sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Tuumaus Tauko....taitaa olla nyt paikallaan...

tavataan taas
:)


HeISsuLiVei
jaana

13 kommenttia:

 1. Ethän ihan kovin kauan tuumail?

  VastaaPoista
 2. Älä pitkään tuumaile, tai tuumaile vaan mutta laitahan jokunen postaus tuumailun välissä. Kovin täällä mielellään lueskellaan ja kauniita kuvia katsellaan. Ihanaa kesää teille kaikille!

  -Sari

  VastaaPoista
 3. Täällä sinua odotellaan...tuumaile rauhassa..:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kiitos kaikille täällä ollaan edelleen ja tuumaillaan :) kovasti jo olis aihetta mielessä, mutta kun tuntuu, että osa saa herneen nenään näistä mun jutuista ja en oikein osaa kirjoittaa silloin kukkasista ja niiden asettelusta kun muuten elämässä on isoja juttuja menossa...j0ten yritän löytää kultaisen keskitien joten jatkan vielä tuumailua :)

  VastaaPoista
 5. Täällä lainaäiti keski-suomesta niin mielellään lueskelee ajatuksiasi. Niin samoissa vesissä uidaan. Sinä kun olet sydämesi antanut niin monelle jakoon, antaa se oikeaa syvyyttä elämään. Putkinäköiset syököön herneensä. Niin mielelläni kaunista kotia ja rikasta elämää seurailen. Ihana jos jaksat elämänviisauksia ja pohdintoja jakaa. Kaunista kesää teille kaikille.
  Lape

  VastaaPoista
 6. Jos annat herneen nenään vetäjien pahoittaa mielesi/määräillä kirjoituksiasi, niin silloin he onnistuvat ja jatkavat pommittamista. Suojakilpi päälle ja kommentit poistoon, vaikka kuinka tuntuisi pahalta. Tämä on sinun blogisi ja kirjoitat juuri sitä mitä milloinkin haluat. Kenenkään ei ole pakko lukea. Minä uskon siihen, että kärkevät mielipiteet häviävät ajan kanssa. Meitä on paljon, jotka nautimme kirjoituksistasi. Ja osa meistä jopa ymmärtää niitäkin juttuja, jotka eivät kaikille aukea. :)
  Tsemppiä! postauksia odotellessa. Voi että kun voisitkin kirjoittaa avoimesti, niin juttuja vasta olisikin kiva lukea.Saisi vähän vertaistukea.

  VastaaPoista
 7. Tuumaustauotkin ovat joskus paikallaan. Kirjoitat sitten kun siltä tuntuuja kaikkea mitä haluat. Sinun blogiasi on todella mukavaa lukea. Voimia arkiseen aherrukseen ja niihin juhlavimpiinkin!

  VastaaPoista
 8. Annahan hernenenien pitää herneet tiiviisti nenissään ja porskuta omaa tietäsi. Sinun blogi, sinun jutut. Hernenenät voivat lukea sitten vaikka papusoppa- tai puutarhablogeja tms heille paremmin sopivia. Tärkeitä juttuja kirjoitat ja meitä samoissa vesissä olevia on paljon, kiinnostavaa ja hyvää luettavaa blogisi on. Hyväksyt ne kommentit jotka haluat ja unohdat muut.

  =) Sari

  VastaaPoista
 9. Tämä on sinun blogisi, jota kirjoitat ihan kuten itse haluat. Todellakin mielenkiintoinen ja vertaistukeakin antava. Mukavan viihdyttäviä muitakin juttuja. - En muutenkaan ymmärrä, miksi pitää kommentoida, jos on vain morkkaus-ja moiteasiaa..En tosin ole sattunut juuri silloin lukemaan blogiasi, kun sellaista on ollut..mutta joissakin blogeissa annetaan hirveän ikävää palautetta oikeinkirjoituksesta tai muusta vastaavasta.Jos ei jostain asiasta pidä,pitääkö se kuuluttaa? Eihän kenenkään ole pakko kaikkea lukea...Itselle tulee olo, ettei negatiivisen ja peräti ilkeän kommentin jättäjä ole kovinkaa tyytyväinen elämäänsä. Kaikkea hyvää sinulle,perheelle ja toivon minäkin, että ihan oikeana itsenäsi kirjoitat edelleen :)

  VastaaPoista
 10. Minä en tajua, minne ovat kadonneet käytöstavat. Ihmiset pitävät oikeutenaan arvostella mitä ja ketä tahansa, tunsivat tai eivät, oli aiheellista tai ei. Toisen blogin moittiminen vääränlaiseksi on minusta vähän sama asia kuin jos ohikulkija tuosta poikkeaisi meille sisään moittimaan sohvan väriä. Piruako se hälle kuuluu ja menköön omaan kotiinsa!

