torstai 6. syyskuuta 2018

...mistä kirjoittaisin...Hangosta tietysti :)




Välillä on vaikea saada mitään mielekästä kirjoitettua tänne blogiin taikka yhtikäs minnekään. Tuntuu, että kaikki sanat on jo kirjoitettu miljoonia kertoja, miksi minun pitäisi niitä vielä kirjoittaa. Minua paljon viisaammat ovat ne sanoneet hienommin, rakentavammin, viisaammin...

Mutta silti yritän päästä eteenpäin, kertoa jotain, kirjoittaa kuin päiväkirjaa, jota sitten itse voin myöhemmin lueskella. 
Tai sitten ei..tuskinpa sitä tulee kovin useasti tulee palattua näihin vanhoihin teksteihin.

Mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut. Kiirettä kylläkin ihan riittävästi. Ollaan käyty Hangossa pika piipahdus, työ reissulla Helsingissä jne. Hankoon olisin halunnut jäädä. Aurinko lämmitti ja ranta oli kutsuva. Meri olisi ollut ihan uima lämpöinen, jos sinne olisin ennättänyt.
Mutta joku kaunis päivä pystyn sinne jäämään taas yöksi. Nyt se ei ollut, mutta sain silti itselleni niin paljon kauneutta silmille ja kaikille aisteille, että sen voimalla on hyvä jatkaa täällä kotona.

Miten sitä jostain paikasta tulee niin rakas ja voimaannuttava. Minulle se on Hanko. Kun lähden kotoa ajamaan kohti Hankoa, mieli alkaa hiljalleen rauhoittumaan. Kuuntelen autossa yleensä jotain rauhallista puheohjelmaa, jonka kautta siirryn kuin huomaamatta ihan toiseen maailmaan. Kun auto saapuu Hankoon, niin huomaan ihan konkreettisesti, että hartiat ovat laskeutuneet hieman alemmas, normi kiristys niskassa hellittänyt. Ja kasvoille hiipii onnellinen hymy. 
Viimeistään hymy täyttää koko kasvot, kun ensi pilkahdus merestä tulee vastaan ja ihanat pitsihuvilat, niitä ei voi vastustaa!!

Kotiinlähdön koittaessa olen paljon seesteisempi, ajatukset puhdistuneet, lihasjännitys lauennut. Olen onnellinen, että minulle on löytynyt paikka missä voin näin hyvin. Sen avulla jaksan normi arkea ja tätä hektistä elämää. Mikä onkin parasta, kun tiedän, että pääsen taas sinne, kun sopiva hetki koittaa :)

Toivottavasti teilläkin on sellainen sydämen paikka, missä on äärettömän hyvä olla. 


Näihin tunnelmiin
heippa hei

jaana

2 kommenttia: