tiistai 25. tammikuuta 2011

Kodinhoitohuoneen haltuun ottoTänään se sitten alkoi klo 22.00 kodinhoitohuoneen haltuun otto.
Olen sitä katsellut ja kiroillut.
Miten sinne kasautuu kokomeidän talon kaikki ylimääräinen roina.
Pyykit tietysti, mutta se kaikki muukin.
Ja kun se ei liialla koolla ole pilattu, niin tänään meni sitten hermo..

Tosin täytyy tunnustaa, että sain klaarattua vasta näin pienen osan.
Ikkunan edustan ja allastason..
siis näkisittepä homman laajuuden.
Mutta asiasta niin innostuneena, ja itseäni motivoiden ja vuolaasti kehuen päätin sytyttää sen kunniaksi kaksi kynttilää ja tietysti mainostaa teille kuinka ahkera olen ollut..nyt vois tässä kohtaa taputtaa!
Tästä jatkan huomenna toivottavasti, Koska..


..mun tuuria, kone ilmoitti, että mun kuvakiintiö on täynnä, ja pitäis ostaa lisä tilaa..APUA..
siis onko teille käynyt näin..ja ootteko ostaneet??
Oliko se turvallista, siis google tilin kautta tai jotain, ja maksukin ilmoitettiin puntina..voihan rähmä!

Nyt jatkan tämän päivittelyä, ja Help Me!!

jaana

17 kommenttia:

 1. Eikä! Onko tässä jokin kuvakiintiö?! Tiedätkös, kuinka monta kuvaa voi olla? Joskus luin jonkun blogia, oli tehnyt uuden blogin juuri samasta syystä.

  VastaaPoista
 2. Heipsan!
  Meilläkin löytyisi noita raivauskohteita. Mahtaiskohan innostus tarttua tännekin ;)
  Itse en tallenna kuvia ollenkaan bloggeriin, vaan linkitän ne Photobucketin kautta. Sinnekin voi rajallisesti tallentaa kuvia ilmaiseksi, mutta aika kauan niitä olen tallentanut ja vasta on vähän yli puolet tilasta käytetty.
  Mukavaa siivousviikkoa!!

  VastaaPoista
 3. Hehee :) meillä roina tykkää kasaantua meidän vanhempien makkariin. Ovet onkin pidettävä aina kiinni kun ei sitä jaksa itse katsella saatikka että vieraille näyttelisi.
  Ihme juttu tuo kuvakiintiö, mulla on ollut blogi kohta kaksi vuotta ja kuvatila ei ole vielä loppunut. Joillain muilla taas on. Joskus olen lukenut että kuvien pienentäminen auttaisi.
  Niin ja mä en pienennä kuvia ja niitä on mielestäni blogissani ihan hyvä määrä.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, ettæ teilla ylipaataan on kodinhoitohuone. Luxia:)
  Olen jostain muustaki blogista lukenut tosta kuvakiintiøsta ja sen lisaostamisesta. Ei se kallista ollut.. kun vaan muistais missa blogissa siita puhuttiin. Itsellani ei ole tullut viela tayteen..

  VastaaPoista
 5. TAPU TAPU!!! *taputtaa olkapäähän* :D
  Voi kun olis tommonen huone...mulla piti alkujaan kylppäriin tullut taso olla ihan työskentely(apu)tasona, mutta kummasti se on täyttynyt kaikenlaisesta naisellisesta hörsöntörsöstä. Mutta mistäs muustakaan :)

  VastaaPoista
 6. Tykkään kovasti tästä blogistasi - ja tavastasi kirjuutella :)

  Kannattaa todellakin pienentää kuvia, mitä isompi kuvakoko, sen enemmän ne vie sivuston kapasiteetista tilaa. Sinullakin näyttää olevan aika suurikokoisia kuvia (=voi klikata aika tavalla suuremmaksi kuin miltä peruskuva näyttää tuossa sivulla).
  Jos on hankalaa pienentää kuvia (ei ole mitään ohjelmaa), voi kameran asetuksista laittaa asetukset pienelle kuvalle - ainakin silloin kun ottaa blogiin kuvia.
  Itsellänikin on jättikuvia, täytyy varmaan jatkossa ruveta pienentelemään :)
  - Tiina

  VastaaPoista
 7. Mie olen ostanut lisätilaa. Aluksi yritin pienentää kuvia ja poistaa vanhoja postauksia, lopulta oli pakko ostaa. Se oli ihan helppoa ja halpaa. Visa debit- kortti käy maksamiseen tai visa electron, jos ei ole sitä perinteistä visaa (creditiä). Taisi mennä vuorokausi, kun kuvatila oli käytössä.
  Ihana kodinhoitohuone! Meillä ei edes ole sellaista, olisi kyllä ihana olla olemassa...

