perjantai 12. tammikuuta 2018

Olohuone
Meidän olohuone sai jossain kohtaa edellistä vuotta uudet soffat ja rahin pöydäksi. Ihan perus Ikea juttua, tosin soffa oli heidän aikas uutta mallistoa. 
Kovasti mietin päällisiä ja niiden väriä. Minä ihastuin tähän vaaleansini valko raitaan. Tosin pieni epäilys oli siitä, miten se sopii keltaiseen tapettiin ja vahvan punaiseen villamattoon. Mutta pelko oli turha ja onneksi luotin mielikuvaan siitä, miten ne toimivat yhdessä :)

Ihanan raikas kokonaisuus mielestäni. Ja tiedän, että joudun kuitenkin jossain kohtaa uusimaan nämä päälliset taas, kun ne ovat niin kovalla kulutuksella tässä suurperheessä..sitten voi miettiä jotain toista kuosia jos siltä tuntuu..nyt tuntuu nämä kivalle!

Vastapuolella on sitten samaa sarjaa kahden istuttava soffa.


Näin tämäkin viikko on pian taputeltu muistojen joukkoon.
Kovasti on ollut kiireinen ja paljon palavereita mm. Tyksissä. Nämä palaverit kuluttavat aina minun energiavarastoa, jotenkin imevät mehut. Niissä joutuu kuitenkin antamaan aina paljon itsestään ja miettimään isoja asioita lapsen parhaaksi. 
Eilenkin oltiin 5h palavereissa joista viimeinen oli tyksissä. Siellä huomasin jo, että migreeni pyrkii pintaan ja niin sitten loppuilta meni sen puitteissa. 

Mutta on niin ihana, kun päivä on ihan selvästi pidentynyt ja mekin saatiin tänne ihan pieni valkoinen kerros lunta ja pikkupakkanen!

Kyllä tämä aika vuodesta on ihan parasta...ollaan menossa kovaa vauhtia kohti kevättä!!


Perjantai terveisin
jaana

tiistai 9. tammikuuta 2018

Uusi Väri HiuksissaMinulla oli tänään aika kampaajalle. Käyn yleensä Turussa Butik kampaamossa. Nyt siellä minua odotti minulle ihan uusi tuttavuus, Emma kampaaja. Valloittava nuori neito :)

Ensin ajattelin vaan, että ihan juuriväri ja siinä se on.
Hän rohkeasti ehdotti, että voisi hiukan viilentää sävyä..ihanaa, että lähti ehdottomaan ja minä tartuin tilaisuuteen!
Nyt olen niin tyytyväinen hiusten sävyyn. Siihen laitettiin myös pesun yhteydessä syvähoito joka auttaa hiuksia kestämään värikäsittelyä ja rakentaa vaurioitunutta hiusta. 
Arvatkaa vaan muistanko mistä hoidosta oli kyse..no en, mutta hyvää varmasti teki!

Hän vielä lopuksi sai vapaat kädet kuivatteluun, ja tässä upea lopputulos ihan harjalla ja föönillä..tosin välillä hiuksissa oli rullattuna kolmekin harjaa :) minulle ihan käsittämätön tulos, koska itse en osaa tehdä hiuksilleni kuin kuivata.

Ostin sieltä myös sellaisen juureen laitettavan botox tuotteen, joka nostattaa hius juurta ennen kuivausta. 

Muutenkin tuli törsättyä. Sanna kosmetologi värjäsi kulmani..yleensä annan tehdä tämän kampaamo käynnin yhteydessä, on niin kiva kun on hetken aikaa kulmat ;)
Hankin sieltä myös pari muuta tuotetta, niistä voisin tehdä ihan oman postauksen, kun olen tutustunut niihin hieman paremmin.

