maanantai 17. lokakuuta 2016

tsirp tsirp täällä ollaanVoi että miten oli kiva lukea teidän kommentteja!!

Täällä kun lähes yksin pakertaa päivästä toiseen
(juu on täällä 8 lasta, mies, kaksi koiraa ja kaksi kissaa)
mutta siltikin välillä tuntuu, että ihan alan höpertymään :)

Nainen kaipaa lähes päivittäin sellaista pientä kanssakäymistä muiden samanhenkisten kanssa...vai miten teidän laita on?
Jossain kohtaa vaan tuli täällä blogi maailmassa sellainen olo, että ihan yksin täällä olen näiden värien, tunteiden ja kaiken muun härpäkkeen kanssa :)

Yritin kovasti jopa niistä alkaa luopumaan, mutta eihän meidän koti olisi sitten juuri
 The Koti 
jos täällä ei olis jos jonniinmoista härpäkettä ja koriste-esinettä.
Ja niitä miehen ei niin rakastamia tyynyjä sekä torkkupeitteitä :D

Noh nyt mä sitten uskallan taas jakaa meidän kodin risut ja ruusut teidän kaikkien nähtäville.

Ja tuo vaaka sekä sen päällä istuva pariskunta on mulle aina vaan se Rakkain Juttu <3
Siinä on jotenkin niin minua ja meitä.
Minä ja mun mies istutaan kauniisti nokat vierekkäin, miettimässä mitä milloinkin.
Ja tuo pahuksen Hushålls vaaka kertoo sen minkä kanssa minä kamppailen
vihassa ja rakkaudessa :)
Jaa a taas kiristää vyötärö ja suklaa on suurta herkkua..tuntuuko tutulle? 
Sivultapäin kun katselee niin juu on se masu hieman pyöristynyt...siis tuon hanhen  hanhen :)

Mutta ompa kiva tässä kirjoitella, oikein meinaan innostua ihan tykkänään :)

Nyt tarttis palata maanpinnalle ja alkaa kirjoittelemaan hieman nappulaa, siis meidän lasten raportti kirjaa mikä on netissä.  Homma mistä en tykkää yhtään, kun haluaisin että me oltais niin tavallinen koti kuin vaan mahdollista, mutta pakko sitä on tehdä kun laki niin vaatii.

Vielä tähän lopuksi lähetän ihan mielettömän paljon rakkauden täyteisiä terveisiä ihanalle
Ritvalle, hän lähetti minulle sähköpostia jossa toivoi, että vielä kirjoittelisin ja on jaksanut lukea meidän tuvan kuulumisia uskollisesti vuodesta toiseen.
Ja niin kauniisti kirjoitit meidän työstä ja sen tärkeydestä. 
Niin se on, ihan niin kuin kirjoitit!
iso iso Halaus Täältä
<3 
Kaunista ja kuulasta syyspäivää teille toivottelen vaikka ei aurinko paistaisikaan
niin kuin täällä meillä
Kauneus syntyy mukavista ajatuksista, teestä ja sympatiasta

Halein
jaana
 

20 kommenttia:

 1. Kiva että kirjoitat vaikkapa silloin tällöin! Kyllä kodin täytyy olla koti. Hassua, just eilen kirjoittelin ystävän kanssa tavarasta. Nyt on niin muotia kaikki karsiminen. Ystäväni on ihanan suorasanainen ja rehellinen, hän sanoi tajunneensa tulevansa onnelliseksi tavarasta! On hienoa, että joku uskaltaa noin sanoa, tai edes ajatella, kun tuntuu, että meidän pitäisi kaikken paineiden ja trendien mukaan olla nyt tavaran poisheittäjiä. Vaan ei se minullekaan ole vaihtoehto, tavarat on rakkaita ja niillä on merkityksiä.
  Voimia ja iloa, ja kivaa että kirjoitit taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva olla täällä taas :)
   Hih minäkin tulen onnelliseksi tavarasta...mutta sen hiffasin marittamisen myötä, että tavaran täytyy tehdä minut onnelliseksi muuten se joutaa pois, jos tulee pienikin epäilyksen olo :)

   Poista
 2. Täältä taitaa löytyä toinen tavarasta onnelliseksi tuleva! Vaikka yritän siivoilla ja karsia roinaa, toisesta ovenpielestä tulee uutta tilalle! Oon vielä niin kierrätyshöperö, että just viikonlopun Espoon reissulta palatessa purkasin 6 pussia ilmaisia t-paitoja pesuun ja virkkaan niistä mattoja...
  Nyt harmittaa, kun tuo Ellan kirja oli myynnissä Stockan hulluilla päivillä, enkä ostanut sitä!
  Minä ainakin olen ihan innoissani, kun sain kolme päivää jutella ja kuljeskella samantyylisen ystäväni kanssa kaupoilla ja kirppareilla.Kyllä sitä kaipaa välillä ystäviä. Yksin olisi ollut tylsää!
  Piristävää ja antoisaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kirpparit on niin ihania ja vanhojen tavaroiden myymälät!!
   Samoin sinulle <3

   Poista
 3. Kiva,kun kirjoittelet edelleen ! Mä kans rakastan "romua"ja kirpparikoluamista,henkireikä ja ilohan se on.Musta ei tu minimalistia,rakastan kodikasta tunnelmaa ja värejä! Mukavaa syksyä,oon huono kommentoimaan,mutta nyt ajattelin panna viestiä :)

  VastaaPoista
 4. Hanhet <3

  Hahaa, vatsan pyöristymistä on havaittavissa täälläkin, eikä edes joulusuklaat vielä ole syynä,vaan muut herkut =O

  Niinpä, eihän me ihmisetkään olla kaikki samanlaisia, miksi kotien pitäisi olla? Värit ja tavarat kehiin vaan, mitä niitä peittelemään :)  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu u hanhet ne vaan pyöristyy en minä ;)
   täältä lähtee tasaisin väliajoin väripläjäys maailmalle!!

   Poista
 5. Kiitos kivasta päivityksestä!

  VastaaPoista
 6. Kiitos, täällä toinen tavaroiden paljoudesta kykkääjä.
  En minäkään haluaisi karsia. Kerään kaikki vanhat muistot tavaroineen,

  Mukavaa jatkoa sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka sitä nyt muistojaan pois heittämään :)
   samoin sinulle!!

   Poista
 7. Palatakseni tuohon edelliseen. Luulenpa, että saat kiinni ajatuksestani. Päivä, jolloin kotona väännetään kaikesta. Selität sen sadannen kerran saman asian, toinen lyö, kolmas vääntää jotakin muuta, koulusta tulee palautetta.... Kun viimein tupa illalla hiljenee, istut sohvalle ja otat läppärin syliin. Kiitos, että pidät blogia!

  Hankala sijari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noinhan se menee!!
   Päivän kun lueskelee Wilma viestejä ja kulmat menee kurttuun...niin jossain kohtaa on ihana vaipua blogien kauniiseen maailmaan...vertaistuesta puhumattakaan!!
   Kiitos!!

   Poista
 8. On niin hienoa päästä näin blogien kautta tutustumaan värikkäisiin ja omalla persoonalla maustettuihin koteihin. Sisustusllehdissä kun aina aikansa löytyy tietyn tyyppistä kotia samoin peilein ja somistein. Tämän yksin pakertamisen tunteen niin jaan kanssasi. Meidänkin huushollissamme on parhaimmillaan 8 lapsukaista niin tuki- kuin sijoitus- suhteen muodossa omat nassikat mukaan lukien. Kissoja 5 ja koiraa tasan yksi kappaletta. Toisaalta lähes hukkuu sosiaalisuuteen, ja toisaalta taas aika ja jaksaminen ei anna aina mahdollisuutta aikuis ystävyyssuhteiden ylläpidolle. Täällä meidän kodin väri iloittelua https://villabohemian.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiva löytää lisää "kanssasisaria" :)
   hienoa työtä kyllä teemme...mutta välillä kun perjantai koittaa ja ihmiset sosiaalisessa mediassa hehkuttaa viikonlopun ihanuutta...tekis mieli sulkea koko purkki...meillä kun viikonloput ei eroa viikosta yhtään tai no ei ole koulua, niin voi sanoa, että kaksin verroin haastavampaa :)
   mutta itsepä olemme tiemme valinneet :)

   Poista
 9. Mä oikein hykertelin kun näin sut konmari-ryhmässä ja oon odotellut että käsittelet aihetta blogissakin kun on hippasen eri "marittaa" isossa perheessä jossa tarvitaankin paljon kaikenlaista kun sinkkunaisen yksiössä Hesassa. Meilläkin iso perhe 2+5 (mahdollisesti vielä +2 tässä syksyllä) mutta kuitenkin kivoja vinkkejä olen löytänyt ja mun mielestä arki helpottuu sopivan karsimisen/järjestelyn myötä.
  Kiva siis kun olet tullut takaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :D kyllä minä täällä vielä aion Marittaa..odotahan vaan :) Oi kiva että teilläkin on paljon muksuja ympärillä..elämää isolla E:llä
   Niinhän se on että karsia täytyy..mulla tosin on ollut vakkari kirppari paikka jo ihan hirvittävän kauan ja tuntuu, että aina vaan kannan sinne kassikaupalla tavaraa, ja mitkä ei mene siellä kaupaksi lähtee ystävän kautta vielä kerran kiertoon tarvitseville :)
   kiva kun käyt tuvalla :)

   Poista
 10. Minusta ei tule minimalistia tekemälläkään. Rauhoitan globaalia omaatuntoani sillä, että suurin osa tavaroista kuitenkin on käytettyjä ja kiertää: kirpputorilöydöt on niitä joista saan paljon iloa - ja sitten itse luopumalla tavaroista kierrätykseen mietin usein, että joku tulee tästäkin onnelliseksi. Hinta ei ole se pääasia kirpparimyynnissä vaan se, että ei tarvitse laittaa roskiin. Usein lahjoitankin esim lasten vaatteita kassillisen ihan ilmaiseksi - toivottavasti tarvitseville (eikä itse sitten myyville :P )

  Minusta kodikkuus tulee rakastetuista ja kauniista tavaroista. Ja niitä käytetään eikä vaan vitriinissä katsella ;) Sinulla on ilmiselvästi kuvistasi päätellen sellainen koti, jossa kauniita tavaroita arvostetaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei minustakaan :) ihan sama täällä, tori.fi on mun lemppari kauppoja, ja välillä tuntuu ihan tyhmälle ajatella, että ostaisi jonkun kipon yms. uutena, kun torista saa sen hyvin edullissesti..
   Juu kyllä täällä tavaraa piisaa, vaikka välillä hiukan karsitaankin...tuppaa sitä uutta tulemaan kyllä vanhan tilalle..kirpparit on vaan niin kivoja paikkoja :)

   Poista