perjantai 26. marraskuuta 2010

Pöydän päädyssä komeilee vanha talopoikaishylly ja soffa


Pöydän päädyssä hempeilee vanha talonpoikassoffa täynnä vuodenaikaan vaihtuvia tyyny röykkiöitä.
Antamassa lisätilaa pöydässä istujille, mutta sisältää myös painorajoituksen.. vanha ja hauras kun on :)


Tykkään paljon näistä mustapohjaisista peltipurkeista ja tarjottimista,
tässä hyllyyn on päässyt muutama niistä vanhojen Arabian kannujen ja lautasten seuraksi.

Huvittaa ja hiukan nolottaakin huomata kuvista, miten paljon kaikenlaista tavaraa kertyy hyllyille ja seinille.  Luonteelleen ei sitten kuitenkaan taida mahtaa mitään.. monesti päätän alkaa karsimaan, "kyllä minä pystyn vannon itselleni" teen oikean minimalistisyyden perikuvan kodistamme :))
hih..siinä kohtaa jo tiedän hävinneeni.. minä ja minimalistisyys (tai mikähän se sana on) parempi unohtaa koko asia, kun en taida tietää asialle edes sen oikeaa nimeä :)) elikkäs hersytellään me keille se on sydämen asia!


Soffan kanssa samalta seinältä löytyy tämä sangen omaperäinen vitriini :)
Tässä kohtaa katselimme tuvasta aikaisemmin kohti vanhaa luhtitaloa, kunnes jouduimme tilanpuutteen takia rakentamaan taloomme lisävinkkelin. Tämän ikkunan takanahan on kodinhoitohuone nykyään.
Kovasti päätä vaivasimme, laittaako ihana vanha ikkuna seinäksi vai mitä ihmettä sille teemme.. kunnes meidän taitava kirvesmies sen keksi, lasihyllyt sisälle ja ledvalot loistamaan..todella hauska vitriinihän siitä tuli, ja mikä parasta taas yksi paikka lisää minne saan viritellä kaikkea kivaa esille :))Kiireisen viikon vielä kiireisempi viikon loppu ja tuleva viikko on alkamassa.
Meidän esikoinen kirjoitti syksyn yo-kirjoituksissa ja häntä sitten juhlitaan isolla porukalla viikonpäästä lauantaina. Joten hulinaa ja valmisteluja riittää.. mutta ihana päästä järjestelemään talvisia juhlia, ihan erilaiset kuin kevät lakkiaiset..


Voikaa hyvin!!
Jaanatorstai 25. marraskuuta 2010

Terveisiä pohjoisen pakkasista ja muutama kuva mökiltä


Tykkään niin tästä Pentikin lampusta.Pieni tunnelma pala mökin ruokailu nurkkauksesta

Niin kauniin kuulaana näyttäytyi mökkirannan vastapäinen asutus
kirpeänä pakkaspäivänä.Ihana oli käydä pikavisiitillä pohjoisen mökillä, siellä mieli lepää ja luonnon kauneus on ihan omaa luokkaansa.
Pakkasta oli reippaasti ja puut paksussa tykkylumessa.
Laitoimme rakkaan mökin ensikertaa vuokravälitys firmalle vuokralle.
Hiukan pelottaa ja hirvittää, että kaikki pysyy kunnossa ja sinne on kiva taas itsekin mennä...
Mutta kun täältä vaan ei ennätä tarpeeksi usein käymään ja on ihan hullua seisottaa mökkiä siellä tyhjänä, joten tätä nyt kokeillaan, mutta uhkasin kyllä miehelle, että jos paikat alkaa hajoamaan niin otan mökin takaisin omaan käyttöön :)

Väsynein terkuin Jaana