No, mitäs pidätte?
Minä ainakin tykkään ihan valtavasti!
Nyt ihanan elokuvan katseluun loppuillaksi..Talo Toscanassa <3

jaana

maanantai 8. tammikuuta 2018

Tee Hetki Kruunaa PäivänMeillä alkoi taas pienen joulutauon jälkeen säännölliset Helsingin työmatkat. Lapsia viedään kolmen viikon välein tapaamaan vanhempiaan valvotusti ja me kulutamme sen ajan Sellossa. Paikka on jo vähän liiankin tuttu. Kaikki kaupat on koluttu moneen kertaan ja mielestäni sieltä puuttuu monta kivaa ja inspiroivaa liikettä. Onhan siellä Indiska ja toinen pieni sisustusliike..mutta olisi kiva jos olis joitain muitakin...

Hieman teemme pakollisia hankintoja, mies käy parturissa jos pääsee ja syömme jotain pientä taikka istumme kahvilassa.

Tänään menimme minulle hyvin mieleiseen ja sisustukseltaan tunnelmalliseen Robert`s Coffeen kahvilaan. Minä tykkään heidän tummasta sisustuksesta..hieman tulee mieleen Englantilainen bubi :)
Valikoimat herkkujen ja suolaisten suhteen ovat todella hyvät ja varsinkin heidän tee valikoima on mieleinen. Mies on kaffe ihmisiä ja löytää sieltä myös hyvät kahvijuomat itsellensä. Minä olen jo niin aloittanut herkkulakon!! ja kuinka ollakaan löysin sieltä itseni herkullinen muffinssi suussa!! Miten ihminen voi olla niin heikko..siinä ne oli edessä ja ennenkuin olin edes ennättänyt asiaa sen kummemmin ajatella olinkin jo tilannut itselleni valtavan muffinsin!! No en antanut tämän asian pilata ihanaa herkkuhetkeä, vaan mutustelin hyvällä mielellä...ok...nyt kyllä hiukan narraan...mutta ah niin hyvää oli!!

Tämä Yllä oleva Tee oli niin hyvää, että menin sitten ostamaan paketin kotiinkin. Aikas kallis paketti tämä oli verrattuna ihan perus kaupan laadukkaaseen teehen...mutta oli vaan niin hyvä maku, josta erottui myös teehen käytetyt aineosat jotenkin tosi hyvin..niin mukaan tätä oli saatava!
Ajattelin, että jos vaikka joka toinen päivä yksi pussi, niin kestää siihen saakka kunnes pääsen taas ostamaan lisää ;)

Myönnetään, yhtään uutta teepakettia en olisi saanut hankkia..ennenkuin vanhat on juotu! Mutta olen tee friikki!
Ja varsinkin jos tee paketti on jotenkin puhutteleva, kaunis..niin kotiin lähtee :)
Noissa kaikissa peltipurkeissa on jos jonkinlaista teepussia. Kirjan mallisissa tee laatikoissa on Saksasta joulumarkkinoilta ostettua teetä jne jne..


 Tätä yllä olevaa Joulu teetä en ennättänyt joulun aikaan edes maistaa, mutta tarkistin, että päiväys kestää vielä ensi jouluun!! Siis sittenhän minun ei tarvitse ensi jouluna hankkia yhtää pakettia jouluteetä...eihän ;)


Nyt ollaan oltu jo muutama tunti kotona. Kyllä nämä Hesan reissut ovat mielestäni kivoja, mutta aikas raskaita kuitenkin. Sellaista autossa istumista, varsinkin takaisin tulo kun pahin ruuhka aika on kehätiellä..HuH siinä pääsee mieheltä muutama murahdus kun kuulemma kukaan ei osaa ajaa oikein..Hän vain ;)

Lapset ovat väsyneitä reissun jälkeen, mutta hyvillään näistä tapaamisista. Puhumattakaan siellä odottavista vanhemmista <3
Heidän kaikkien vuoksi nämä reissut tehdään, jotta ikävä ei tulisi liian isoksi, voisi viettää aikaa ja sylitellä ikioman vanhemman kanssa, vanhemmat jaksaisivat jatkaa elämää kun näkevät, että heidän lapset voivat hyvin..


