maanantai 22. tammikuuta 2018

Ihana lomakoti Hangossa
















Olipa taas ihana viikonloppu miehen kanssa kaksin lataamassa akkuja Hangon lomakodilla.
Miten siellä mieli lepää ja samalla saadaan olla ihan vaan kaksin, tavattoman tärkeää tässä nopea tempoisessa arjessa.
Ja varsinkin kun toisen kanssa tekee vielä töitä 24/7 yhdessä..niin on hyvä mennä myös ihan kaksin jonnekin parantamaan maailmaa ja puhumaan tai olemaan puhumatta :)
Kunhan ollaan yhdessä!

Minä taas intoiduin siirtelemään tämän pienen lomakodin huonekaluja..ai että sekin on terapeuttista :) 
Tuli vaan sellainen olo, että täytyi raivata lisää tilaa ympärille, karsia epäolennaisia tavaroita..huonekaluja, jotta mieli ja henki pääsee kulkemaan..auttoi kyllä kummasti :)

Nyt ollaan kotona ja kovasti kiinni arjessa!

Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille :)

jaana

6 kommenttia:

  1. Tuo on niin viihtyisä pieni sopii, ihanaa, että pääsette sinne välillä! Ja sekin, että se on varmaan aika lähellä, ei mene koko päivää reissaamiseen, on tosi tärkeää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin on ihana..sellainen vanhan ajan pötkö talo, missä kaikki huoneet peräkkäin :) siis vanha vanha puutalo
      eihän täältä turun kupeesta mene hankoon kuin 1,5h!!

      Poista
  2. Hyvää viikonjatkoa myös sinulle ja miehellesi!

    VastaaPoista
  3. Lyhyetkin lomaset on ihania! Hauskaa että tuolla teidän pikkutalossa on ihan eri tunnelma kuin kotona. Vaaleaa ja jotenkin merellistä ( vaikka mitään sinistä ei näy!) ja teillä kotona on tummaa, mausteista ja romanttista! Varmasti vaihtelu virkistää siltäkin puolen. Olen joskus haaveillut lomakodista jossakin ulkomailla, mutta vähälle käytölle se taitaisi silti jäädä. Ja on kiva vaihtaa maisemaa ja käydä monessa erilaisessa, kuin että olisi sidottu vain yhteen paikkaan. Teillä on kokemusta siitäkin, miltä se tuntuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi niin on!!
      siellä on niin ihanan seesteinen tunnelma..vaaleaa harmoniaa sinisellä terästettynä..meri on ihan kivenheiton päässä!! pihalta näkyy meri kahteen suuntaan pieninä annoksina :)
      juu meillähän on se thaimaan koti siellä kaukana..sinne on aina ihana mennä, kun kaikki odottaa valmiina, muutakuin hyppää altaaseen :D mutta se on totta, että on ihana käydä katselemassa kaikkea ihanaa..onhan tämä maapallo ihan ihmeellinen paikka, kun löytyy kaikkea mahdollista!! nyt olen niin ihastunut Ranskan Nizzaan..sinne täytyy päästä uudelleen...ja Italia kiehtoo kun en ole siellä vielä käynyt..kreikka on ikuinen rakkaus...jnejnejne :D

      Poista