keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Kissan elämää ja kuntoilun aloitus

Meidän kaksi kisua Nipsu ja Elviira viettävät oikeaa kissan elämää. 
Nipsu viipottaa ulkona yöt ja nukkuu päivät sisällä, kerjäten märkä ruokaa vähänväliä.
Elviira hieno helma, nukkuu sisällä yöt meidän neidon sängyssä, käy ulkona vain pissillä jos on vähänkään huonompi keli ja syö vain nappuloita...tosin kuvittelee olevansa koira ja lähtee mielellään lenkille koirien kanssa :)

Olishan se kiva viettää itsekin samanlaista kissan elämää, nukkua silloin kun huvittaa, syödä ja ulkoilla kun sopii mielentilaan ;)

Täällä on alettu taas kerran kuntoilu. Otimme miehen kanssa salikortit Turkuun uuteen M&M kuntosaliin. On kyllä hieno sali, kyllä siellä kelpaa käydä. Tänään tapasimme PT:n joka tekee meille omat ohjelmat, saas nähdä mitä sieltä tulee! Olemme käyneet siellä jo omatoimisesti muutamia kertoja ja hyvälle tuntuu pitkästä aikaa...kunhan muistaa alkaa rauhallisesti, ettei lopu heti alkuunsa :)


Keskiviikko terveisin

jaana

2 kommenttia:

 1. Kuntoilu on hyvä ajatus, minäkin ajattelin käydä kiinni mahamakkaraongelmaan tekemällä jumppaliikkeitä päivittäin. Eilen muistin asian, kun olin pukenut farkut ja niiden alle pitkät kalsarit, voin sanoa, että siinä oli todellista vastusta :-DDD Ehkä pitäisi patentoida ko. jumppatyyli.
  Ihanan kissamaiset ilmeet. Kissalla, hyvin pidetyllä kotikissalla, on niin kadehdittava elämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh :D ihan samoilla mietteillä täällä kun yrittää jumpata itsensä piukkoihin housuihin :)

   Poista