lauantai 27. joulukuuta 2014

huomenna lähdetään


meidän pikkubussilla kohti pohojosta
ai että on ihanaa!!
auto täynnä muksuja, ja tällä kertaa vain yksi koira Aatu

Paavo alkaa olla jo niin vanha, että saa jäädä kotiin kisujen kanssa
saadaan nuoripari kotimiehiksi :)

jollei sieltä mitään meistä kuulu,
niin toivottelen jo tässä vaiheessa 

Ihanaa Uutta Vuotta Teille Kaikille!!!

terkkusin
Jaana

Kaunis kiitos kaikista ihanista kommenteista!!

14 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa! Katselin ihanan tunnelmalliset joulukuvat alkupaloina aiemmista postauksistasi ja olin aivan <3

  Ajelkaa varoen ja palatkaa turvallisesti. Siinä välissä sitten nauttimaan kunnolla!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa matkaa! Me päätettiin ettei enäänikinäkoskaan lähdetä tämän porukan kanssa ajamaan pitkää matkaa, sen verran kamala oli meidän viime kesän reissu :D Auto varmaan pitää vaihtaa johonkin sellaiseen malliin että riitapukarit voi erottaa toisistaan kunnolla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh :) meillä on jotenkin jo nämä niin pienestä asti aivopesty tähän autoreissaamiseen, että istuvat kyllä ihan mukisematta nämäkin reissut..videota katellen ja toisiaan hauskuuttaen..tosin viimenen satakilometriä tuntuu olevan joka kerta ihan liikaa meille kaikille ;)

   Poista
 3. tervetuloa tänne pohjoseen!!! Mittari huitelee kolmessa kymmenessä pakkasta,mutta lauhtuvaahan se on uuveks vuojeks luvannu.....toivotaan parasta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin oli kaunista ja mukavaa taas kerran...hiihtolomalla uusiksi!

   Poista
 4. Että, tässä tulee blogiasi lukiessa ja mielikuvia luodessa ihmeteltyä,että mistä ammennat kaiken tuon energian ja ajan tuohon kaikkeen kodin pitoon,pitkien reissujen toteuttamiseen perheen kanssa,harrastuksillesi ja mikä kaikkein eniten ( ?) aikaa ja energiaasi ottanee on perhekodin lapset.Itsekin sijaisäitinä tiedän,että nämä lapset eivät tule toimeen ihan kevyellä läsnäololla eri ikä- ja sijoituksensa vaiheissaan.Paljosta joutuu itse luopumaan ja joustamaan.Ymmärrän toki,ettet avoimesti toki voikkaan lastenne asioita täällä kertoa ja ruotia,mutta silti olisi mielenkiintoista joskus lukea teidän 'toisenlaistakin' arkea.Vai onko kaikki kuin ruusuilla tanssahtelua ? Ajattelisin,että juuri perhekotiin sijoitetut lapset ovat niitä moniongelmaisia ja haastaa vaativimmin teitä ammattilaisiakin.
  Kiva teidän elämää on silti lukea täältä.Joten jatka ainakin samaan malliin;hyvää vuoden vaihtumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkäpä se on tullut suvun perintönä ;) tiiähäntä :)
   meidän talon muksut on jo pienestä tottuneet tähän liikkuvaiseen elämäntapaan..aina välillä karavaani pakataan jos minkinlaiseen menopeliin ja eikun menoksi :) siinähän sitä läsnäoloa sitten tulee oikein urakalla...varsinkin kun ollaan viikko pari pienemmissä tuvissa mökillä yms. huomaan, että muksut tykkää kun ollaan hyvinkin lähellä toisiamme...itseä alkaa jossain kohtaa hippasen ahistaa..mutta kyllä sitä kuitenkin aina kestää...
   ihan siitä ikiomasta ajastahan tässä joutuu kyllä luopumaan lähes kokonaan...mutta se oli jo tiedossa kun tähän lähdettiin, niin eipä tullut ihan puskista, mutta silti välillä varsinkin perjantai-iltaisin tulee semmonen outo tunne, kun ihmiset hihkuu, että ihanaa saa laittaa duunipaikan oven kiinni ja vapaa alkaa...meillä se tietää taas työtä tauotta, kun ei ole koulua päiväkotia..niinkus tiiät :)
   hehee...olishan se mahtavaa jos vois sanoa, että meillä vaan tanssahdellaan ruusuilla ja kaikki on kuin kiiltokuvissa...en oikeesti jaksa uskoa, että "kenenkään" elämä ihan semmosta on..kyllä täällä meuhkataan ihan riittävästi, välillä tuntuu, että kattohirretkin kolisee kun teini tamppaa portaat yläkertaan karmit kaulassa tai pienin saa känkkäränkkä kohtauksen ja menee ja rikkoo seuraavassa huoneessa olevan hienon legorakennelman...siitä on välillä oksat pois..mutta tämähän on sitä normiarkea..sitten tulee se toinen totuus, mitä en todellakaan täällä voi kirjoitella, eikä siihen ole tarviskaan, ne asiat puhutaan sitten jossain muualla...
   minä oon aatellu, että yritän pitää tämän semmosena hyvä mielen blogina..välillä oon jotain "liikaa" paasannut ja siitä on kyllä sitten tullut jos minkälaista kommenttia, niin olen jättänyt nämä avautumiset pois :)
   kiva että jaksat käydä meidän tuvalla!!
   samoin sinulle hyvää uuttavuotta ja rutkasti jaksamista <3

   Poista
 5. Hyvää lomaa Sinulle ja koko katraalle!

  VastaaPoista
 6. Kyllä tänne pohjoseen kannattaa tulla nyt kun on jo vähän lauhtunut! Missään ei ole talvella niin kaunista kuin täällä! Turvallista ajomatkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin oli kaunista ja ihanaa..kelitkin tosi kohillaan!

   Poista
 7. Mukavaa lomailua sinne pohjoiseen!
  Ja oikein hyvää uutta vuotta koko poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samoin sinulle hyvät uuden vuoden toivotukset!!

   Poista