maanantai 23. toukokuuta 2011

MeiKki LeiKKiMun eniten käyttämät ja "mitä ilman ei voi olla" meikit löytyy yllä olevasta kuvasta.


YSL:n luomien pohjustus/korostus tuote, on tällaisen tyypillisen raskasluomisen naisen pelastus. Kullan säväyinen tuote suorastaan liimaa rajauskynän/ nestemäisen rajauksen kokopäiväksi kiinni, kestää jumpat ja pienet kyyneleet :)
Tuotetta voi myös käyttää decolteelle korostamaan rusketusta tai kulmaluulle antamaan hitusen säihkettä katseelle.


Diorin aurinkopuuteri, poskipuna, luomiväri sekä huulikiille boxi on mun ehdoton kesän tuote. Samasta rasiasta löytyy kaikki ja sävyt on juuri kesään ja rusketukseen sopivat. Laadukas tuote, joka kestää todella pitkään käytössä ja mulla on menossa jo toinen samanmoinen boxi. Lomamatkallekaan ei paljoa muita meikkejä tarvi roudata kun ottaa tämän mukaan.


Kesäisiin iltamenoihin, baarikierrokselle, rantakadulle.. minne vain.. syntyy ihana meikki tällä Diorin baletilla. Sävyt todella makeat ja sopii taas hyvin ruskettuneelle iholle.
Silmien korostukseen käytän aina yläluomella nestemäistä rajausta. Pysyy todella hyvin (kun alla on pohjustustuote) ja tulee kaunista jälkeä. Nyt on käytössä Estee Lauderin tuote. Hyväksi todettu :)


Ripsiväri on pysynyt vuosikaudet samana. Sensain, entisen Kanebon 38° ripsari. Lähtee pois lämpimällä vedellä ja pysyy todella hyvin. Nyt olen tykästynyt tähän ohueen harjaan, sillä saa hyvin eroteltua ripset toisistaan ja sävy on myös uusi ja kiva sellainen harmaan vihertävä. Sopii varsinkin tällaisille vihreä silmäisille :)
Tällaisia juttuja tuli näin sateisena maanantai aamuna mieleen.
Josko vaikka joku saisi vinkkejä itsellensä tai sitten muuten vaan :)
Nyt lähden ihanien naisten tapaamiseen missä asioista voi puhua ihan oikeasti ja saa myös ihan oikeita vastauksia omiin juttuihin, vertaistukea parhaimmillaan kaffepöydän äärellä!

Voikaa hyvin ja kuullaan taas

jaana

6 kommenttia:

 1. Voi kun oppiski tuon nestemäisen rajjauksen teon...Ja kiitti muuten tuosta luomenpohjustusvinkistä :)

  VastaaPoista
 2. Tänään pohdiskelin omia meikkijuttuja ja päätin, että on tehtävä vähän täydennystä. Tykkään meikkaamisesta, mutta ongelmani on luomivärin ja rajauskynän pysyvyys. En saa millään keinoin -edes hyvillä välineillä- niitä pysymään kunnolla. Ja nyt sain sinulta loistovinkin tuosta ihmevoiteesta. Pitääpäs kokeilla.
  Kesäisin en juuri käytä muuta meikkiä kuin huulipunaa, aurinkopuuteria ja ripsiväriä. Talvisin sitte enemmän.

  VastaaPoista
 3. Minä kyllä tarvitsisin ehdottomasti auttajaa noissa meikkauspuuhissa, en kehtaa edes esitellä omaa meikkipussiani, niin tylsä se on. Itse olen huono meikkaamaan, vaikka aina meikkihyllyssä olenkin luurailemassa ja haaveilemassa, että mitäs sitä ostaisi jos osaisi. Yleensä käyn kulmat kestovärjäyttämässä ja muotoiluttamassa kosmetologilla, riparia en enää nykyään osaa käyttää, huulipunaa kyllä laitan. siinä se...

  aurinkoista ja lämmintä viikon jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 4. Mun pitääkin tulla sun opastukseen näiden meikkailujen kanssa!

  t.Mirjami

  VastaaPoista
 5. Lovviisa...opit kyllä, kunhan vaan rauhassa harjoittelet, pieniä vetoja ja raot on helppo täyttää, paljon helpompaa kuin kynällä kun jaksaa opetella, kynällä en saa kuin suttua aikaiseksi :)

  Ekaterina...Juu kannattaa kokeilla, aluksi oudoksuin sitä kullan sävyä, mutta laitan ekaks alle pohjustusta, sit lineriä, viel kerran pohjustusta ja häivytän kullan pois viel linerillä..ja pysyy Kyllä! Kynää en ole kokeillut, kun en sitä osaa käyttää..

  tuija..jos olet kiinostunut, niin moni kosmetologi/meikkaaja tekee sellasia harjoittelu meikkejä, missä voi itse kokeilla ja meikkaaja auttaa.
  jos sull tummat ripset luonnostaan, niin eihän sitä ripsarii välttämättä tarttekaan..Samoin sulle!!

  Mirjami...tiedän että osaat paljon paremmin kuin mä!! hassu tyttö :))

  VastaaPoista
 6. Tiedätkö onko tuota YSL:a saatavilla sellaisista "normikaupoista", jotka myyvät YSL:n tuotteita?

  Kiitos mukavasta blogistasi!
  t. kaima

  VastaaPoista