keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Ihanainen tilkkupeite saapui postin tuomanaTämä jouluinen kaunis tilkkupeite saapui juuri sopivasti joulun lämpöä tuomaan.
Kiitos kaunis Wilhelmiinalle Kotilieden blogista tämän ihanuuden tekemisestä!


Paikkaansa vielä etsii, tunnelmia tunnustelee..
Tuleepa kaunis joulutyynykin samalla esitellyksi, paikkansa on jo ansainnut korituolin kupeella ilmeellänsä ilahduttamassa sisään saapujia.
Täytyy hieman valaista, että tähän peittoa en ole jättämässä, riitelevät keskenänsä, kumpi onkaan kauniinpi :)

Tyynyn olen hankkinut Adalmiinan Helmestä ihanalta Annariinalta. 
Sieltä on meille matkannut paljon kaunista.
Suuri osa talonpoikaisista huonekaluista, puhumattakaan lukuisista kodin muista esineistä.

Adalmiinan Helmeen menen hakemaan mielenrauhaa, estetiikkaterapiaa, hyvää mieltä, Annariinan kanssa jutustelua ja voin sanoa, että joka kertan lähden sieltä kassit täynnä ihanuuksia ja sydän ja sielu ravittuna!

Näin Joulun alla tunnelma siellä on käsinkosketeltava, jo pihalta lähtien ja sisälle saavuttua mielen valtaa ihana rauha.. 
olenkin leikilläni ja puoliksi tosissani sanonut, että voisin tulla sinne ihan vaan hiljaa istumaan jonnekin nurkkaan, jutellakin voisin, jos joku  haluaa..kaikki tämä vain siksi, että 
Siellä Tulee Niin Hyvälle Mielelle!!!


Jaetaan hyvää mieltä ja välittämistä 
pikkulinnuista lähtien, sitähän se on,  joulun sanoma..

Joulutähteen lähetän
ajatuksen viipyvän,
pieni käsi ystävän
saa ymmärtämään
enemmän.


Jaana

13 kommenttia:

 1. Wilhelmiina ompelee niin kaunista ja todella laadukasta. Minullakin on ollut ilo ostaa hanelta muutama tyynynpäällinen.

  Mukavaa loppuviikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Oi mikä ihana hirsiseinä kahdessa ylimmässä kuvassa! Kohta hieman surffailen josko näkisin lisää kuvia vanhasta talostanne. Kiitos vierailustasi ja ihanista sanoistasi blogissani!

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita molemmat, suloinen kuva tyynyliinassa. ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaunis sinulle :) Kuinka onkaan peitto kuin teille tehty , sopii todella hyvin.
  Ja tyyny on myöskin upea niin jouluinen.
  Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kaunis on tilkkutäkki!! Ja aivan ihana tuo hirsiseinä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos, kun olit vieraillut blogissani! Tulin heti vastavierailulle :) Wilhelmiinalla on tosi kauniita käsitöitä, itsekin olen pari tyynynpäällistä häneltä tilannut. Teidän hirsiseinä on kyllä todella upea!

  Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Ihana tilkkutäkki ja tuo tyyny on sitten kaunis!! Minäkin olen Adalmiinan helmessä käynyt tunnelmoimassa, on ihana paikka ja suosittelen sinulle, että jos liikut Turussa päin, poikkea ihmeessä Ruskolle Loviisan aittaan, sielläkin on niin ihanaa! :) Minä voisin vaikka muuttaa johonkin sisustuskauppaan asumaan kokonaan :D Kauniita kuvia tuossa alempana myös, teillä on ihana sisustus ja värien käyttö, hyvin erilainen ja kaunis!!

  VastaaPoista
 8. Kauniit, niin kauniit molemmat, niin peitto kuin tyyny!! Tiedän, että Adalmiinan Helmeä on kehuttu joulun tunnelmasta, siellä olisi ihana kyllä päästä käymään nimenomaan joulun aikaan:)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommentistasi ja että liityit lukijaksi! Tulin heti vastavierailulle. Kaunis peitto ihanaa hirsiseinää vasten, eipä paljon enempää voi jouluntunnelmaa olla:) Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
 10. Liisa, Niin ompelee, hankin kyllä keväällä lisää tyynyjä yms. kaunista. Kiitos samoin!

  Marita, Kiitos samoin sinulle :) meidän mökki ei ole ihan lapissa, pohojosessa kyllä :) mutta Iso laskettelukeskus on 10min päässä ;)
  Hanna, Kiitos!

  Wilhelmiina, Suur kiitos itsellesi, kun ilahdutat meitä kauniilla käsitöilläsi, arvostan suuresti, varsinkin kun itse en niin osaa.

  Helena, Kiitos itsellesi, ja blogillesi ;)

  Maria, hauska löytää uusia ihmisiä. Kiva kun tulit!

  Hilda, Kiitos kovasti sanoistasi, välillä hiukan häpeilen omia värikyläisiä kuviani, mutta oman näköistä kyllä on :) Kyllähän täällä tulee liikuttua, kun asutaan aikas lähellä ;) Loviisan Aitta on hiukan tuttu, ehkä meille jopa liian hienoja juttuja :) Hih, muutetaan yhdessä :))

  Marge, Kannattaa käydä! Kiitos :))

  Willa Rosa, Oli myös ihana löytää kaunis blogisi, nautin niin toisten harmonisista kodeista, ihana katsella jotain niin erilaista! Kiitos. Ja samoin Sinulle :))

  VastaaPoista
 11. Suloisista suloisin on tilkkupeitto! Adalmiinan Helmelle olen minäkin palan sydämestäni menettänyt. Suuri Nisse pääsi sieltä meidän pirttiin viihtymään tänä vuonna. Ja samaisella visiitillä kassiin eksyi muutakin ihanaa. Jouluinen tunnelma ja ystävällisyys ovat siellä läsnä!
  TAidammepa asustella samoilla seuduilla.....:)
  Ihaninta joulun odottelua teille kaikille! Teet arvokasta työtä lasten kanssa!

  VastaaPoista
 12. Tervetuloa tinttarus! Läksin samantien visiitille luoksesi :) Kiitos sanoistasi!

  VastaaPoista
 13. Ihana peitto!! Vitsit!
  Meillä talo joulusiivottu. Keittiö kyllä pitää vielä ottaa ensi viikolla, mutta muuten näyttää hyvältä.

  VastaaPoista