maanantai 28. toukokuuta 2018

hiukset ja kynnet kunnossa
Minun on jo monta kertaa pitänyt kirjoitella tänne tästä todella hyvästä Puhdas + Beauty ravintolisästä. 
Minulle on suotu ehkäpä geeneissä hyvä hiusten kasvu, todellakin vajaassa kolmessa vuodessa lähes mustasta poikatukasta tähän mittaan :)
Mutta hiukseni ovat sangen ohuet vaikkakin niitä on paljon. Ostin vähän mainoksen uhrina tämän ravintolisän,  ajatuksella...noh kokeillaan nyt tätäkin.

Olen käyttänyt valmistetta nyt vajaa kaksi kuukautta ja voin kertoa, että muutoksia on tullut. Hiukset ovat paksuuntuneet, eivät mene niin takkuun ja kampaaja sanoi, että oikein ihmettelee, että hiukseni kestävät niin hyvin nämä vaalennus yms. jutut.

Toiseksi minulle on kasvaneet kynnet! Minun kynnet ovat aina olleet hyvin heikot, pieni osuma ja naps poikki. Nyt olen saanut kynnet, jotka ovat mukavasti joustavat, mikä on todella ihmeellinen tunne ja niissä on hyvä luonnollinen väri. (tosin nyt ovat saaneet multakuorrutuksen ylle ja alle ;) )

Ja iho voi hyvin. Tai ainakin vielä hieman paremmin kuin aiemmin. Kasvojeni iho on hyvän tuntuinen..pehmeä ja kimmoisuus on lisääntynyt..tosin uskon, että suurin syy tähän on minun niin rakastama Ranskalainen ihon hoito sarja Divine LÓccitane <3
Käytän juuri allaolevaa aikuiselle naiselle suunnattua tuotesarjaa, minulla on siitä käytössä puhdistusvoide, seerumi, päivä / yö voide ja silmänympärysvoide. Ihanan hoitava sarja, jota ilman en enää osaa elää :)

Olen hyvin huono mitään juttuja suosittelemaan, mutta tätä ravintolisää voisin vaikkapa hiukan jo suositella kokeilemaan :)
 Ei ole liian kallis, minusta kivan simppeli purkki, kapselit maistuvat suussa hieman apelsiinille. Itse otan maksimi annoksen kaksi kapselia aamulla ja kaksi illalla. 

Jos on sinulle tuttu tuote, olisi kiva kuulla mitä olet pitänyt ja oletko huomannut muutoksia ?Kun on päivän viettänyt pihalla puutarha hulluuden pauloissa voikin jo vetäytyä yöunosille hyvällä mielellä :)

kuulemisiin
jaana