maanantai 15. marraskuuta 2010

Vaikeuksia aloittaa


Olen tässä kovin miettinyt, että miten aloittaisin tämän meidän kodin jonkin asteisen esittelyn..
Se onkin osoittautunut todella vaikeaksi haasteeksi. Eikä sitä yhtään helpota kaikki ne sadat ihanat blogit missä olen käynyt vierailulla. Kriittisyys iskee päälle.. 
Ei mulla ole mitään näytettävää..
Kaikilla on paljon kauniinpaa..
Meillä on niin värikästäkin..josko pitäis olla valkoista enemmän.
Ihmeellisiä asioita sitä kelailee mielessään ja kriittisyys vain lisääntyy..ei nyt, ehkä huomenna kun olen saanut paikat kuntoon..siis mitä eihän meidän talo ole koskaan kunnossa, nytkin on yläkerrassa alkanut remppa..
Noh nyt sitten ajattelin jostain aloittaa..ja kamera tietty teki temput, en saanut uusia kuvia siirrettyä koneelle :((  mutta löysin taas kerran muutaman kesä kuvan meiltä sisältä, joten niillä mennään..
Siis kuvassa on meidän "kirjasto" huoneesta näkymä olohuoneeseen. Huoneet on ns. pötkössä ja makkareita jää vasemmalle puolelle. Harmittavaa, että olohuoneeseenkin on ollut pakko tehdä kaks makkaria, että kaikki mahduttaan saman katon alle..
Tapetit ovat tosi vahvoja perinnetapetteja lähes kaikissa alakerran huoneissa. Pidän niistä ja muutenkin tummasta puusta. 
Jos saisin valita asuisin sellaisessa vanhassa Ranskalaisessa tai Englantilaisessa linnassa, jossa olisi tummat samettiverhot ikkunoissa ja valtavia kynttelikköjä :)) Rakastan keskiaikaa..


Toisessa kuvassa kirjastohuoneen ikkuna. Meillähän on paljon enkeleitä, miehen mielestä liikaakin, mutta kun ne on niin kauniita..
Ikkunalla olevat lamput olen kans joskus kantanut hellävaraisesti Turkista kotiin, niissä on todella kaunis lasimosaiikki kupu. 
Ikkunan takana on meidän toinen terassi, jonne paistaa aurinko kuumasti koko päivän. 
Olisi kiva, jos joku kertoisi, millaisilla kuvilla ihmiset on blogiaan aloitelleet..jotain yksittäistä, vaiko kunnon kierros koko huushollissa..??
Ehkä saan joku päivä uusiakin kuvia kodistamme, tontutkin on alkaneet hiipiä piiloistaan ja punainen väri lisääntyy..sekin on yksi rakkauteni sisustuksessa sellainen vahva voimakas punainen..jotain burgundia tms. Mutta siitä myöhemmin..
Nyt nukkumaan ja huomenna kohti uusia haasteita.
Ja on Ihana saada uusia lukijoita..toivottavasti osaan olla kiinnostuksen arvoinen..tämä on vielä sellaista hapuilua, mutta aikas Ihanaa :))

11 kommenttia:

 1. Esittele vaikka yksi huone kerrallaan, mutta yhdistä huone aina edlliseen, niin saadaan kuva kokonaisuudestakin:) Ja voin kertoa, että meillä on tosi vaaleaa, mutta jossain vaiheessa kun katselin ihania tummia talonpoikaissisutuksia niin iski ahdistus, että miksei me lähdetty tuolle linjalle. Mutta sulla näyttää olevan ihania vahvoja ja tummia värejä, ja olen kateellinen sun kirjastohuoneesta:).

  VastaaPoista
 2. Mukava nähdä kotoasi kuvia. älä ole kriittinen ollenkaan! Ihanat nuo ikkunat kotonasi!!!WAU!!

  VastaaPoista
 3. Mukava vaan kun kaikki kodit ei näytä samalta, älä turhaan ole liian kriittinen. Upeaa että vanhat tapetit ovat vielä säilyneet :)

  VastaaPoista
 4. Jokaisella on ihan niin värikästä tai väritöntä tai valkoista, kuin mikä itseä miellyttää. Pitäisi kai itsekin ottaa jotain kokonaisuuskuvia kodista, mutta se kriittisyys vaivaa täälläkin ja kun koskaan ei tule oikein valmista.
  Bloginsa voi aloittaa ihan mistä tahansa, ei siihen ole mitään kaavaa. Omat kuvat ainakin haahuilevat vaan aiheesta toiseen, mitä mieleen juolahtaa.
  Mukavaa viikkoa!!

  VastaaPoista
 5. Viehättävä kirjastohuone teillä :)

  VastaaPoista
 6. Kaunista ja yksilöllistä teidän kodissa. Minä tykkään, että kaikki on omannäköistä, kuka haluaa katsoa sellaisia kuvia, joista elämä puuttuu...minä en ainakaan. Kerro ja esittele vain rohkeasti mitä haluat, minä ainakin teen niin, jos joku ei tykkää hän ei katso eikä lue. Mukavaa loppuviikkoa:)

  VastaaPoista
 7. Voi Kiitos kommenteista..ihania ootte :))
  Kirsi: ei kande olla kirjastosta kateellinen..se on tosi pieni ja sellanen läpikulku huone..ajatus siitä oli hyvä, mutta toteutus hiukan ontuu :)
  Riitta: Ei valitettavasti ole aidot vanhat tapetit vaan perinnetapetti kirjoista poimittuja vanhan mallin mukaisia :)
  Juuh, yritetään laittaa päivitettyjä kuvia tulemaan, tänään sainkin sellasen duunausvimman, alkoi tupakin näyttään ihan kivalle :))
  Yrittäkee jaksaa sinnitellä mukana, koska talo on yli 300neliöinen, niin kestää hetkisen kertoilla siitä :))

  VastaaPoista
 8. Turhaan mietit, miltä kotinne näyttää muiden silmin, jokainen koti on oma ja kodissa asuvien henkilöiden persoonaa. On ihana katsella kuvia kodeista, jotka poikkeavat omasta kodistani, niistä voi saada kivoja ideoita. Rohkeasti vaan esittelemään kotianne, minä ainakin jään lukijaksi blogillesi :)

  VastaaPoista
 9. Kaunis ja lämmin koti! Itse pidän myön tummista huonekaluista. Meillä puolet huonekaluista on tummia ja toinen puoli valkoisia ja harmaita :) Kaikkia yhdistää se että ovat vanhoja.
  Huis hais kriittisyys nurkkaan, ei kauneutta saa piilottaa :)

  VastaaPoista
 10. Jokainen sisustaa kotinsa mieleisekseen omaksi pesäksi, eikä muita varten.
  Ei kaikilla tarvitse olla valkoista, minullakin on tummaa ja vaaleaa sulassa sovussa.
  Lämpöiseltä näyttää sinun kotisi...

  VastaaPoista
 11. En tiedä luetko enää näin vanhaa kommenttia, vai meneekö ohi, mutta laitapmas silti :)

  Olen aloittamassa uudesta kodista myös aikanaan blogia, ja olen haeskellut juuri tälläistä luettavaa, kuin sinun tekstisi. Teet ihan mahtavaa työtä äitinä ja _äitinä_! Ihanat kirjoitukset ja kotisi on mielettömän kodikas! Valkoinen linja, ranskalainen ja romanttinen ja valkoinen ja tanskalainen ei iske niin, niitä blogeja on pilvinpimein. Tämä teidän tupa on ihana väriläiskä täällä maailmassa. persoonallinen :) Jään ehdottomasti lukijaksi :)

  VastaaPoista