torstai 19. huhtikuuta 2018

Tuvan uusi tapettiJännityksellä odotan ensi viikkoa ja meidän tuvan remontin alkamista! Ihanaa vihdoinkin tulee jotain uutta ja valoisaa :)

Olen kyllä kovasti tykännyt tästä Gammal Swenskan vihreä punainen tapetista, mutta jotenkin olen alkanut kaipaamaan enemmän valoisuutta ja vaaleita pintoja.
Nyt niitä sitten tulee oikein kunnolla.

Tuvan seiniin valitsin oikean puoleisen valkopohjaisen tapetin missä vaalean harmaa lehdykkä kuvio. Paneeli maalataan myös tuolla oikeanpuoleisella harmaalla sävyllä ja katto saa puhtaan valkoisen maalin tämän kuultomaalin päälle.
Ihanan vaaleaa, voin vaan kuvitella miten tupa tulee muuttumaan.

Siihen hieman piristeeksi mun lempiväriä kunnon punaista tyynyissä ja jotain pientä pöydälle, niin se olisi siinä hetkeksi aikaa :)


Tuvan vanha kello tulee varmastikin samalle paikalle takaisin, muut hyllyt yms. ovat saaneet lähtöpassin. Kaipaan selkeyttä ihan mielettömästi joten paljon pientä tavaraa lähtee kirpparille jne.


Kiva kun on jotain mitä odottaa :) 

Laittelen kuvia tuvasta, kun seinät ovat saaneet uudet pinnat ja remonttipöly hiukan laskeutunut!


Aurinkoisin torstai terveisin
jaana

4 kommenttia:

 1. Minäkin pähkäilin juuri makuuhuoneen tapettia ja tuo oikean puoleinen oli yksi vaihtoehdoista. Valitsin kuitenkin pienempi kuvioisen lehtikuvion. Kiva odottaa uutta ilmettä, niin meillä kuin siellä ruudun toisella puolellakin!

  VastaaPoista
 2. Kaunis tapetti. Minä en vain ole tapetti ihminen, ennemmin puuta ja maalia. En tiedä miksi. Ehkä osittain siksi ettei mies ala tapetteja laittamaan. Remontointi iloa!

  VastaaPoista
 3. Tätä selkeytystä ja raikkautta näyttää olevan liikkeellä. Täällä myös tehdään samaa ja tavara vähenee... jos nyt välillä vahingossa lisääntyykin 😀

  VastaaPoista
 4. Täällä myös tapiseerausta ilmassa ja sitä karsintaa myös. Omien romppeiten lisäksi inventaariota on pitänyt suorittaa lapsuuskodissa. Se ei ihan pieni homma olekaan ollut. Onneksi on sisaruksia!

  VastaaPoista