  Minä toivon että sinä Jaana pysyt tässä omassa kotikolossasi tekemässä siitä juuri omanlaisesi. Siksi meistä suurin osa täällä käy, ihastelemassa sitä autenttista sinunlaistasi maailmaa, katsomassa kaipaavasti puutarhasi kuvia kun oma tuolla ulkopuolella kasvattaa nokkosia. Lisäksi minä itse käyn ennen kaikkea tuoksuttamassa sitä positiivisuutta ja perhekeskeisyyttä joilla kasvatat suurta perhettäsi. Ammennan siitä jaksamista omaan arkeen ihan koko ajan.

  Tuumaustaukoja saa pitää aina kun siltä tuntuu, mutta toivon ettet anna tyhmyreiden viedä koko satoa.
  Aurinkoa, paistetta ja hyvää mieltä koko perheellenne!

  VastaaPoista
 11. Kiitos Kiitos Kiitos ihanat siellä <3 <3
  olen niin otettu teidän kaikkien kannustavista kommenteista!!!
  ihan tuli kyyneleet silmiin niitä lukiessa ja jotenkin tunsin, kuinka minua rohkaistiin...olemaan se sellainen oma itseni kuin olen...mihinkäs sitä muuttumaan :)
  enitenhän tässä on vaikeuttanut tätä mun kirjoittelua se, että halu olis kova avata vielä enemmän tätä meidän maailmaa, mutta kun en saa enkä voi...ja niistä pienistäkin avautumisista olen saanut aikas ikäviä kommentteja, olen kuulemma hyvinkin epäsopiva tähän työhön, kun kerron näinkin laveasti meidän elämästä yms. mielestäni olen yrittänyt olla hyvinkin tarkka mitä kerron ja millä tavalla, itse ajattelen sen niin, että jos tällä tavalla pystyn hiukankaan antamaan vertaistukea teille muille samanlaisessa elämässä eläville, taikka ihan kaikille pienen murusen siitä, millaista on elää ja omistautua perhekoti äidin työlle... antaa itsensä kokonaan vieraille lapsille, heidän biologisille vanhemmilleen, verkoistolle, viranomaistahoille jne jne... se on aikas iso määrä ihmisiä, joiden kanssa tätä työtä tehdään ja suurella sydämellä...ihan pienellä volyymillä ei tule yhtikäs mittään, niin paljon tämä ottaa, Mutta jos tämä ei myös antaisi, niin eikait kukaan hessu tätä tekisi :)
  minä ainakin olen niin tavattoman ylpeä tästä meidän katraasta, haluaisin esitellä heidät teille kaikille...katsokaa kuinka ihania lapsia meillä on!!! mutta jätän tämän nyt kuitenkin tekemättä ja luulempa, että kyllä se sen tiedättekin ;)
  siksi nämä tällaiset ikävät kommentit koskettavat vielä syvemmältä, kun samalla tavallaan loukataan myös meidän perhettä, lapsia, puolisoa...
  tiedän myös, että meidän muksut lukee äiteen kirjoituksia, heidän vanhemmat ja lähipiiri...kumma kyllä sieltä ei ole koskaan tullut mitään negatiivistä :) ja sitäkin kautta en todellakaan halua, että he joutuvat lukemaan asiattomia kommentteja :(
  joten jatkan kyllä kirjoittelua...se antaa minulle myös tosi paljon...mutta pidän kommentit tarkistuksen takana, niin päästään taas eteenpäin :)
  vielä kerran Ihania Ootte!!!!!

  VastaaPoista
 12. Mielestäni olet aina kirjoitellut tosi asiallisesti, enkä ole huomannut mitään liian yksityiskohtaista tms. kirjoitusta.
  Miksi pitäisi antaa joku onnellisuus-kupla kuva kaikesta, kun jokainen varmasti ymmärtää, ettei sellainen vaan ole totta. Ylämäkiä ja alamäkiä riittää. Ja kun olen täällä ruudun takana ryytynyt kiukkuavaan murrosikäiseeni, saan täältä tavallaan jaksamista. Luen hippusellisen arkeanne ja tajuan, että niinpä niin ja osaan hieman asettaa asioita oikeisiin mittasuhteisiin. Mulla vain oma murrosikäiseni, jonka tunnen ja tiedän. Toisilla on vieraiden murrosikäisiä, joiden kanssa täytyy ensin tutustua + sitten se kaikki muu kuvio ympärillä.
  Tärkeää työtä teette ja ihanaa kun olette kotinne avanneet vieraillekin lapsille.

  Hyvää reissua!

  VastaaPoista