tiistai 1. maaliskuuta 2011

minun pieniä juttujaNyt sain viimein tunnustuksen linkitettyä sivulleni, miten ihmeessä olenkaan näissä asioissa niin tumpelo :)
Kiitokset tunnustuksen antajille!!


georgeous.jpg1.Milloin aloitit blogisi?
Oliskohan ollut viime syksynä elo/syyskuussa.

2.Mitä käsittelet blogissasi?
Tähän ei sitten olekaan mitään rakentavaa vastausta :) 
Kaikenlaisia Amandan tupaan liittyviä tarinoita, sisustelua, päivän tapahtumia, hyviä hetkiä, tärkeitä tapahtumia..yleensä positiivisella ja rennolla otteella.

3. Mikä tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Voi ei varmaan mikään erityisesti, niin paljon ihania blogeja maailmaan mahtuu..
Voihan olla, että meidän perhekoti on jotain erilaista kuin ihan normi koti, ainakin kaikkea on paljon :)
1800-luvulta oleva maalaistalo aiheuttaa varmaan ihastusta ja vihastusta 

4.Mikä sai sinut aloittamaan blogin pitämisen? 
Lueskelin tosi pitkään muiden blogeja ja nautin niistä kovasti. Niiden kautta avautui eteeni ihan uusi maailma..välillä olin kadekin siitä yhteisöllisyydestä mikä toisten blogien ja blogi ystävien kautta välittyi..
Halusin osaksi tätä juttua :)
Alussa kyllä olin ihan varma, etten todellakaan osaa perustaa blogia, eihän minun juttuja kukaan jaksa lukea yms. 
Ihanaa on ollut!
Tämä on sellainen kotiäidin henkireikä :)


5.Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
No voihan..paljonkin..
Olisi ihana osata linkittää blogiin kaikenlaista, en jaksa vaivata blogillani miestäni, joten taitanee jäädä haaveeksi.
Taustaakin olisi hauska muokata omanlaiseksi..

Niin ja olisi kiva kuvata enemmän ikiomia juttuja, asuja, koruja, kosmetiikkaa yms. naisellisia juttuja..
En vaan ole oikeen enempää uskaltanut, en haluaisi että lukijoille tulisi liian pinnallinen kuva minusta ja elämästäni, koska sitä se ei todellakaan ole. 
Tykkään vaan kaikesta kauniista, hyvästä kosmetiikasta jne. 
Ehkä siihen on myötävaikuttanut vanha kosmetologin ammattini, olen edelleen kiinnostunut ihon hoidosta, hyvin voinnista..

Niin ja enkeleistäkin voisin jutella enemmän, nekin kiinnostaa lisääntyvässä määrin..kaikki henkimaailman jutut :)
Näen myös paljon ennalta asioita ja tapahtumia..niistäkin olisi kiva jutella..

Siis eihän nämä mitään muutoksia ole..
Mutta katotaan..katotaan..
Eikös tän bloggailun pääasia kuitenkin ole se että itellä on hyvä olo tätä tehdessä ja vois hyvällä mielellä kirjoitella niistä jutuista mitkä tuntuu omimmilta..

Hups kun taas tuli tekstiä :)

Mutta kiitos vielä kerran minua muistaneille!!
En lähetä tätä eteenpäin, koska olen varmaan niitä pahnanpohjimmaisia joka tähän vielä vastailee, niin paljon näitä on näkynyt blogeissa..
Nyt sitten vaan nautitaan keväästä ja maaliskuusta.
Pian se on täällä kaivattu lämpö ja kesä :)

jaana

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

leppoisaa sunnuntaita


Ihanaa sunnuntaita teille sinne ympäri Suomea. Täällä vietetään hiihtoloma viikon viimeistä lomapäivää. Lapset lähti iskän kanssa Meriteijoon laskettelemaan ja minulla on ollut muutama tunti omaa aikaa..kaivattua sellaista..
Lähdin aamupäivästä jo lenkille, kotona sitten täytin ammeen ja lisäsin ruusuista  kylpyvaahtoa..nautin hiljaisuudesta ja lämmöstä :)


Vauhdikas viikko on onnellisesti takana. On ollut jokapäivälle lapsille mieluisaa tekemistä; muumimaailmassa käynti, luistelua, Caribian kylpyläpäivä, laivareissu, leffa ja laskettelua..paljon on mahtunut ja luulen, että muksut on tyytyväisiä vaikkei pohjosen mökille lähdettykään.
Perjantaina kävin hiukan tunnustelemassa sisustusfiilistä Adalmiinan Helmessä ja Hemteksissä. No löytyihän sitä hiukan ;)
Annariinalta mukaan lähti GG:n astiapyyhe joka toimittaa virkaansa pöytäliinana.


