perjantai 12. tammikuuta 2018

Olohuone
Meidän olohuone sai jossain kohtaa edellistä vuotta uudet soffat ja rahin pöydäksi. Ihan perus Ikea juttua, tosin soffa oli heidän aikas uutta mallistoa. 
Kovasti mietin päällisiä ja niiden väriä. Minä ihastuin tähän vaaleansini valko raitaan. Tosin pieni epäilys oli siitä, miten se sopii keltaiseen tapettiin ja vahvan punaiseen villamattoon. Mutta pelko oli turha ja onneksi luotin mielikuvaan siitä, miten ne toimivat yhdessä :)

Ihanan raikas kokonaisuus mielestäni. Ja tiedän, että joudun kuitenkin jossain kohtaa uusimaan nämä päälliset taas, kun ne ovat niin kovalla kulutuksella tässä suurperheessä..sitten voi miettiä jotain toista kuosia jos siltä tuntuu..nyt tuntuu nämä kivalle!

Vastapuolella on sitten samaa sarjaa kahden istuttava soffa.


Näin tämäkin viikko on pian taputeltu muistojen joukkoon.
Kovasti on ollut kiireinen ja paljon palavereita mm. Tyksissä. Nämä palaverit kuluttavat aina minun energiavarastoa, jotenkin imevät mehut. Niissä joutuu kuitenkin antamaan aina paljon itsestään ja miettimään isoja asioita lapsen parhaaksi. 
Eilenkin oltiin 5h palavereissa joista viimeinen oli tyksissä. Siellä huomasin jo, että migreeni pyrkii pintaan ja niin sitten loppuilta meni sen puitteissa. 

Mutta on niin ihana, kun päivä on ihan selvästi pidentynyt ja mekin saatiin tänne ihan pieni valkoinen kerros lunta ja pikkupakkanen!

Kyllä tämä aika vuodesta on ihan parasta...ollaan menossa kovaa vauhtia kohti kevättä!!


Perjantai terveisin
jaana

1 kommentti: