tiistai 12. heinäkuuta 2011

piipahdus kotona ja taas mentiin

Niinhän siinä kävi, että kotona vietetty aika jäi yllättävänkin lyhyeksi pitkän loman jälkeen kun taas maa alkoi jalkojen alla polttamaan ja eikun menoksi :)
Tällä kertaa oli suuntana ihanan kesäinen Hanko, anoppila ja vaunuilu.
Vaunun kanssa olemme olleet viimeksi pari vuotta sitten liikenteessä, joten hieman jänskätti että miten se iso juttu saadaan liikenteeseen ja vielä parkkiinkin..no siis minua jänskätti, kun en kuulemma osaa hyvin viittoa minne kuuluu kääntää ja vääntää " miten sä oikeen huiskit, hyttysiäkö, eihän tuosta voi mitenkään ottaa tolkkua käännänkö vasemmalle vai oikealle"
mutta perille päästiin ja voi kun olikin taas ihanaa :))

Neidon Thaimaan rusketus rajat on aikas näyttävät :)
Kuvassa aukeaa "meidän mökki ranta" joka on siis leirintä alueella ihan meren rannassa. Niin kovin paikkaan ihastuttiin ja Hangon keskustan läheisyyteen, että jätettiin vaunu sinne syyskuun loppuun omalle paikalleen. Voidaan mennä milloin huvittaa nauttimaan merestä ja ihanasta auringonlaskusta suoraan vaunun terassilta..niin kivaa ja helppoa :)
Kun vielä saadaan iso etuteltta vaunuun paikalleen, niin ei ihan heti pikku sateetkaan haittaa ja lapsille löytyy lisää tilaa leikeille!

tämmöistä tänne kuuluu
kotona käydään pyykit pesemässä ja hiukan mies terassia rakentelee
 nyt on jotenkin sellainen fiilis, että mennään ja nautitaan, kyllä sitä sitten talven tullen ehtii kotona istumaan

ihanaa heinäkuun jatkoa teille ihanaiset

jaana

6 kommenttia:

 1. Ihana auringonlaskukuva ! Mukavalta kuulostaa tuo kotimaan rantalomailu asuntovaunussa, helppoa tosiaan kun on rantapaikka valmiina :)
  Ihanaa kesän jatkoa :)

  VastaaPoista
 2. Mulla kanssa vaunu ja välillä liikkeellä, välillä ihan oman paikkakunnan leirintäalueella ( kun kerrostalossa asuu, nauttii merenrantaelämästä!). Nautinnollista kesää!!

  VastaaPoista
 3. Juuri näin, kesästä kannattaa ottaa kaikki ilo irti! Ihania kuvia:) Ja onpa teillä kertakaikkisen upea vaunupaikka ja mökkiranta.
  Suloisia suvipäiviä, nautitaan!

  VastaaPoista
 4. heippa Jaana, täällä taas yksi lukijasi ilmoittautuu ja pakko kysyä: suunnilleen missä kotinne sijaitsee? tässä heinäkuussa työmaalla on sen verran hiljaista että luin vanhoja postauksiasi ja bongasin parista jutusta Paattisten Pastellan (asun itse kilometrin päästä siitä)terv. Rida

  VastaaPoista
 5. maarit...niin on kiva paikka että :) ja samoin sinulle!!

  mimmi...no tuohan on hyvä juttu, kyllä rantaelämä on vaan niin kivaa, samoin sinulle!!

  hannah..sitä minäkin yritän hokea, kun hiukan nolottaa kun aina ollaan menossa :) samoin sinulle!!

  rida..kiva kuulla sinustakin :) no samoilla seuduilla, turkkussesta hesaan päin pienessä kylässä lähes maalla asustellaan :)) pastella on hieno paikka ja omistaja niin mukava!! ja siellä on ihanaa maaseutua, tykkään pajon :)

  VastaaPoista
 6. Sattuipa mukavasti: Suunnitelmissa pitkä viikonloppu Hangossa, missä en ole koskaan tainnut käydä. Ihanat kuvasi lisäsivät innostustani.

  Kesäisin terveisin
  Tania

  VastaaPoista