torstai 1. helmikuuta 2018

LÓccitane
Heissan taas.

Minä olen niin tykästynyt ja vakuuttunut tästä Ranskalaisesta L´Occitane sarjasta. 
Meillä täällä Turun suunnalla ei ole heidän liikettä, Stockmannilla joitain tuotteita, niin piti päästä Helsingin työ reissulla heidän Jumbon myymälään tekemään täydennystä omiin tuotteisiin.

Olen nyt n. vuoden käyttänyt tämän sarjan ihonhoitotuotteita ja vartalotuotteita sekä suihkutuotteita.
Aivan super hyviä!

Ajattelin tässä lähiaikoina tehdä ihan oman postauksen näistä minulla käytössä olevista tuotteista.

Yllä olevat kuvat ovat siis Jumbon liikkeestä. Siellä on todella kaunis tunnelma, ihanan aurinkoiset värit ja tuntuu kuin astuisi sisälle pienelle kierrokselle Provenceen :)
Käykää ihmeessä tutustumassa näihin liikkeisiin ja tuotteisiin jos osutte kohdelle, Helsingin seudulla heillä on ainakin kolme liikettä ja jokainen liike myy tuotteita myös nettikaupassa.

Täällä meillä on tänään tuullut ja satanut lunta vaakasuoraan koko päivän, nyt taisi se talvi tulla tänne meillekin ainakin joksikin aikaa!
Ihan kivaa vaihtelua ainaisen harmaan ja vihreän sekoitukselle ;)

Lumisin terveisin
jaanamaanantai 29. tammikuuta 2018

Musta Valkoinen Kylpyhuone
Lupasin postauksen meidän uudesta kylpyhuoneesta, kunhan olen saanut sen taas kerran siivottua :)
Nyt illasta innostuin siivoilemaan ja järjestelemään ja samalla otin kuvia vähän joka suunnalta.

Tämä kylpyhuone valmistui meidän talon yläkertaan meille vanhemmille ihan omaksi kylppäriksi, samalla kun tänne tuli meidän uusi makuuhuone.
Kyllä tätä omaa tilaa on odotettu!!
Voisin tietysti makuuhuoneesta myös tehdä oman postauksen jossain kohtaa.

Tästä tuli enemmän kuin ihana <3
Todella toimiva ja tilava. Ihan itse suunniteltiin ja kirvesmies oli miehen mukana rakentamassa. Kalusteet ovat Ikean keittiökaapistoja, tasot ovat myös Ikean.

Peili on myös Ikean vanhempaa mallistoa, joka meillä oli jo olemassa. Valot ovat myös Ikean kylpyhuone mallistoa. Kattovalaisin tosin vaihdetaan jossain kohtaa toisenlaiseen, kun kiva osuu kohdalle.
Näihin meikkausvaloihin olen todella tyytyväinen, niiden avulla tällainen likinäköinen saa mukavasti laiteltua kasvonsa kuntoon :)

Tapetti on tilaustuote, ja nyt en millään muista mistä kirjasta se on. Näin netissä kuvia kyseisestä tapetista kylpyhuoneessa kera mustien kalusteiden ja ihastuin todella paljon. Sopii mielestäni hyvin meidän vanhan talon tunnelmaan.

Laatoiksi lattialle olisin halunnut sen vanhan shakkiruutuisen laatan, mutta sille olisi tullut niin paljon hintaa, että päädyin tähän lähes mustaan laattaan ja toimii kyllä tosi kivasti tämäkin..ehkäpä se shakkiruutu olisi ollut jopa hieman levoton..

Suihkuseinälle tuli korkea kiiltoinen laatta tiililadonnalla. Sekin on ollut haaveissani jo pitkään ja nyt sen sain tänne kylppäriin!

Suihkunurkkaus on meillä tosi tilava, en nyt huomannut siitä ottaa kuvaa..mutta, siinä on kahdet avautuvat ovet ja tilaa on kyllä kivasti!

Minusta tämä mustavalkoisuus ripauksella pehmeää pastellista pinkkiä toimii todella hienosti. Olen tyytyväinen, että uskalsin luottaa visiooni..
Mies alussa hieman ihmetteli tätä hevosaiheista tapettia, mutta nyt on jo ihan sinut sen kanssa.
Minusta tämä on myös aika maskuliininen kylpyhuone vaikka siellä onkin paljon naisellisia elementtejä :)

Mitäs tykkäätte??Taidampa tästä sitten lähteä hoitelemaan iltatoimia tuonne yläkertaan meidän omaan kylppäriin :)
Laitan yleensä spotifystä bosen kautta soimaan jotain pehmeää musiikkia mm. Michael Buble ja sitten vaan nautiskelen ihanasta miljööstä sekä omasta rauhasta.


terveisin

jaana

sunnuntai 28. tammikuuta 2018
Hei Kaikille :)

Tulin pikaiseen toivottamaan suloista sunnuntai-iltaa!

Täällä ollut sellainen hullunmylly viikonloppu, mutta hengissä ollaan.

Iloista mieltä ihan jokaiselle myös tulevaan viikkoon :)

jaana