keskiviikko 25. toukokuuta 2011

YkSin KotOna


hiljaisuus kuiskailee tuvan nurkissa
sadepisarat tanssivat ikkunallatuulen humina tuudittaamieli on rauhoittunut
arki voi jatkua
kiitos kulta kun järjestit tämän pienen hetkenmistä teidän pienet hetket koostuvat, mikä antaa voimia?


kaunista keskiviikkoa

jaana

10 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän syötävän suloisen värinen pelargonia...tiedätkö sen lajikkeen nimeä?

  Kivaa keskiviikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Päm...Hih..mä hiukan softasin kuvaa ;)) ihan perus vaaleenpunainen on :)
  samoin sulle!!

  VastaaPoista
 3. Kylläpä sinulla onkin ollut ihana pieni hetki, kaiken kiireen keskellä!

  VastaaPoista
 4. Juuri näin meillä pitäisi osata nauttia elämän pienistä hetkistä;ihan vaan olla ja nauttia hiljaisuudesta. Tervetuloa lukijakseni! Minäkinpä pyrähdän pienelle tutkimusmatkalle blogiisi :)

  VastaaPoista
 5. Pysähtyminen, näkemällä selvästi sen, mikä ympärillä on, antaa voimia! Mukavaa kesän odotusta :)

  VastaaPoista
 6. Minun piti tulla toivottamaan sinulle kevään viimeisille viikoille erityisiä voimia ja levollista mieltä kaikkien haasteiden edessä.

  VastaaPoista
 7. Hiljaisuus ja olla tekemättämättä yhtään mitään ja yksin..on kyllä ihana tapa kerätä voimia..
  Minäkin nautin kun saan olla yksin, tosin siinä yleensä käy niin että juuri silloin kun olen yksin niin alkaa kauhea inspis tehdä kaikkea siivoiluja, ompelua, askartelua ja niitä ideoita alkaa pukkaamaan kaiken aikaa, yksinäisyys saa minussa aikaan sen että teen innokkaasti kaikenlaista..Tulee aina tämä mieleen kun olen yksin "kun kissa on poissa, niin hiiret hyppii pöydillä" vaikka ei tuo mies koskaan kiellä tekemästä koskaan mitään..jänskä juttu sinänsä, mikä sen intoilun silloin saa aikaan..
  Mutta pysähtyminen on toisinaan hyvä juttu siis tyylillä "olen vaan, eikä minua rassaa mitkään asiat" se on taito joka jokaisen tulisi hallita..
  Mukavaa torstaita sinulle :)

  VastaaPoista
 8. Kauniita herkkiä kuvia...minulla täällä vissiin käänteinen tilanne. Aikas paljon sitä hilijasuutta nykysin niin nautin suunnattomasti kun saan koko meijän äänekkään pesueen ympärille :)

  VastaaPoista
 9. Ihanat kuvat ja hyvin aisti tunnelmasi kotona. Koti on maailman paras paikka, on hienoa jos näin pystyy kokemaan ja siellä vihtyy ja rentoutuu. Minäkin nautin kotona olosta, jos saisin valita niin en muualla olisikaan! Onenksi olen voinut valita kotona työskentelyn, se on ihanaa.

  VastaaPoista
 10. Irmastiina...niin oli, ja tuntuu, että mikään ei riitä sellaista hulinaa päivät on, mutta kyllä se tästä taas toivottavasti tasaantuu :)

  Willenmiina...kiva kun löydettiin toisemme :)

  Hyvä mieli...miten se pysähtyminen välillä onkin niin vaikeaa vaikka tuntee ja tietää, että sitä juuri tarttisi..samoin sinulle!

  Sirkku...Kiitos!! sitä tarvitaan :) tänään oli juuri eskarilaisen kevät juhla ja kouluun siunaus..herkkää..

  Anja..niin on , sitä yksinäisyyttä tarttisin paljon enemmän, mutta meillä se on todella vaikea järjestää..mulle käy monesti juuri noin, tuntuu, että ideatkin kuulisi paremmin kuin tämän hälinän keskellä :)

  Lovviisa..Kiitos! voi minäkin tykkään tästä meidän hulvattomasta perheestä ja ilman en osaisi olla..ja olen ihan varma, että sitten kun "saan" jo olla yksin tulen kaipaamaan näitä hetkiä :)

  Saila...Kiitos! Olen samaa mieltä, ja kun ikää tulee lisää tunne vain lisääntyy, minäkin tykkään tästä kotiäiti-työstä :)

  VastaaPoista