  VastaaPoista
 8. Hyvä sinä.... siis raivauksesta....:))
  Itselläni ei ole vielä kuvatila luppunut, olenhan vasta aloittellija, mutta tiedän, että muutamat ovat ostaneet tilaa lisäkuville.

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Kuvilla ei ole ollenkaan iso kilotavukoko, kuvien fyysisen koon pienentäminen ei asiaan vaikuta. Aikapa nopeasti tuli raja sinulla vastaan silti, olisiko jokin virhe palvelussa?

  Sillä lailla voi kiertää, että tekee toisen blogin, jonne siirtää alkupään tekstejä ja laittaa sinne sitten linkin täältä...

  Niin, ja ihanan näköinen khh, minähän en malttaisi olla pois tuolta ollenkaan8)

  VastaaPoista
 11. Aplodeeraa seisten :) Mut eiks ole ihana kun kuvatessa voi "kaaoksen" rajata. NÄyttää tosi tunnelmalliselle. Voikun kaaoksen vois joskus rajata omissakin silmissä pois tai ainakin oikeitten live-vieraitten silmistä... Tuosta on hyvä jatkaa.

  VastaaPoista
 12. Kodinhoitohuone ei varmaan koskaan ole riittävän iso? Meillä huone on jatkuvassa kaaoksessa, pyykkiä menee suuntaan ja toiseen sen huoneen läpi. Mutta sinulla näyttää ainakin kuvassa aika hyvältä tilanne, kannatti järjestellä!

  VastaaPoista
 13. Joka päivä pittää kiittää ja kehua myös ittiään:)

  VastaaPoista
 14. Kuule, tietäisitpä miltä meidän kodinhoitohuone näyttää...en edes itse viitsi mennä katsomaan...mistähän sitä voimaa saisi, että saisi sen haltuunsa!!! Sinun kodinhotohuoneesi näyttää ihanalta:)

  VastaaPoista
 15. Hienoa:-)
  Minä olen poistanut vanhimmat postaukset ja kuvat.
  Kyllähän sinne mahtuu aika paljon kuvia:-)

  VastaaPoista
 16. Pienestä se lähteeä :) Tosi kaunis kodari teillä.

  Tuosta kuvatilasta en osaa minäkään paremmin neuvoa. Jossain luin että jos luo blogilleen toisen kirjoittajan saa taas täydet kuvatilat käyttöönsä.

  VastaaPoista
 17. Mun virtuaali keho mustelmilla, kaikista kehuista ja taputuksista :))
  Kyllä nyt kelpaa!

  Kodarissa ei ole tapahtunut edellisen jälkeen mitään, muutakuin pyykinpesua :(

  Menin niin sekaisin näistä kuvaongelmista, että siitä palautumiseen on taas tarvittu teekuppi jos toinenkin :)
  JA Kiitos hyvistä vinkeistä!!
  Vielä en marssinut ostamaan lisätilaa, vaan katselin vanhat tekstit läpi ja klikkasin kaikki kuvat pieniksi..näyttää hölmöltä, mutta kuka niitä nyt katselee..tai jos katselee, niin ny näyttää tältä :)
  Toivottavasti auttais hetkeksi, ei tuo punnilla ostelu nappaa sitten millään.. ja miehelle kun siitä vihjasin, niin oli pudota palliltaan, ei muutenkaan oikeen ymmärrä tätä bloggailua..kade sanon minä!

  Mutta Sirutuulin kannustuksesta, täytyy munkin vaan jossain kohtaa rohkaistua ostelemaan lisätilaa..eihän tää ny siihen voi kaatua..

  Terkkuja Kaikille ympäri Suomenmaan!!

  VastaaPoista