Tänään aion vielä hetken aikaa istua Zen asennossa tämän ukkelin edessä ja olla miettimättä yhtään mitään...minulle äärimmäisen vaikea juttu...mutta olen luvannut itselleni ainakin yrittää <3


Terveisin
Jaana

sunnuntai 7. tammikuuta 2018

tummasta vaaleaksi ja miten se tapahtui :)
Haluan teillekin tänne kertoa, näistä minun hiusten kolmesta luotto tuotteesta.
Goodwill Rich Repair shampoo ja hoitoaine sekä Sebastian Dark Oil

Tilannehan oli niin, että vajaa kaksi vuotta sitten minulla oli vielä hyvin tumman ruskeaksi värjätyt ihan lyhyet hiukset...normi väri minulla on kyllä vaalea...mutta silloin joskus tuli vain sellainen olo, että halusin totaalisen vaihtelun. Ja niin sitä sitten vaaleista pitkistä hiuksista pätkäistiin lyhyet ja värjättiin lähes mustiksi :)Tässäpä sitä ollaan näissä mustissa lyhyissä hiuksissa lähdössä kummipojan häihin, ihan ammatti meikkaajalla tuli käytyä ennen juhlia :)

Nyt tämän hetkinen tilanne pari päivää sitten itse otetussa kuvassa :)
Ihan hurjasti ovat kasvaneet..välillä itsekin ihmettelen.


Tähän vaaleuteen pääsy vaati hieman kikkailua ja muutaman kuukauden kestämistä sellaisen kissanpissin värisen kuontalon kanssa :D

Minä kun olen aika nopea käänteissäni ja varsinkin kun mies alkoi valittamaan, että hän on mennyt naimisiin blondin kanssa eikä bruneten..niin aikani tuumailtuani tuli sellainen olo, että ehkä minä kuitenkin haluan olla taas blondi.

Kyselin kampaajalta, että mitä pitäisi tehdä, hän oli sitä mieltä, että tilanne vaatii pitkän pitkän ajan sekä monta varovaista sävytystä vaaleaan suuntaan...No se ei sopinut minulle yhtään. Kävin sitten hakemassa kaupasta värinpoiston ja tein niitä sitten oikeasti neljä perättäin kuukauden aikana! Lopputulema oli se, että hiusten juuret olivat ihan läpinäkyvän vaaleat ja jo hieman kasvanut latvusto sellainen pissin värinen :D

Siinä kohtaa vaihdoin kampaajaa, en kehdannut mennä sinne sen näköisenä...
Uusi kampaaja katseli hieman, ihmetteli oikein ääneen, että miten minulla voi vielä olla  hiukset päässä saatikka että ne ovat ok kunnossa...!
Siellä sitten tehtiin se vihon viimeinen värin poisto ja laitettiin vaalea sävy koko päähän...sillä tiellä ollaan. Nykyään käyn enää vaalentamassa juurikasvua n. 3kk välein, muuten hiukset vain kasvavat, kasvavat ja kasvavat....

Mä luulen ihan oikeasti, että syynä hiusten nopeaan kasvuun ja hyvään kuntoon on kyllä perintötekijöissä ja näissä ihanissa tuotteissa joita käytän. Varsinkin tätä Dark Oilia käytän joka pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin. Levitän koko pituuksiin ja hieman lisään vielä latvoihin. Tulee ihana kiilto ja hiuksista tulee helposti selvitettävät ja mielestäni ne voivat tosi hyvin..näin kampaajakin aina sanoo. 
Ja kyllähän nämä ovat kasvaneet hurjaa vauhtia, välillä naurattaa kun katson näitä muutaman vuoden takaisia kuvia..en meinaa tunnistaa itseäni näistä :)

Mieskin taitaa tykätä kun sai oman blondinsa takaisin ;)

Suosittelen kokeilemaan kaikkia näitä..varsinkin öljyä :) 

jaana