keskiviikko 10. elokuuta 2011

pitsiverhot tuvassa

 Viimein eilen illalla sain viriteltyä tupahan uudet verho kapat. Löytyivät taannoiselta Turun reissulta Uusi Kuu nimisestä kirjakaupasta, siellä on myös ihan kivoja sisustusjuttuja myynnissä. Viimeiset kolme sain mukaani, yksi vietiin jopa näyteikkunasta :)
Olisin kyllä pärjännyt vaikka koko talven ilman tuvan verhoja, mutta iäkäs äitini alkoi jo siihen tyyliin asiasta huomautella niin että katsoin parhaaksi sellaiset sitten laitella..
Tämän hellyttävän ruosteisen ja vanhan myllyn löysin jokunen aika sitten kirpparilta ihan muutamalla eurolla. Yhessä lehessä näin samanlaisen myynnissä ja siitä pyydettiin 35euroa, niin ne hinnat muuttuu kun kyseessä on antiikki liike..
Se olis sitten keskiviikko ja elokuu kohta puolessa välissä. Meillä ensimmäinen neito aloitti amiksen tänään. Kyllä neitoa jännitti, onhan kyseessä suuri elämän muutos ja uudet kaverit. Kyseessä on erityis ammattikoulu, joten eiköhän sieltä apuja löydy jos alkaa liikaa jänskättään :)


Aurinkokin paistaa ja eiliset sateet on ainakin tällä hetkellä muisto vain.
Onneksi ennätin miehen kans leikellä nurmikot, kasvuvauhti on ollut hurja tänä kesänä, kaks kertaa viikossa kun leikkais ison palstan niin näyttäis hyvälle..hyvä kun kerran viikossa joku on sen kerinnyt riipaisemaan, niin paljon ollaan oltu menossa.


Kaunista keskiviikkoa kaikille toivottelen ja samalla kiitokset ihanista kommenteistanne :)
jaana

10 kommenttia:

 1. Ihanat verhot!
  En pääse kommentoimaan omalla profiililla, joten nimettömänä sitten. :[
  T: Minna Talo Maalla blogista

  VastaaPoista
 2. Mukavaa opintietä tytöllesi!

  ...ja ihanat verhot, puhumattakaan tuosta myllystä!

  VastaaPoista
 3. Voi kun hauskaa tuo, että äitisi mielestä pitää olla verhot! Niin on vanhemmilla ihmisillä usein tottumuksia, miten asiat pitää olla ja moni asia lienee vähän hullusti nykypäivänä verrattuna entiseen.
  Täällä Korppoossa on ollut ihan samanlainen kesä (yllätys;-)) - usein sadetta ja ruoho kasvanut ja pysynyt vihreänä koko kesän, kun se yleensä menee keltaiseksi niin kuin varmaan teilläkin. Siitä on se hyöty, ettei tarvitse leikata!

  VastaaPoista
 4. No sama täällä, minäkin olen verhottomana välillä pitkiäkin aikoja, aika moni niistä huomauttelee, äitini myös.Hih..NUO verhot on ihanat.
  Meillä päin suomea ei sadetta ole liiemmin kesän aikana saatu, joten eipä ole tarvinnut ruohoakaan montaa kertaa kesän aikana ajaa...

  Mukavaa viikon jatkoa sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 5. Ihanat verhot, sopii just hyvin noihin teidän ruutuikkunoihin ;)! Jouduin kans kommentoimaan nimettömänä :( T. Viva La Vintagen Mimma

  VastaaPoista
 6. Sopii kyllä todella hyvin teidän kauniiseen kotiin nuo pitsiverhot ja wanha mylly on ihana myös :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana pitsikappa!!!!JUURI tuollaiset haluaisin meidän lasikuistille:)))

  VastaaPoista
 8. Heippa! Blogissani Sinulle tunnustus.terveisin romulyyli-riitta.

  VastaaPoista