Tässä jo muutama viikko sitten pyöräytin miehen kauhuksi taas jälleen kerran soffaa hiukan eri paikkaan..pöydän jätin nyt suosiolla samaan paikkaan 
viime kerran pöydän siirtelystä saan kuulla vieläkin :)
Soffa siirtyi pöydän toiseen päätyyn..tykkään kovasti, tulee paremmin esille. Tämän puusoffan maalausta valkoiseksi haaveilen, pelkään vaan, että saan jotenkin pilattua sen, kun en todellakaan ole mikään super maalaaja :)
Soffalle hankin Hemteksistä näitä ihania vaaleanpunaisia hörhelö tyynyjä, niitä olisin voinut ostaa vaikka kuinka paljon.. Apua kun tuo meidän jääkaappi näyttää sekavalta, aina kun karsin magneetteja, niin seuraavana päivänä ne on jo takas.
Harmittavaisesti kuvasta tuli tosi tumma, kun en tajunnut laittaa lisää valoa..
Soffan takana on vanha pöytä joka toimii hedelmä koreille tasona.
Pöytä meillä on pitkä ja normaalia leveämpi, löydettiin se yhdestä huonekalukaupasta ja tulee Indonesiasta, on sellaista kierrätyspuuta jossa kolhut on jo valmiiksi. Pöydän päähän mies sai itselleen ison korituolin, hieman helpotti muutos stressiä ;)
Soffan taus on aikas rujossa kunnossa, mutta menee kyllä vielä hetken näinkin.
Haaveilen valkoisista puu- taikka korituoleista pöydän ympärille, raikastaisi tummaa pöytää..nämä tuolit oli vaan niin himskatin kalliit, että taidan joutua haaveilemaan vielä aikas pitkään..
Tänään oli pitkästä aikaa todella keväinen päivä. Aurinko lämmitti ja mittari oli nollassa. Näitä lisää, niin kevät on jo pian täällä!
Olen tässä ihmetellyt, että voiko kroppa reagoida sään vaihtumiseen näin voimakkaasti vai mikä nyt on.. minulla on monta päivää ollut sellainen todella kipeä pinnetila ensin vasemmalla lapaluiden välissä ja siitä säteili käteen ja niskaan..sitten siirtyi oikealle ja on tosi kipeä..nyt sitten tänään alkoi jalat särkemään ihankuin iskiaskipua..outoa ja kurjaa. Olen yrittänyt venytellä ja liikkua, mutta varsinkin niskan kiputila on jäytävä :(


No eihän tässä nuoria enää olla mutta harmittaa silti..


Olisin halunnut teiltä blogiystävät kysyä, oletteko käyneet koskaan hivenaineterapeutilla? ja onko teillä ns. kroonisia mahakipuja?
Itse olen nyt keskiviikkona sellaiselle menossa, josko häneltä saisin edes jotain valoa tunnelin päähän..alkaa usko loppumaan, että joudun oikeasti kärsimään näistä mahakivuista lopunikääni :( ne ovat olleet seuranani nuoruudesta lähtien ja kaikkea on kokeiltu mutta ei hyvä..paras olis jos ei söis mitään..mutta niinhän ei voi elää..
Elviira kisun tavoin nautitaan hyvillä mielin niistä joutilaisuuden hetkistä joita joskus saamme.
Pidetään läheisistämme ja varsinkin itsestämme hyvää huolta.
Annetaan kevät auringon valaista hymy kasvoillemme ja annetaan sen näkyä myös kanssakulkijoille :)
Ihanaa alkavaa viikkoa teille rakkaat ystävät!!
Olen erittäin ilahtunut uusista lukijoista ja lukenut kaikki kommenttinne kymmeniä kertoja..uskokaa pois..ne on niin tärkeitä!


Tästä tuli niin pitkä juttu tuokio, että yritän onnistua poimimaan saamani tunnustukset jostai ja vielä onnistua linkittämään sen tänne..en ole mikään atk nörtti vaan ehta blondi joten se voi viedä hiukan aikaa..mutta yritetään ja Super Kiitos kaikille Tunnustuksen Antajille teitä oli aikas monta :)))


Nyt laitteleen laskettelijoille murkinaa..


jos tunsit pienen kosketuksen olallasi
se oli 
pieni halaus 
minulta sinulle

jaana