perjantai 27. toukokuuta 2011

MaaiLmaan AvaRaan

Eilen illalla kauniissa auringonpaisteessa juhlittiin eskarilaisen kevätjuhlia sekä kouluun siunaamista.
Mikä onkaan liikuttavampaa kuin pienet lintuset laulavat meille kotijoukoille maailmalle lähtö laulun kirkkain äänin ja luottavaisin katsen kohti uusia tuulia.


Ilme oli pienellä välillä miettiväinen ja hiukan surullinenkin.
Iloa meille kaikille toi pikkuisen biologisten vanhempien läsnä olo, hienoa että pääsivät ja jaksoivat tulla mukaan. Siellä me istuimme vierekkäin hänen neljä läheistä aikuista ja kaikilla tunteet pinnassa yhtä lailla.

Niin monet eskarin päätös juhlat olen saanut juhlia, omien sekä lainalasten ja aina kyyneleet vuotavat yhtä valtoimenaan...
Rakkaita ovat nämä maailmalle lähtijät.

Suojelusenkeleitä kaikille pienille kun voisin antaa vierellä kulkemaan ja oikeaan opastamaan.

perjantai haleja teille kaikille

jaana

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

YkSin KotOna


hiljaisuus kuiskailee tuvan nurkissa
sadepisarat tanssivat ikkunallatuulen humina tuudittaamieli on rauhoittunut
arki voi jatkua
kiitos kulta kun järjestit tämän pienen hetkenmistä teidän pienet hetket koostuvat, mikä antaa voimia?


kaunista keskiviikkoa

jaana

tiistai 24. toukokuuta 2011

ShOPpailua NeTiSSä


Olenkin tässä saanut oltua shoppailematta sisustustuotteita aikas pitkän aikaa!
Sitten eksyin Sateenkaarentaa nettikauppaan ja voivoi kaikkea kivaa ja ei niin tarpeellista tuli kotiin vain sormia liikuttelemalla..on se tehty ihan liian helpoksi :)
Tätä pientä peltistä teepurkkia en voinut vastustaa.


Minähän en juuri koskaan leivo mitään, ei makeaa ei suolaista, mutta tämä vuoka suorastaan halusi meille ja kaikilla muillakin tämä on :)
Green Gaten piirasvuoka
kuvasta tuli kyllä hävyttömän huono tälle söpöläiselleTimantteja en omista kuin muutaman ja nekin on sormuksissa, mutta kaikenlaisia muita koruja kyllä timanttienkin edestä.
Tähän lasikantiseen rasiaan upotan rannekoruja, sieltä ne on helppo poimia mukaan ja kaikki tulee nähdyksi.Meidän puinen saunaosaston ovi sanoi suhteensa irti tässä keväällä, niinpä tilalle asennettiin kosteutta kestävä huurrettu lasi ovi. Estetiikan tajuani koeteltiin hippasen kun tätä yritin siihen kuvitella, mutta nyt olen jo tottunut..ja tämä tarra oli kuin tähän oveen tehty :))

Ilonan uusimman kirjan ja yhden vanhemman teoksen sain myös itselleni ja ihania ovat molemmat..Suosittelen!!

Niinpä taas tämäkin tiistai kääntyy kohti iltaa, aurinkokin uskalsi näyttäytyä sateen jälkeen.
Kampaajalla nautiskelin vaaleista raidoista ja hiukan uudesta ilmeestä.Kiva kun ootte olemassa!!

jaana


pikkuneidin sanoin
"äiti, on niin kiva kun sä hymyilet ja sun silmien ympäriltä lähtee monta auringon sädettä..niistä säteistä on yksi vain mulle"


hymyillään ryppyjenkin uhalla :)))

maanantai 23. toukokuuta 2011

MeiKki LeiKKiMun eniten käyttämät ja "mitä ilman ei voi olla" meikit löytyy yllä olevasta kuvasta.


YSL:n luomien pohjustus/korostus tuote, on tällaisen tyypillisen raskasluomisen naisen pelastus. Kullan säväyinen tuote suorastaan liimaa rajauskynän/ nestemäisen rajauksen kokopäiväksi kiinni, kestää jumpat ja pienet kyyneleet :)
Tuotetta voi myös käyttää decolteelle korostamaan rusketusta tai kulmaluulle antamaan hitusen säihkettä katseelle.


Diorin aurinkopuuteri, poskipuna, luomiväri sekä huulikiille boxi on mun ehdoton kesän tuote. Samasta rasiasta löytyy kaikki ja sävyt on juuri kesään ja rusketukseen sopivat. Laadukas tuote, joka kestää todella pitkään käytössä ja mulla on menossa jo toinen samanmoinen boxi. Lomamatkallekaan ei paljoa muita meikkejä tarvi roudata kun ottaa tämän mukaan.


Kesäisiin iltamenoihin, baarikierrokselle, rantakadulle.. minne vain.. syntyy ihana meikki tällä Diorin baletilla. Sävyt todella makeat ja sopii taas hyvin ruskettuneelle iholle.
Silmien korostukseen käytän aina yläluomella nestemäistä rajausta. Pysyy todella hyvin (kun alla on pohjustustuote) ja tulee kaunista jälkeä. Nyt on käytössä Estee Lauderin tuote. Hyväksi todettu :)


Ripsiväri on pysynyt vuosikaudet samana. Sensain, entisen Kanebon 38° ripsari. Lähtee pois lämpimällä vedellä ja pysyy todella hyvin. Nyt olen tykästynyt tähän ohueen harjaan, sillä saa hyvin eroteltua ripset toisistaan ja sävy on myös uusi ja kiva sellainen harmaan vihertävä. Sopii varsinkin tällaisille vihreä silmäisille :)
Tällaisia juttuja tuli näin sateisena maanantai aamuna mieleen.
Josko vaikka joku saisi vinkkejä itsellensä tai sitten muuten vaan :)
Nyt lähden ihanien naisten tapaamiseen missä asioista voi puhua ihan oikeasti ja saa myös ihan oikeita vastauksia omiin juttuihin, vertaistukea parhaimmillaan kaffepöydän äärellä!

Voikaa hyvin ja kuullaan taas

jaana