maanantai 29. tammikuuta 2018

Musta Valkoinen Kylpyhuone
Lupasin postauksen meidän uudesta kylpyhuoneesta, kunhan olen saanut sen taas kerran siivottua :)
Nyt illasta innostuin siivoilemaan ja järjestelemään ja samalla otin kuvia vähän joka suunnalta.

Tämä kylpyhuone valmistui meidän talon yläkertaan meille vanhemmille ihan omaksi kylppäriksi, samalla kun tänne tuli meidän uusi makuuhuone.
Kyllä tätä omaa tilaa on odotettu!!
Voisin tietysti makuuhuoneesta myös tehdä oman postauksen jossain kohtaa.

Tästä tuli enemmän kuin ihana <3
Todella toimiva ja tilava. Ihan itse suunniteltiin ja kirvesmies oli miehen mukana rakentamassa. Kalusteet ovat Ikean keittiökaapistoja, tasot ovat myös Ikean.

Peili on myös Ikean vanhempaa mallistoa, joka meillä oli jo olemassa. Valot ovat myös Ikean kylpyhuone mallistoa. Kattovalaisin tosin vaihdetaan jossain kohtaa toisenlaiseen, kun kiva osuu kohdalle.
Näihin meikkausvaloihin olen todella tyytyväinen, niiden avulla tällainen likinäköinen saa mukavasti laiteltua kasvonsa kuntoon :)

Tapetti on tilaustuote, ja nyt en millään muista mistä kirjasta se on. Näin netissä kuvia kyseisestä tapetista kylpyhuoneessa kera mustien kalusteiden ja ihastuin todella paljon. Sopii mielestäni hyvin meidän vanhan talon tunnelmaan.

Laatoiksi lattialle olisin halunnut sen vanhan shakkiruutuisen laatan, mutta sille olisi tullut niin paljon hintaa, että päädyin tähän lähes mustaan laattaan ja toimii kyllä tosi kivasti tämäkin..ehkäpä se shakkiruutu olisi ollut jopa hieman levoton..

Suihkuseinälle tuli korkea kiiltoinen laatta tiililadonnalla. Sekin on ollut haaveissani jo pitkään ja nyt sen sain tänne kylppäriin!

Suihkunurkkaus on meillä tosi tilava, en nyt huomannut siitä ottaa kuvaa..mutta, siinä on kahdet avautuvat ovet ja tilaa on kyllä kivasti!

Minusta tämä mustavalkoisuus ripauksella pehmeää pastellista pinkkiä toimii todella hienosti. Olen tyytyväinen, että uskalsin luottaa visiooni..
Mies alussa hieman ihmetteli tätä hevosaiheista tapettia, mutta nyt on jo ihan sinut sen kanssa.
Minusta tämä on myös aika maskuliininen kylpyhuone vaikka siellä onkin paljon naisellisia elementtejä :)

Mitäs tykkäätte??Taidampa tästä sitten lähteä hoitelemaan iltatoimia tuonne yläkertaan meidän omaan kylppäriin :)
Laitan yleensä spotifystä bosen kautta soimaan jotain pehmeää musiikkia mm. Michael Buble ja sitten vaan nautiskelen ihanasta miljööstä sekä omasta rauhasta.


terveisin

jaana

9 kommenttia:

 1. Ihana kylppäri, oma spa-keidas! ;-) Minustakin aika maskuliininen ja virtaviinainen, silti tosi viihtyisä. Kivoja nuo heppa-aiheiset tapetti ja koriste-esineet, tuovat persoonaa. Ruutulattia olisi ollut levoton, sen huomaa nyt kun sanot - tuo yksivärinen on nappivalinta, ja ihanat nuo seinälaatat!!

  VastaaPoista
 2. Ihan täydellisen ihana kylpyhuone ja oikeassa olet; shakkiruutulattia olisi ollut levoton tuon hevostapetin kanssa, vaikka minäkin tykkäisin sellaisesta jossain kohtaa kotonani. Yksivärinen käy hienosti.
  Myös täällä vanhassa talossa on käytetty tuota tapettia :)
  http://italianpunainenparitupa.blogspot.fi/2017/09/taydennysta-lastenhuoneisiin.html
  t: Mummeli

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen kylppäri, harvoin näkeekään musta-valkoista. Mun ystävällä on juuri samaa laattaa kylppärin lattiassa.

  VastaaPoista