sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Joulu ostoksilla Paraisilla

Mies lähti viiden lapsen kanssa laskettelemaan niin minä kipaisin kahden neidon kanssa Paraisille joulua ihastelemaan.

Suuntasimme kohti ihanaa sisustuspuotia nimeltä Tre Små Rum.Paraista halkovan kanavan rannalta löytyivät nämä kaksi suloista taloa täynnä kaikkea ihanaa. Toisessa pikkutalossa ehkä hiukan romanttisempaa, toisessa skandinaavisempaa ja samassa tuvassa toimii myös sisustus suunnittelu ja ompelimo.Pientä ja sievää mukaan tarttui, paketteihin ne piilotan ja hyvää mieltä toivotan.
Olipa Paraisilla myös kiva kirpputori, sieltä kotiin lähti myös kaikkea kivaa ehkei niin tarpeellista, mutta kaunista kyllä :)

Ihanaa Joulun alus viikkoa teille toivotan, meillä kuusi sai tänään koristeet ja nyt istun ja vain nautin sen kauneudesta ja tästä hiljaisuudesta.
Hyvää Yötä!

Joulu, joulu suloinen
joulu aina uusi!
tummat oksat säteillen
seisoo joulukuusi.

Jaana

8 kommenttia:

 1. Ihana puoti Paraisilla. Tiedätkö mikä tulee minulle mieleen aina Paraisilta? Metsolat-sarjassa Stigu oli sieltä:) Ja aina palaa Metsolat mieleen, kun vaan kuulenkin nimen Parainen ja Paraisiltahan me muuten tilataan aina Allergo pesuaineet.

  Hyvää joulua toivottelen jo tässä vaiheessa sinulle ja perhellesi.

  VastaaPoista
 2. olen aina joskus lueskellut blogiasi, ja sitten taas hukannut sen -no, nyt en enää hukkaa, klikkasin itseni lukijaksi! Ihana tuo kissasi!!!

  VastaaPoista
 3. Kiva kun löysit kauppamme ja hyvä kun annoit blogisi osoitteen, mielenkiintoista...... sait taas yhden lukijan lisää.
  Terveiset Paraisilta ja Oikein Hyvää Joulua suurperheellenne !

  VastaaPoista
 4. Ihanan tunnelmallinen kauppa! Sieltä tarttui varmasti ostosten lisäksi mukaan myös joulutunnelmaa :)

  Hyvää jouluviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Ihana kauppa ja minäkin haluaisin Paraisille heti ! Kuule, minä kyllä leivon, mutta sotken kamalasti ja olen laiska siivoamaan, joten eikös olla aika tasoissa;)

  VastaaPoista
 6. Ihana putiikki ja pihapiiri! Tuolla en olekaan vielä poikennut, täytyykin käväistä joku päivä! :) Ja ihana kelkka, kunpa minäkin löytäisin tuollaisen wanhan jostain pihakoristeeksi..
  Mukavaa joulunodotusta! :)

  VastaaPoista
 7. Ihania ootte, kun jaksatte näin joulun kiireissä kommentteja heittämään, on niin kiva huomata, ettei ole täällä yksin :)
  Tämä on mulle ainakin sellanen hetken irtiotto tästä kotiäidin arjesta, pieni pala omaa elämää ja on niin kiva jakaa sitä teidän kanssa!!
  Paraisten puoti on todella ihana ja on kiva ollut jakaa sitä kanssanne :)
  Tervetuloa myös uudet kanssakulkijat!!
  Ihanaa Joulun odotusta teille kaikille!!
  Hilda, minäkin satuin löytämään saman moisen kelkan kuin kuvassa meidän talon alakerrasta, hiukan risa, mutta hellyttävä :)

  VastaaPoista
 8. Hei! Googlasin netissä ja löysin blogisi. Olette käyneet Paraisilla jouluostoksilla... Nyt on kesä ja voisitte tulla kesäostoksille :) Paraisilla löytyy paljon ihania puoteja. Oletteko jo käyneet Mosters sisustuskaupassa? www.mostersinredningsbod.blogspot.com

  VastaaPoista