perjantai 29. tammikuuta 2016
Tulin pikaiseen toivottamaan teille kaikille
tosi Kivaa ja Rentouttavaa viikonvaihdetta!!

minä lähden ystävän ja viiden neidon kanssa Helsinkiin viikonlopuksi
ja menemme huomenna katsomaan Apassionataa :)

hei HummaniHei

jaana

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

huh että on ollu vilinä päivät!!…ja kuva ei nyt liity mitenkään muuten tähän, kuin että oon välillä lueskellut kaikenlaisia mietiskely, hyvinvointi kirjoja…

 Meillä tuli ensimmäinen influenssa potilaskin taloon, tuossa maanantaina.  Oikein testeillä todettiin, että A-influenssaa on. Sai Tamiflu kuurin viikoksi ja paketin burana 600mg. Aikas hyvin on alkaneet toimia, tänään potilas oli jo paljon virkumpi. Mutta kyllä kova tauti on kyseessä, ihan pisti neidon itkemään kipua ja kuume oli heti alkajaisiksi 40°.
Toinen potilas kaatui petiin potemaan ihmeellistä pääkipua, huimausta ja kurkkukipua. Ei kuumetta joten tuskin on influenssaa. Tilannetta seuraillaan…

Minulla itsellä ja miehellä flunssan oireita, mutta meidät taitaa suojata tältä pahimmalta otettu rokote. Ollaan otettu se jo monena vuotena, ei oikein näin isonporukan vanhemmat vaan kerkiä kaatumaan kovinmoneksi vuorokaudeksi petiin.

Meidän Silver heppa on ollut hiukan outo jo viikon verran. Niinkuin jossainkohtaa kirjoittelinkin. Eilen vietiin sitten klinikalle mahan tähystykseen, joka tehtiin tänään. Hieno juttu oli, että ei löytynyt mahahaavaa, eikä ollut hiekkaa mahassa. Joten nämä on nyt sitten suljettu pois. 
Kuvassa poika seisoo hieman hölmistyneenä vieraassa karsinassa, eikä tässä kohtaa vielä onneksi tiedä mitä tuleman pitää..


Nyt on poika jo onnellisesti kotitallissa ja siellä kaikki hyvin..kuulemma :)


Minä en ole täällä kotona kerinnyt puuhastelemaan oikein mitään ylimääräistä. Kovasti oli into putsailla paikkoja, siirtyä keväisempiin sävyihin  yms. mutta tuo aika on mennyt kaiken kaaoksen hallintaan. Ehkäpä tämä tästä hellittää jossain vaiheessa.
Kumma miten näin kevään korvalla alkaa kaikki vaaleat värit taas kiinostamaan. Se tosin on jotenkin vaikea yhtälö näiden meidän punaisten, keltaisten, tummien huonekalujen kanssa. 
Olisikin jossain vaiheessa tosi kiva saada teidänkin mielipiteitä, miten sitä vaaleutta voisi tekstiileillä tuoda tänne meille…


Nämä meidän kaksi hurjimusta Remu koira 4,5kk ja vanhaherra Aatu jaksavat myös tuoda oman värinänsä tähän meidän arkeen. Painia ja otella täytyy vähintään kerran tunnissa ja mielellään kovan ärinän säestämänä. Välillä meinaa oikeesti mennä hermo :D

Kunnon riehuntakuvaa näistä veijareista on ihan mahdoton saada, senverran vauhdikasta on meno..tässä on menossa jo jäähdyttely vaihe :)


Tässäpä näitä viimehetken kuulumisia meidän tuvalta. Hieman sairastupamaista elämistä ja muutenkin on ollut vauhtia ihan tarpeeksi.


Mutta näillä jatketaan vielä eteenpäin kuluvaa viikkoa. Loppuviikko tuo hieman virkistystä, jos vain terveenä pysytään! siitä lisää myöhemmin..

Pysykää terveinä ja varokaa liukkaita teitä!!

jaana