantai 27. toukokuuta 2011

MaaiLmaan AvaRaan

Eilen illalla kauniissa auringonpaisteessa juhlittiin eskarilaisen kevätjuhlia sekä kouluun siunaamista.
Mikä onkaan liikuttavampaa kuin pienet lintuset laulavat meille kotijoukoille maailmalle lähtö laulun kirkkain äänin ja luottavaisin katsen kohti uusia tuulia.


Ilme oli pienellä välillä miettiväinen ja hiukan surullinenkin.
Iloa meille kaikille toi pikkuisen biologisten vanhempien läsnä olo, hienoa että pääsivät ja jaksoivat tulla mukaan. Siellä me istuimme vierekkäin hänen neljä läheistä aikuista ja kaikilla tunteet pinnassa yhtä lailla.

Niin monet eskarin päätös juhlat olen saanut juhlia, omien sekä lainalasten ja aina kyyneleet vuotavat yhtä valtoimenaan...
Rakkaita ovat nämä maailmalle lähtijät.

Suojelusenkeleitä kaikille pienille kun voisin antaa vierellä kulkemaan ja oikeaan opastamaan.

perjantai haleja teille kaikille

jaana

6 kommenttia:

 1. Oi, tiedän tuon tunteen ja tunnen tuon laulun..:)

  VastaaPoista
 2. Kyyneleet tulivat ihan silmiin kun muistan tuon tunteen. Vanhimman poikamme eskarinpäätöksen ja kouluun lähdön, kun minä itkeä tihrustin. Nyt poika on jo aikuinen.. Syksyllä aloittaa keskimmäinen eskarin, voih kuinka nopeasti tämä aika oikeen menee..:)

  VastaaPoista
 3. Voi ne on aina niin haikeita nuo päättäjäiset ja muut juhlat, missä lapset esittävät laulujaan.Minä ainakin joka kerta itkin kuin niagaranputous, pojat aina häpesi. Tänä vuonna ei ole muuta tarjolla kuin yhdet lakkiaiset, kummipoika pääsee ylioppilaaksi.

  Leppoisaa viikonloppua sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 4. Ihana laulu tippa linssissä kuuntelen<3

  Hienoa että teitä oli neöjä ihmistä
  siellä jakamassa hienon hetken:)

  Jamssi

  VastaaPoista
 5. Niin kaunis, herkkä laulu.
  Syksyllä täyttää meidänkin lainalapsi 18 vuotta ja saa nähdä minne maailma häntä kuljettaa, vai vieläkö jää meidän luokse:)
  Oikein ihmettelen miten on aika mennyt nopeasti, hän tuli meille juuri kävelemään opittuaan ja kohta on koulu yhdeltä osin loppu ja armeija edessä.
  A-M

  VastaaPoista
 6. Tuttu tunne! Näihin kevään juhliin sekoittuu iloa uudesta ja haikeutta jäähyväisistä! Tärkeitä ja koskettavia hetkiä:)

  VastaaPoista