keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Kissan elämää ja kuntoilun aloitus

Meidän kaksi kisua Nipsu ja Elviira viettävät oikeaa kissan elämää. 
Nipsu viipottaa ulkona yöt ja nukkuu päivät sisällä, kerjäten märkä ruokaa vähänväliä.
Elviira hieno helma, nukkuu sisällä yöt meidän neidon sängyssä, käy ulkona vain pissillä jos on vähänkään huonompi keli ja syö vain nappuloita...tosin kuvittelee olevansa koira ja lähtee mielellään lenkille koirien kanssa :)

Olishan se kiva viettää itsekin samanlaista kissan elämää, nukkua silloin kun huvittaa, syödä ja ulkoilla kun sopii mielentilaan ;)

Täällä on alettu taas kerran kuntoilu. Otimme miehen kanssa salikortit Turkuun uuteen M&M kuntosaliin. On kyllä hieno sali, kyllä siellä kelpaa käydä. Tänään tapasimme PT:n joka tekee meille omat ohjelmat, saas nähdä mitä sieltä tulee! Olemme käyneet siellä jo omatoimisesti muutamia kertoja ja hyvälle tuntuu pitkästä aikaa...kunhan muistaa alkaa rauhallisesti, ettei lopu heti alkuunsa :)


Keskiviikko terveisin

jaana

tiistai 23. tammikuuta 2018

Hangon talvi


Hangon talvi

Mitä siitä osaisin sanoa?
Ehkä kuvat kertovat parhaiten..Hangon talvi on maaginen, värit ovat utuisen hennot..välillä auringon paistaessa hyvinkin voimakkaat!

Rakastan Hankoa jokaisena vuodenaikana!
Jokaisessa niistä on omat hohtonsa, syksyn myrskyt ja väriloisto, jopa vesisade joka valuu harmaana taivaalta voi olla merenrannalla todella kaunis..
Kesä nyt on ihan oma lukunsa!
Kevät on ihanaa valon heräämistä, kun kesäterassit availevat hiljalleen ovia, ihmiset viipyilevät rannoilla ja muutama vene on jo saapunut satamaan..
Talvi on myös ihana, meri velloo pitkään vapaana, mutta sitten tulee jääpeite joka lisääntyy todella nopeasti..tosin voi myös kadota ihan muutamana päivänä..
Jos Hangossa on lunta, niin tunnelma on sadunomainen..pitsitalot kylpevät valossa ja lumessa, rannalla on hienoa kävellä pitkiä lenkkejä..siellä on paljon muitakin ihmisiä nauttimassa.

Todellakin suosittelen tutustumaan Hankoon jokaisena vuodenaikana!

jaana

maanantai 22. tammikuuta 2018

Ihana lomakoti Hangossa
Olipa taas ihana viikonloppu miehen kanssa kaksin lataamassa akkuja Hangon lomakodilla.
Miten siellä mieli lepää ja samalla saadaan olla ihan vaan kaksin, tavattoman tärkeää tässä nopea tempoisessa arjessa.
Ja varsinkin kun toisen kanssa tekee vielä töitä 24/7 yhdessä..niin on hyvä mennä myös ihan kaksin jonnekin parantamaan maailmaa ja puhumaan tai olemaan puhumatta :)
Kunhan ollaan yhdessä!

Minä taas intoiduin siirtelemään tämän pienen lomakodin huonekaluja..ai että sekin on terapeuttista :) 
Tuli vaan sellainen olo, että täytyi raivata lisää tilaa ympärille, karsia epäolennaisia tavaroita..huonekaluja, jotta mieli ja henki pääsee kulkemaan..auttoi kyllä kummasti :)

Nyt ollaan kotona ja kovasti kiinni arjessa!

Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille :)

jaana