perjantai 10. kesäkuuta 2016

HmmmmTuumaustaukoa tuntuu riittävän.

En nyt ole oikein tyytyväinen tähän mun bloggailuun yleensäkään.
Aina kun yritän ottaa jotain kuvia, tehdä uutta postausta jne mulle tulee outo tunne...miksi? mitä? kenelle?

Ja tuntuu, että en oikein keksi siihen vastausta.

Vieläkö blogit yleensä on voimissaan?
Vai onko kaikki siirtynyt instagramiin ja muihin sensellaisiin??
Itse en jaksa, ennätä sitä opetella..tiedä vaikka hurahtaisin :)
Mutta kovasti oon miettinyt, että onko tämä nyt tässä..
Tai jos ei ole, niin jotain uutta haluaisin, mutta kun olen yrittänyt väsätä ihan uuden laista blogia, niin en oikeesti osaa :/ sivuista ym. tulee ihan samanlaiset, kuvakoot ovat samat...ihan liian hankalaa mulle :/

...Ja kukaan ei ole pyytänyt mihinkään kivaan yhteisöön..hih ;)
se vois olla ehkä sitä uutta :)

Muuten täällä eletään kuin viimeistä päivää..
Koulut on loppu, kesätyöt osalla alkaneet, meidän työt on nyt tauotta 24/7
seuraava vapaa on silloin kun koulut alkaa elokuussa klo 9-12 :D
Kivaahan tämä olis, jos nuot kelit perskule palais simmoseen +20° edes!!
pääsis muksut rannalle ja sais pihalla leikkiä vesisotaa...nyt vois vesi jäätyä hileiksi :/

Elukat, hevonen kaikki ennallaan. 
Isäni ei ole ennallaan...ikäviä uutisia oli lääkärillä ja niiden kanssa nyt mennään päivä kerrallaan...

Mutta tämä on elämää, siihen kuuluu suolavedet poskilla, ilonkyyneleet silmäkulmissa ja vahvat naururypyt naamalla :)

...vielä ei selvinny mitä teen tän amandantuvan kanssa...
Kattellaan :)

jaana

8 kommenttia:

 1. Minä ainakin olen paljolti bloggailun kannalla. Vaikka olen facebookissa, kaikki tärkeät ystäväni eivät ole. Blogien kautta voin pitää heitäkin "ajan tasalla". Instagramiin olen kirjautunut, muuta en ymmärrä mitä hyötyä siitä on jos on kerta facebookissa. Fb:henhän tulee yleensä ihmisten instagram-kuvat. Ja blogissa voi tehdä juttuja. Onkohan instagram etupäässä kuvien jakamista varten? 72-vuotiaan ei enää tarvitse juosta kaikkien "kotkotusten" perässä. Mutta usein käyn kurkkimassa Sinun ja monien muidenkin blogeja! Hyvää kesän jatkoa Sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 2. Minä myös seuraan viikottain blogiasi, jospa sinne olisi jotain kivaa luettavaa ja katseltavaa ilmestynyt! Vaikka itse kuulunkin fb:hen ja instagramiin ,niin silti tykkään lueskella blogeja tosi paljon! Ja saan myös niistä paljon voimia jaksaa eteenpäin,kun niissä käsitellään sekä kivoja että joskus myös ikäviä asioita!
  T: Päivi

  VastaaPoista
 3. Kyllä blogistania vielä kukoistaa. Insta on pelkkiä kuvia, ei niitä viitsi ja jaksa selailla. Sanat ovat se suola.

  Juu, lomaa ootellessa :D Pistän peremmaksi. Vapaa alkaa syksyllä siitä, kun viimeinen murkku keikahtaa illalla kumoon ja loppuu silloin, kun pinnasängyssä kukonlaulun aikaan alkaa elämä.

  Me lähdetään äkkinäisesti aurinkoterapiaan työlomalle. Suosittelen! Pelkkä ajatus jo piristää.

  Voimia arkeen!
  Hankala sijari

  VastaaPoista
 4. Ei kannata heittää hyvää kankkulankaivoon.. :) Vaikka välillä oliskin hiljasta niin kyl se siitä kuule vielä. Kevät ja kesä on aina sitä aikaa kun ihmiset ei malta istua koneella, mutta palaavat takaisin taas jossain vaiheessa. Viimeistään kun on kylmä. :) Niin se on täälläkin. Hiljaista ja välillä jotain sutaisen blogiin niin että ihan hävettää. Ei vaan muka malttais hetkeksikään istahtaa..

  VastaaPoista
 5. Moi Jaana! Samojen ajatusten kanssa täällä pähkäillään, mutta blogia päivitän aina, kun siihen on aikaa.
  Teen sen ihan omaksi ilokseni. On jonkinlainen nykyajan päiväkirja:)
  Intagramiin tulee silloin tällöin kuvia laitettua (ei ole vaikeaa)ja muiden kuvia ihailtua. Ei se silti blogille pärjää, on jotenkin niin suppeaa kanssakäyntiä.
  Jatketaan vaan näitä päivityksiä ja tavataan taas fasessa:)

  VastaaPoista
 6. Kyllä sanat on tärkeämpiä kuin kuvat! Jatka ihmeessä tällä medialla!

  VastaaPoista
 7. Minä ainakin tykkään käydä lukemassa tätä blogia ja muutamaa muutakin. Joskus sattumalta löysin tämän ja jäin koukkuun. Kevät talvella tätä lukiessani hämmästyin... Olet Ylivieskasta lähtöisin kuten minäkin ja jotenkin tämä blogisi tuli vieläkin tärkeämmäksi käydä lukemassa. Toivottavasti jatkat tätä. Kiittäen blogisi seurassa vietetyistä hetkistä ja kauniita kuvia katsellessa. -Päivi-

  VastaaPoista
 8. Hei Jaana!
  Oli kuin omaa kirjoitustani olisin lukenut, samoja ajatuksia itselläni ollut jo vuoden ajan. Ja samalla ajatuksella omia blogejani vienyt eteenpäin kuin Hanne, tuossa aiemassa kommentissaan. Eli itselleni ihan vain vaikka päiväkirjaksi bloggailen, mukavaa jos joku sattuu sitten blogiini eksymään ja ihan lukijaksikin jäämään, mutta se ei ole se tärkein juttu, ehei. Kun aloin miettimään blogin pidon miekekkyyttä niin huomasinkin pian omistavani kolme blogia. Eli yksi minulle tärkeä tekijä oli saada blogistani vähemmän sillisalaattia. Siksi aloitin niin käsityö-, kuin puutarha aiheiset blogit irrallaan alkuperäisestä blogistani.
  Toki niihin kirjoittelu vähentynyt enempi. Sitä kun tulee nykyään muutoinkin niin vähän bloggailtua ja se vähäkin jakautuu kolmen blogin kesken. Mutta jos ei kaipaa niitä yhteisöjä ja lukijakuntaa niin hyvin näillä menee (ja sullahan kuitenkin kiva määrä noita lukijoita).
  Mukava on ollut juttujasi käydä lukemassa ja jaksan kyllä odotella bloggauksiasi pidemmänkin aikaa, eli kirjoitat silloin kun hyvältä tuntuu. Ei tää homma saa olla väkinäistä.
  Toivotaan nyt, että uuden asukkaan kanssa arki alkaa suttaantua ilman suurempia murheita. Ihanaa kesää siis sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista